laky
senior
Re: TURNEU A+ MIERCUREA-CIUC 29 MAI 2010 CUPA TRANSILVANIA
Da.E sensul giratoriu de la Politie.Dragomir Paul a spus:
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Da.E sensul giratoriu de la Politie.Dragomir Paul a spus:
Mersi mult Zoli :biggrin:zoltikaa a spus:Din partea mea este OK
In atentia domnului Gheorghe Nicu.Nu ne onorezi cu prezenta prietene?Nu vezi ca au venit toti dracii?! :twisted:Vali Suta a spus:Din Curtea de Argeș-Mangalia-București-Ploiești -Targoviște-Dr.Tr.Severin-s.a.:
Vali Suta
Oricum joci tinere, ramai o valoare plina de viata! :clap: si tu stii cum e viata :wink: :wink:Jax a spus:O rugaminte catre organizatori: daca tot joc in afara concursului, pot sa joc si in grupele superioare? ca sa joc si yo mai multe meciuri :biggrin:
ai voie dar numai in grupa in care sunt eu....asa scrie la Carte..Jax a spus:O rugaminte catre organizatori: daca tot joc in afara concursului, pot sa joc si in grupele superioare? ca sa joc si yo mai multe meciuri :biggrin:
Si dumneavoastra tot o valoare nea' Adi si mai plin de viata ca niciodata :wink: :wink:Adrian Lazaroiu a spus:Oricum joci tinere, ramai o valoare plina de viata! :clap: si tu stii cum e viata :wink: :wink:Jax a spus:O rugaminte catre organizatori: daca tot joc in afara concursului, pot sa joc si in grupele superioare? ca sa joc si yo mai multe meciuri :biggrin:
Daca asa scrie la Carte........... eu zic sa respectam Cartea :biggrin: :biggrin: :biggrin:noro a spus:ai voie dar numai in grupa in care sunt eu....asa scrie la Carte..Jax a spus:O rugaminte catre organizatori: daca tot joc in afara concursului, pot sa joc si in grupele superioare? ca sa joc si yo mai multe meciuri :biggrin:
In atentia domnului Gheorghe Nicu.Nu ne onorezi cu prezenta prietene?Nu vezi ca au venit toti dracii?! :twisted:[/quote:2k2v5qji]Adrian Lazaroiu a spus:[quote="Vali Suta":2k2v5qji]Din Curtea de Argeș-Mangalia-București-Ploiești -Targoviște-Dr.Tr.Severin-s.a.:
Vali Suta