Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

"Cupa Munții Măcinului", Greci(Tulcea) - 27.08.2022

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
"Grupe"
Curăță tot
postări noi

• AmaTur: Turneu B "Cupa Munții Măcinului", Greci(Tulcea) - 27.08.2022

Turneu B "Cupa Munții Măcinului", Greci - Editia a I-a - Sambata 27.08.2022 - Avansati, Hobby, Open/Elite

Toate meciurile încep dimineața pe 3 categorii.

ORGANIZATORI: Primăria Greci; Top Tenis Tulcea.
    LOCALITATEA: Greci, judetul Tulcea, Strada 1 Decembrie nr. 20,

DATA: Sambata 27.08.2022 -
    -Open/Elite
    -Avansati
    -Hobby*

*Urmare a numărului redus de participanți concursul se va desfășura pe 2 categorii : 1.Hobby cu Avansati
    2. Open cu Elite

ORA DE INCEPERE:
    Amatori, Hobby, Open/Elite: Sâmbăta 27 august 2022 .Ora 08.45 - 09.15 - validare inscrieri, la 09.30 incep meciurile;

SALA: Sala de sport Ivan Patzaichin din Greci
    INDICATII DE ACCES:

LOGISTICA: 14 mese Donic Compact , mingi plastic ***;
    SPATIU DE JOC: 640 mp
    SUPRAFATA DE JOC: parchet
    FACILITATI: Vestiare, tribune, dusuri, etc.;

TAXA: Adulti - 35 Lei, Copii sub 14 ani - 20 lei;
    Pesoane cu dizdizabilități nu plătesc taxa;

MATERIALE DE PREMIERE:
    Avansati: Locurile 1·4 - cupe + diplome;
    Hobby: Locurile 1:4 - cupe + diplome;
    Elite/Open: Locurile 1·4 - cupe + diplome;
    Se asigura apa plata participanților, cafea, gustari

INSCRIEREA/RETRAGEREA PARTICIPANTILOR:
    - pe forum sau telefonic;
    - prioritatea la inscriere: primul venit, primul servit;
    - ultima retragere Joi 25.08.2022, ora 21:00;

SISTEMUL DE JOC:

Avansati/Hobby - maxim 24 participanti;
    - Se joaca in sistemul cel mai bun din 5 seturi (3/5);
    - Grupe inferioare de cate 5/6 jucatori , se califica primii 4;
    - Grupe superioare de 3/4 jucatori;
    - Tablou eliminatoriu de 8/16;

Elite/Open - maxim 30 participanti;
    - Se joaca in sistemul cel mai bun din 5 seturi (3/5);
    - Grupe inferioare de cate 5/6 jucatori , se califica primii 4;
    - Grupe superioare de 3/4 jucatori;
    - Tablou eliminatoriu de 8/16;
    Dacă vor fi sub 10 jucatori/categorie se va putea juca fiecare cu fiecare (mese sunt suficiente).
    ORGANIZATORI:
    - Gherasim Iulian
    - Pancrat Cristian
    ORGANIZATOR TEHNIC:
    - Gherasim Iulian, tel. 0769.640.103;
    Ultima editare de Iulian Gherasim; 24.aug.2022, 18:46.
    ARTICOLE TENIS DE MASĂ

O mare bila neagra tandemului organizator Gherasim / Pancrat.

Sa clarifice cum a reusit ca un tablou initial de 9 jucatori ( ma refer la categoria A/O) cu care s-a inceput concursul ! De comun acord cu toti participantii - si nefiind posibile grupe conform regulamentului de min 5 jucatori! cat si anuntului official al turneului! – am fost de acord sa jucam fiecare cu fiecare si in final un play-off format din cei mai bine clasati!

Eu ( Cristian Cristescu) am constatat cu surprindere la final ca am jucat 9 meciuri, in cadrul unui tablou de 10 ! Atunci, de ce nu s-au jucat totusi grupele anuntate in anuntul official al turneului!?

La final am fost anuntat cat se poate de candid ca nu m-am calificat in play-off cu 5 victorii! Intreb: de ce nu s-a continuat cu un play-off de 6 ! Avand in vedere situatia creata si jocul rezultatelor la final si mai ales ca si nr de jucatori in final a crescut la 10!.....Colegul meu de linie de clasament, Petrica Stepanov sunt sigur ca nu ar fi avut nimic impotriva sa isi ia astfel cateva revanse in play-off!

Si la final, de ce nu sunt postate pe site rezultatele meciurilor jucate in play-off ul de 4 ?

Trag o concluzie simpla, s-a dat dovada de multa superficialitate, si mai ales, o lipsa de considerare a participantilor ! In ceea ce ma priveste ma voi gandi de doua ori daca voi mai participa pe viitor la turnee oganizate de tandemul Gherasim/ Pancrat.

Comentariu

Am sa va răspund și cu asta închei discuția cu dumneavoastră aici, dacă doriți putem trece pe la rubrica dezbateri curente. Au fost inițial prezenți câte 9 jucători la fiecare categorie. A mai venit la sala domnul Stancu Octavian care nu se înscrisese pe forum. Am dat drumul la turneu,, câte 3 meciuri de la fiecare categorie simultan, aceste meciuri erau în plina desfășurare, stabilisem de comun acord sa jucam cât mai mult și nu era corect apoi sa refacem totul, sa facem 2 grupe de 5 in care unii sa joace doar 4 meciuri și sa plece acasă. V-a plăcut ca ați jucat multe meciuri și inca ați mai fi vrut sa jucați. Cristi Florea a fost trecut peste Enache Doru, nu peste Enache Adrian, apropo.
      La Elite cu Open ei au dorit sa joace asa,, puteam ca după grupa sa stabilesc direct clasamentul final și gata. Poate ați remarcat ca fiind "o mână de oameni" la sala v-am oferit alternative pe care "le-ați votat". S-a terminat asa cum a dorit fiecare categorie în parte, 18 jucători din 19, au fost mulțumiți și se adeverește vorba ca nu poți mulțumi pe toată lumea.
      Ce sa va mai spun, după toate cele contestate... Poate ar fi bine sa ocoliți pe viitor turneele organizate de mine și Pancrat, pentru ca observ, ca, deodată căutați "nod în papura" în orice.
      Vreau sa menționez, ca nu am spus ca nu va mai primesc la turneele noastre.
      alx_vass alx_vass likes this.
      ARTICOLE TENIS DE MASĂ

Comentariu

Procesare...
      X