Postat în original de Eugen
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
turneul bucuresti
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 7 (0 members and 7 guests)
-
nu raspunsul este cel care lumineaza ci intrebarea
cosapewe
Tu consideri ca eu nu aveam dreptul sa particip la acest concurs ? daca da, din ce motiv ?Pentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.
Comentariu
Re: cosapewe
Postat în original de Alex.CTu consideri ca eu nu aveam dreptul sa particip la acest concurs ? daca da, din ce motiv ?nu raspunsul este cel care lumineaza ci intrebarea
Comentariu
daca vrei dezbatem si subiectul traista dar pe mine ma intereseaza mai mult persoana mea...asa ca te rog raspunde-mi la intrebare...Pentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.
Comentariu
Postat în original de cosapewePostat în original de Eugen"si ca sa nu te ma fortezi sa scrii p acilea era vorba de un singur lucru punct.faceti-va concursuri pe banii vostrii platiti-va mesele si stergeti-va ranjetul ala hidos cand intrati in sala"
in ce ordine doresti sa facem aceste lucruri? adica intai sa stergem zambetele noastre hidoase si dupa aia sa facem concursuri din banii nostri sau invers?
si cand vorbesti despre "noi", cei care zambim hidos, la cine anume te referi? la mine si la Vasile, sau la Alex, sau la Traista, la cine anume?
Comentariu
Postat în original de Alex.Cdaca vrei dezbatem si subiectul traista dar pe mine ma intereseaza mai mult persoana mea...asa ca te rog raspunde-mi la intrebare...nu raspunsul este cel care lumineaza ci intrebarea
Comentariu
Postat în original de EugenPostat în original de cosapewePostat în original de Eugen"si ca sa nu te ma fortezi sa scrii p acilea era vorba de un singur lucru punct.faceti-va concursuri pe banii vostrii platiti-va mesele si stergeti-va ranjetul ala hidos cand intrati in sala"
in ce ordine doresti sa facem aceste lucruri? adica intai sa stergem zambetele noastre hidoase si dupa aia sa facem concursuri din banii nostri sau invers?
si cand vorbesti despre "noi", cei care zambim hidos, la cine anume te referi? la mine si la Vasile, sau la Alex, sau la Traista, la cine anume?
bine dar nu-s convins ca nav. pe acest forum.tu ai cumva zabetul ala de
ma intrebiîși oricum nu cre ca te cunosc personal
daca nu faci parte din categoria respectiva nus de ce te agitinu raspunsul este cel care lumineaza ci intrebarea
Comentariu
cosapewe
ce-am facut in ultimii 5 ani...am castigat pro-tourul chinez... 3-0 in finala cu Ma Lin si am iesit campion la dublu la Amatour Reghin alaturi de colegul meu din superliga Bogdan Trifu.
Cat despre traista, ghinionul lui e ca apare legitimat la profesionisti. Dar crede-ma ca nu e nici pe departe vreun profesionist ( oricum as fi curios sa stiu ce intelegi tu prin jucator profesionist). E si el trecut acolo de forma. Sa zicem ca aici ai dreptate si ca nu ar fi avut voie sa participe.
Cat despre baiatul cu care a venit vasile , e un amator care se antreneaza, probabil pt a ajunge si el in randul celor profesionisti. Insa pana atunci, e tot amator.
Si tre sa mai intelegi ceva...a fi jucator in onoare sau calificari nu inseamna a fi jucator profesionist. Sunt 2 divizii de amatori ( unii dintre ei fosti jucatori ) care din pasiune inca mai practica acest sport intr-un mod organizat. In regulamentul amatour e specificat ca audrept de participare la turnee.Pentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.
Comentariu
Postat în original de Alex.Cce-am facut in ultimii 5 ani...am castigat pro-tourul chinez... 3-0 in finala cu Ma Lin si am iesit campion la dublu la Amatour Reghin alaturi de colegul meu din superliga Bogdan Trifu.
Cat despre traista, ghinionul lui e ca apare legitimat la profesionisti. Dar crede-ma ca nu e nici pe departe vreun profesionist ( oricum as fi curios sa stiu ce intelegi tu prin jucator profesionist). E si el trecut acolo de forma. Sa zicem ca aici ai dreptate si ca nu ar fi avut voie sa participe.
Cat despre baiatul cu care a venit vasile , e un amator care se antreneaza, probabil pt a ajunge si el in randul celor profesionisti. Insa pana atunci, e tot amator.
