Chiar daca altii se retrag, de la Botoșani vor veni si Colesniuc Romeo si Robu Valentin. Mult succes Dane in organizarea concursului si multe salautari doamnei.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Concurs B AmaTur "Cupa Bucovinei" ed. II la Gura Humorului 03.11. 2012 O+A/ J
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 6 (0 members and 6 guests)
-
Coordonator Onorific
- 09.iun.2006
- 1514
- Gura Humorului, Romania
- 55
Likes given: 0Likes received: 3
Din Gura Humorului Pogorevici Mircea, Tatarau Tudor, din Capul Codrului Havrici Emanuel
Comentariu
maestru- 23.oct.2007
- 1854
- Straja, Suceava, Romania, Romania
- 51
Likes given: 36Likes received: 56
Postat în original de marcu vasile Vezi postHai ma Vasile chiar vrei sa te retragi si mai ales chiar toti URSULENII,de ce? si asa nu conteaza la b ca esti openist sau amator.Acum sa vorbim serios , chiar vrei sa nu mai vii ? Dar cine mai da cu ,,cuputa de pamant".Hai nu fi ,si vino sa ne reintalnim , ce naiba asa prieten imi esti tu mie.La concurs venim sa ne vedem, ce mai facem ,cum mai aratam , ne mai uitam in buletin sa vedem ce varsta mai avem , mai spunem o gluma mai radem , sper sa te razgandesti si vii la concurs.Te saluta cu stima al tau prieten MARCU(SALUT INTREGA FAMILIE URSULEAN SI LE DORESC SANATATE )
in legatura cu concursul de la Humor, sunt peste 90% ca am sa patesc cum am patit saptamana trecuta:
toata saptamana am zis ca nu merg la concurs la Galeria...si pana la urma ma furnicat sa ma duc, si m-am dus...
asa ca puteti lua in calcul si Ursulenii...
sa ne vedem sanatosi !Blade: SCHLAGER CARBON OF+
FH: Tenergy 05 FX
BH: Tenergy 05 FX
Comentariu
mai , parca m-ar furnica si pe mine ....
din sv Orza Catalin...
Vasile daca te-am prins la masa verde te-am intepat....sa iti dispara mancarimea .....TB SPIRIT
TGY 05
TGY 05 FX
Comentariu
Coordonator Onorific- 09.iun.2006
- 1514
- Gura Humorului, Romania
- 55
Likes given: 0Likes received: 3
Din Rădăuți: Gora Madalin, Sinculet Radu, Tiganas Mihai. Fratauti: Hurjui Dorel jr.
Comentariu
Soroceanu Sebastian Denis ,Liteni ,amatori
Padurariu Bogdan , Liteni ,amatori
Gatman Alexandru , Liteni ,amatori
Comentariu
maestru- 23.oct.2007
- 1854
- 51
Comentariu
Echipa AmaTur- 05.feb.2011
- 4442
- botosani
- 55
Likes given: 3894Likes received: 1820
Onufrei Ciprian - Botoșani
Postat în original de Dakiro Vezi postVa fi un singur turneu pentru amatoristi !!!!
Am facut diferentierea open/ amatori doar prin prisma orei in care se intra la concurs, si pentru a da posibilitatea celor mai buni de a intra direct in grupele superioare daca asta doresc.
Depinde acum de fiecare dintre concurenti sa se gandeasca cum abordeaza concursul. Dupa cum il stiu pe Vasile va vrea sa aiba mai multe jocuri...
Nu este obligatoriu ca un OPENIST sa se califice in eliminatorii sau sa ajunga pe locul I in grupa superioara sau sa castige turneul.... (vezi fostul turneu de la Rădăuți)
Hai ai nostrii !!!
Daca tot e concurs "la gramada" nu mi se pare normal a se mai face diferentiere ci dimpotriva, sa ne respectam reciproc. Ma refer la open-isti, jucatori care intr-adevar (marea majoritate) ne sunt superiori la masa de joc dar, normal ar fi ca si "cei mai slabi" sa aiba "ocazia" sa joace cu un openist...macar atunci cand (repet) se joaca la gramada.
Deja printre botosaneni au fost ceva comentarii la capitolul asta si cred ca in asentimentul nostru sunt si ceilalti din alte localitati.
Acum ca s-a decis sa se joace asa...asta e... dar pe viitor ar trebui sa-nteleaga si cei de la open ca trebuie sa fie prezenti la aceeasi ora ca toata lumea.
Acest mesaj este scris si la cererea mai multor amatoristi, deci va rugam (daca e posibil) RESPECT.
Hai ai nostriiiiiiiiiiii !Blade: lemn off...ce lemn !
Bh: cu tepi
Fh: fara tepi
Comentariu
senior- 06.iul.2008
- 246
- Galanesti, Suceava
- 55
Likes given: 1Likes received: 11
Din Galanesti :
Rosca Niculai
Rosca Adela
Rosca Nicolae Jr-copii
Rosca Mihai-copii;
Succes tuturor participantilor!ZORO
Comentariu
Buna,
Din Rădăuți,
Foca Stefan se inscrie la copii si amatori
Foca Ciprian se inscrie la copii
Scuze ca am intarziat cu inscrierea dar nu am fost sigur pe transport.
Succes si ne vedem la concurs
Comentariu
senior- 05.dec.2005
- 415
- Liteni
Likes given: 0Likes received: 6
uraganul a venit a daramat totul in cale a luat cupa si a plecat linistit spre casaBLADE: NITTAKU SEPTEAR
FF: XIOM VEGA EUROPE MAX
BH: XIOM VEGA EUROPE MAX
jucam tenis ... si asta ne ocupa tot timpul
Comentariu
maestru- 23.oct.2007
- 1854
- 51
bravo uraganule Cho-Li shoooooouuuuuuuuuuuuu...
- - - Actualizat - - -
multumesc domnului Dakiro ca mi-a dat un turneu de consolare exact cand aveam nevoie de ,,consolare"Blade: SCHLAGER CARBON OF+
FH: Tenergy 05 FX
BH: Tenergy 05 FX
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 00:44.Procesare...X
Comentariu