Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Regional "Ziua Națională AmaTur",Bucuresti – 10 si 11 Septembrie 2022 (Zona 3)

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 9 (0 members and 9 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Eliminatorii Avansati

1. Pelcea Alexandru
    ------------------------- State Malin 1-3
    16. State Malin
    ----------------------------------- State Malin 3-0
    9. Dinu Gheorghe
    ------------------------- Dinu Gheorghe 3-1
    8. Georgescu Florin
    -------------------------------------------------- State Malin 3-1
    5. Stoinea Iulian
    ------------------------- Ghiurutan Razvan 1-3
    12. Ghiurutan Razvan
    ----------------------------------- Burcea Daniel 1-3
    13. Constantin Eduard
    ------------------------- Burcea Daniel 2-3
    4. Burcea Daniel
    ----------------------------------------------------------------- Vasile Victor 1-3
    3. Tical Nicusor
    ------------------------- Baluta Silviu 0-3
    14. Baluta Silviu
    ----------------------------------- Baluta Silviu 3-2
    11. Minca Liviu
    ------------------------- Busuioc Stelian 2-3
    6. Busuioc Stelian
    -------------------------------------------------- Vasile Victor 0-3
    7. Vasile Victor
    ------------------------- Vasile Victor 3-2
    10. Baltatu Eduard Laurentiu
    ----------------------------------- Vasile Victor 3-1
    15. Constantin Mihaela
    ------------------------- Alexandroaie Emanuel 0-3
    2. Alexandroaie Emanuel

Clasament Avansati

1. Vasile Victor - Videle
    2. State Malin - Bucuresti
    3 -- 4
    Baluta Silviu - Bucuresti
    Burcea Daniel - Bucuresti
    5 -- 8
    Alexandroaie Emanuel - Bucuresti
    Dinu Gheorghe - Bucuresti
    Busuioc Stelian - Bucuresti
    Ghiurutan Razvan - Bucuresti
    9 -- 16
    Baltatu Eduard Laurentiu - Bucuresti
    Pelcea Alexandru - Bucuresti
    Tical Nicusor - Otopeni
    Constantin Eduard - Bucuresti
    Constantin Mihaela - Bucuresti
    Georgescu Florin - Bucuresti
    Minca Liviu - Videle
    Stoinea Iulian - Bucuresti
    17 -- 18 2v gr.sup.
    Avramescu Bogdan - Bucuresti
    Ianculovici Svetozar - Bucuresti
    19 -- 25 1v gr.sup.
    Ipate Virgil - Bucuresti
    Vaireanu Danut Ionel - Bucuresti
    Ioan Filip - Bucuresti
    Popescu Stefan Ionut - Bucuresti
    Gorneanu Andrei - Bucuresti
    Cocan Mircea - Bucuresti
    Ciocau Viorel - Bucuresti
    26 -- 32 0v gr.sup.
    Lupu Mihai - Bucuresti
    Toth Narcis - Bucuresti
    Cristescu Cristian - Bucuresti
    Galca Andrei - Bucuresti
    Pirvanescu Daniel - Bucuresti
    Moraru Constantin - Bucuresti
    Sapunaru Gabriel - Bucuresti
    33 -- 34 1v gr.inf.
    Matea Aurelian - Popesti Leordeni
    Dobrin David - Teleorman
    35 -- 42 0v gr.inf.
    Parlog Florin - Bucuresti
    Caranfilian Migo - Bucuresti
    Georgescu Robert Stefan - Bucuresti
    Dutu Catalin - Bucuresti
    Dina Alexandru - Bucuresti
    Voicu Adrian - Videle
    Varbanescu Radu - Bucuresti
    Dobrin Dragos - Teleorman

Comentariu

• Dupa acest regal, sunt f curios cine a castigat mult-ravnitul titlu de campion judetean, dintre cei 3 .... !!
      Succes la toti 3 si vedem maine.

Comentariu

• La hobby a câștigat penibilul ala care am zis acum câteva zile ca a ieșit locul 3 la elite open la un concurs de casa dar nu m a luat nimeni in seama .
        Ar trebui penalizat cel care l-a înscris pentru ca a și fost intrebat de către organizator dacă este de hobby și a susținut ca da.
        Nu ai cum sa fii de hobby și sa ii bati 3-0 clar pe primii 3 favoriti.
        A mai venit și cu o grămada neamuri pe acolo , ferească Dumnezeu ce le-o fi zis “haideți sa ma vedeți cum joc eu tenis de masa la 50 de ani și le iau cupa la copiii astia”.
        Penibil și el și cine l-a înscris , azi când i-am zis ca el nu e de hobby făcea pe mielușelul pe acolo ca el nu a mai jucat in amatur . Pai bine la următorul turneu o sa îl aduc pe Timo Boll la hobby sau avansati ca nu a mai jucat in amatur .
        RUSINE!
        mihais mioveni mihais mioveni likes this.