Si tre sa mai intelegi ceva...a fi jucator in onoare sau calificari nu inseamna a fi jucator profesionist. Sunt 2 divizii de amatori ( unii dintre ei fosti jucatori ) care din pasiune inca mai practica acest sport intr-un mod organizat. In regulamentul amatour e specificat ca audrept de participare la turnee.
si eu care credeam ca ai fost in finala cu hao ce greseala scuzenu raspunsul este cel care lumineaza ci intrebarea
Comentariu
Postat în original de Alex.Cce-am facut in ultimii 5 ani...am castigat pro-tourul chinez... 3-0 in finala cu Ma Lin si am iesit campion la dublu la Amatour Reghin alaturi de colegul meu din superliga Bogdan Trifu.
Si tre sa mai intelegi ceva...a fi jucator in onoare sau calificari nu inseamna a fi jucator profesionist. Sunt 2 divizii de amatori ( unii dintre ei fosti jucatori ) care din pasiune inca mai practica acest sport intr-un mod organizat. In regulamentul amatour e specificat ca audrept de participare la turnee.
amatorii nu se antreneaza la progresunu raspunsul este cel care lumineaza ci intrebarea
Comentariu
amatorii
amatorii se antreneaza pe unde apuca si in ce sali gasesc... se pot antrena si langa(si cu) profesionisti, daca au acces, relatii, bani...si daca vor sa invete mai multe... am fost doar la un concurs de amatori si am vazut cativa care erau la nivel de divizie si nu ca ar fi jucat la profesionism ci doar ca se antreneaza constant...eu asa cred
...vrei perfomanta ...tre antrenament..Blade: Tibhar Samsonov Alpha FL
Fh: Xiom Omega II euro black
Bh: Xiom Omega I euro max red
Glue: Xiom i-bond
http://www.okclub.lx.ro
Comentariu
Re: amatorii
Postat în original de Marian023amatorii se antreneaza pe unde apuca si ce sali gasesc... se pot antrena si langa(si cu) profesionisti, daca au acces, relatii, bani...si daca vor sa invete mai multe...nu raspunsul este cel care lumineaza ci intrebarea
Comentariu
Postat în original de Alex.Cce-am facut in ultimii 5 ani...am castigat pro-tourul chinez... 3-0 in finala cu Ma Lin si am iesit campion la dublu la Amatour Reghin alaturi de colegul meu din superliga Bogdan Trifu.Blade: TSP Balsa 8.5 Top Speed //Re-Impact Medusa// Gergely Carbon
FH: Yasaka Rakza 7 soft // Yasaka Rakza 7 soft // Tenergy 05
BH:HALLMARK Power Spin // R.I.T.C.802-40 // Tenergy 05
Comentariu
marius
hahaha da ma ...ce tare....frumos meci oricum...asta e strategia noastra ma la dublu...dam sperantze dupa care zdrobim . Sincer nu cred ca la anu mai vin PANA la Reghin. Dar putem sa ne intalnim sa jucam asa amical...eventual o miza cevaPentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.
Comentariu
Oricind, oriunde cu cea mai mare placereBlade: TSP Balsa 8.5 Top Speed //Re-Impact Medusa// Gergely Carbon
FH: Yasaka Rakza 7 soft // Yasaka Rakza 7 soft // Tenergy 05
BH:HALLMARK Power Spin // R.I.T.C.802-40 // Tenergy 05
Comentariu
....
cand puteti ...intr-un weekend va asteptam in bucuresti...sa ne duelamPentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.
Comentariu
Ce noroc pe capul vostru ( 1-2 la set-uri, 8-10 ) si intoarce-ti finala. La anul nu o sa se mai repete. [/quote]
... la anu' nu stiu, da' anu' asta..... tot la noi vine CUPA....
Comentariu
Re: marius
Postat în original de Alex.Chahaha da ma ...ce tare....frumos meci oricum...asta e strategia noastra ma la dublu...dam sperantze dupa care zdrobim . Sincer nu cred ca la anu mai vin PANA la Reghin. Dar putem sa ne intalnim sa jucam asa amical...eventual o miza ceva
sponsorizez eu meciul,miza o lama ORBITnu raspunsul este cel care lumineaza ci intrebarea
Comentariu
Re: marius
Postat în original de cosapewePostat în original de Alex.Chahaha da ma ...ce tare....frumos meci oricum...asta e strategia noastra ma la dublu...dam sperantze dupa care zdrobim . Sincer nu cred ca la anu mai vin PANA la Reghin. Dar putem sa ne intalnim sa jucam asa amical...eventual o miza ceva
cnock cnocknu raspunsul este cel care lumineaza ci intrebarea
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 10:47.Procesare...X
Comentariu