Re: TURNEU A+ MIERCUREA-CIUC 29 MAI 2010 CUPA TRANSILVANIA
De la Sibiu vine si Manzat Mircea [Saliste]

De la Sibiu vine si Manzat Mircea [Saliste]
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.

Deranjezi la masa de pranzvictor.arad a spus:din Arad va mai deranjeaza Avram Victor

ca la tenis chiar nu ai cu ce :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :lol:
 ca la tenis chiar nu ai cu ce :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :lol:nu stii ce vorbesti baiete.... poate daca teai mai antrena cativa ani ai putea vbmandrubogdan a spus:Deranjezi la masa de pranzvictor.arad a spus:din Arad va mai deranjeaza Avram Victor

ca la tenis chiar nu ai cu ce :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol:

oricum la masa de tenis iti spun eu ca nu vezi mingea.... team salutat
nu stii ce vorbesti baiete.... poate daca teai mai antrena cativa ani ai putea vbvictor.arad a spus:Deranjezi la masa de pranzmandrubogdan a spus:[quote="victor.arad":1bimptmh]din Arad va mai deranjeaza Avram Victor

ca la tenis chiar nu ai cu ce :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol:

oricum la masa de tenis iti spun eu ca nu vezi mingea.... team salutat  [/quote:1bimptmh]
[/quote:1bimptmh]Daca ai un loc si pentru mine se rezolva.triumph a spus:Cum se ajunge la sala?
Multumesc, Cip. Ajung eu, cumva.triumph a spus:am doar un "loc" si o iau prin tg secuiesc ca e rau drumul prin comanesti.
Tu, cu ce ajungi, Ionut?barzalau a spus:si daca mai ai inca un loc si ptr mine sigur ajungi unde trebuie. :lol: . De fapt important este sa pleci de acasa, ca undeva oricum trebuie sa ajungi.
Cand vii dinspre Tg. Secuiesc, ajungi la un LukOil, acolo o iei spre dreapta, asa intri in oras si la primul sens giratoriu iei tot spre dreapta,si drept inainte sus pana la sala.triumph a spus:Cum se ajunge la sala?