Comentariu

• Postat în original de armani Vezi post
          Dupa acest regal, sunt f curios cine a castigat mult-ravnitul titlu de campion judetean, dintre cei 3 .... !!
          Succes la toti 3 si vedem maine.
          The king is dead.. Long live the king!

Comentariu

• Va rog sa repostati grupele inferioare la Hobby daca le-ati modificat manual, mie imi da eroare cand import rezultatele ... Gosea Denis si Patru Marius apar direct in superioare

De asemenea, in eliminatorii apare Gosea Denis, dar se califica altul, Cosea Marius ... in tabloul eliminatoriu in afara de scoruri nu este voie sa modificati nimic, altfel iese varza.

Clasament Hobby

1. Petrof Florin - Bucuresti
            2. Boroica Gheorghe - Bucuresti
            3 -- 4
            Baicu Cristian - Bucuresti
            Necsoiu Georgiana - Videle
            5 -- 8
            Burdalescu Bogdan - Bucuresti
            Khashan Salem - Bucuresti
            Nguyen Thien - Bucuresti
            Cosea Marius - Bucuresti
            9 -- 16
            Tica Radu - Bucuresti
            Tonciu Costin - Bucuresti
            Iancu Marius - Videle
            Herghelegiu Silviu - Bucuresti
            Gheorghe Ion - Bucuresti
            Vladu Daniel - Bucuresti
            Tonciu Mihai - Bucuresti
            Caranfilian Eduard - Bucuresti
            17 -- 19 2v gr.sup.
            Mihalcea Stefan Tiberiu - Novaci GR
            Toader Petru - Bragadiru
            Hodivoianu Marius - Bucuresti
            20 -- 24 1v gr.sup.
            Ivan Tiberiu - Bucuresti
            Teodorescu Robert - Bucuresti
            Luca Ioan - Bucuresti
            Busuioc Marian - Bucuresti
            Patru Marius - Bucuresti
            25 -- 32 0v gr.sup.
            Marin Alexandru - Bucuresti
            David Sergiu Danut - Bucuresti
            Mitroi Florin - Bucuresti
            Cirjan Alexandru - Bucuresti
            Caragea Claudiu Ionut - Bucuresti
            Safta Cristian - Bucuresti
            Toma Adrian - Bucuresti
            Bratu Dorel - Bucuresti
            33 -- 1v gr.inf.
            Petre Adrian Nicolae - Bucuresti
            34 -- 40 0v gr.inf.
            Thomas William Knobel - Bucuresti
            Cristea Alexandru - Bucuresti
            Buturuga Cristian - Bucuresti
            Iliescu Patricia - Bucuresti
            Popescu Cristian Matei - Bucuresti
            Rusu Remus - Bucuresti
            Olteanu Dorel - Bucuresti
            TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX

Comentariu

• Postat în original de FlorinBN Vezi post
              Va rog sa repostati grupele inferioare la Hobby daca le-ati modificat manual, mie imi da eroare cand import rezultatele ... Gosea Denis si Patru Marius apar direct in superioare

De asemenea, in eliminatorii apare Gosea Denis, dar se califica altul, Cosea Marius ... in tabloul eliminatoriu in afara de scoruri nu este voie sa modificati nimic, altfel iese varza.

le voi reposta in aceasta seara. La finalul concursului mi a spus ca numele este greșit și sa îl modific.revin
              FlorinBN FlorinBN likes this.

Comentariu

• Va mulțumim tuturor pentru participare și sa ne revedem sănătoși la următoarele turnee.

Mulțumim Primăriei Sectorului 3, fără de care nu am fi putut închiria centrul sportiv Apollo și sponsorului Crama Unu pentru premiile oferite.

speram ca am oferit o organizare pe măsura așteptărilor intr-o sala ce am găsit-o mult schimbată in bine fata de concursul din Februarie. Poate la anu o sa fie și mai bine

Începând de acum, vor avea interzis, la concursurile pe care le organizez eu, urmatoarele 2 persoane:

Mihalcea Ștefan Tiberiu pentru injurii adresate spectatorilor ( nu este la prima abatere) și pentru aruncarea paletei spre spectatori și organizator( cu mare noroc am scăpat Eu și Craiu de-un cap spart).

