Buna ziua! Se retrage Moroșan Sara de la categoria hobby
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
"Cupa Putnei"ed.VI-sambata 03.09.2022,Putna,jud SV
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
-
La open, in anuntul turneului se precizează ca sunt 24 locuri. Vad ca pe lista de înscrieri sunt 18, plus câțiva în așteptare. Ne lămuriți puțin, va rugăm? Multumim.Nittaku Acoustic
FH - Xiom Omega V Tour
BH - Xiom Omega V Tour
Comentariu
Echipa AmaTur- 21.nov.2007
- 5742
- Fălticeni
- 64
Likes given: 961Likes received: 1476
Postat în original de marian oancea Vezi postLa open, in anuntul turneului se precizează ca sunt 24 locuri. Vad ca pe lista de înscrieri sunt 18, plus câțiva în așteptare. Ne lămuriți puțin, va rugăm? Multumim.of all the things i lost i miss my mind the most
- Aprecieri 4
Comentariu
- 5742
- Fălticeni
- 64
Lucian Rusu se transfera la Av... Se mai face un loc la Open 😃of all the things i lost i miss my mind the most
Comentariu
Bună ziua, tocmai am aflat am liber mâine și as putea veni.
În caz ca este un loc liber la Elite, ma înscriu și eu. Am văzut ca e cu steluțe pe acolo 🙂
Trimis de pe al meu SM-G988B folosind Tapatalk
JOOLA Zelebro
FH Joola Rhyzer Pro 45
BH Joola Rhyzer Pro 45
Comentariu
- 5742
- Fălticeni
- 64
Postat în original de Pinzar Alin Vezi postBună ziua, tocmai am aflat am liber mâine și as putea veni.
În caz ca este un loc liber la Elite, ma înscriu și eu. Am văzut ca e cu steluțe pe acolo 🙂
Trimis de pe al meu SM-G988B folosind TapatalkDraganescu Stefan Pinzar Alin like this.of all the things i lost i miss my mind the most
- Aprecieri 2
Comentariu
senior- 16.sep.2014
- 205
- suceava
- 55
Likes given: 1Likes received: 73
Se retrage si Cotoara Toader,Suceava,Avansati tot din cauza serviciului multumesc si succes tuturor!
Comentariu
- 5742
- Fălticeni
- 64
Se retrage Sofia Cornel
Îl trec pe Nica Alex la Avansati, în acest fel vor dispărea listele de asteptareof all the things i lost i miss my mind the most
Comentariu
- 5742
- Fălticeni
- 64
Brrr... Hai sa vad ce pot face.. Goleanu rocada cu Pinzar... Modific în lista când ajung la laptopof all the things i lost i miss my mind the most
Comentariu
- 5742
- Fălticeni
- 64
"David Dumitriu hobby-Varatec "
Nu voi lua in considerare aceasta inscriere....In Amatur exista jucatori cu nume asemanatoare sau similare...In jud SV exista un jucator cat Hobby ,tot din zona Salcea-Plopeni -Varatec,numit DAvid Dumitru (nume,prenume),recent a mai fost facuta o confuzie exact in aceeasi speta
Daca te ai inscris corect,apari ca jucator nou
............................
Andrei Radu Alexandru se trsf la Openof all the things i lost i miss my mind the most
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 06:19.Procesare...X
Comentariu