Popescu Eugen pentru înscrierea unui jucător la categoria Hobby știind foarte bine ca nivelul lui este foarte ridicat, probabil de Open, și cunoscând foarte bine circuitul Amatur, regulile si nivelul de joc al fiecărei categorii.

Seara buna!

Comentariu

• Îmi pare rau pt gestul meu, nu am aruncat spre tine sau spre altcineva , oricum asta nu scuza comportamentul, îmi cer scuze.
                  Cameliacraiu Cameliacraiu likes this.

Comentariu

• E normal sa ai nervi când anunți aici pe forum ca nu e ok sa fie primit jucătorul acela la hobby și el câștiga turneul, iar legat de spectatori nu mi se pare in regula sa vina 3 inși in spațiul de joc sa aplaude când dau eu pe lângă minge .

Comentariu

• Postat în original de TopTenisArena Vezi post

Începând de acum, vor avea interzis, la concursurile pe care le organizez eu, urmatoarele 2 persoane:
                      Mihalcea Ștefan Tiberiu pentru injurii adresate spectatorilor ( nu este la prima abatere) și pentru aruncarea paletei spre spectatori și organizator( cu mare noroc am scăpat Eu și Craiu de-un cap spart).

Mihalcea Ștefan Tiberiu zis 'Kyrgios" .....

Comentariu

• Postat în original de ClaudiuC Vezi post

Poate mai bine ar trebui si adaugat si: God save the King.....Hip Hip Hurayyyy ....imediat dupa proclamarea oficiala a noului purtator de coroana...upsss...tricou de campion!

Comentariu

• Postat în original de Eltibi Vezi post
                          La hobby a câștigat penibilul ala care am zis acum câteva zile ca a ieșit locul 3 la elite open la un concurs de casa dar nu m a luat nimeni in seama .
                          Ar trebui penalizat cel care l-a înscris pentru ca a și fost intrebat de către organizator dacă este de hobby și a susținut ca da.
                          Nu ai cum sa fii de hobby și sa ii bati 3-0 clar pe primii 3 favoriti.
                          A mai venit și cu o grămada neamuri pe acolo , ferească Dumnezeu ce le-o fi zis “haideți sa ma vedeți cum joc eu tenis de masa la 50 de ani și le iau cupa la copiii astia”.
                          Penibil și el și cine l-a înscris , azi când i-am zis ca el nu e de hobby făcea pe mielușelul pe acolo ca el nu a mai jucat in amatur . Pai bine la următorul turneu o sa îl aduc pe Timo Boll la hobby sau avansati ca nu a mai jucat in amatur .
                          RUSINE!
                          Salut. Nu te cunosc si nu ma cunosti, eram unul din "gramada de neamuri". Facand pe cineva penibil pentru ca esti tu frustrat, mi se pare o mitocanie. Pe langa faptul ca diferenta de varsta ar trebui sa iti impuna un anumit respect, regulamentul (daca stii sa citesti) stipuleaza clar ca se poate inscrie la orice categorie vrea. Florin nu a mai jucat in nicio alta competitie Amatur, si avea acest drept.
                          Vezi cazul Visan Daniel care e ultimul exemplu pe care il cunosc de evolutie spectaculoasa si nimeni nu a facut caz.
                          Catalin, de ce e penalizat Eugen pentru ca l-a inscris pe Florin la Hobby ("Popescu Eugen pentru înscrierea unui jucător la categoria Hobby știind foarte bine ca nivelul lui este foarte ridicat, probabil de Open, și cunoscând foarte bine circuitul Amatur, regulile si nivelul de joc al fiecărei categorii.") si acest copil ratacit nu este penalizat pentru jigniri ?
                          Fotbalul ⚽ si tenisul 🏓, intaresc musculatura 💪.

Comentariu

• Postat în original de Eltibi Vezi post
                            E normal sa ai nervi când anunți aici pe forum ca nu e ok sa fie primit jucătorul acela la hobby și el câștiga turneul, iar legat de spectatori nu mi se pare in regula sa vina 3 inși in spațiul de joc sa aplaude când dau eu pe lângă minge .
                            Ca sa corectez aceasta afirmatie falsa, eram intr-un spațiu de joc gol de la margine unde nu se juca, LANGA spatiul de joc unde juca un meci oficial unul dintre elevii mei. Din cate cunosc eu, este regulamentar.
                            As mai dori sa mentionez ca lumea nu se invarte in jurul tau. Nu te cunosc si cu siguranta nu am venit sa aplaud cand dai tu pe langa minge. Domnul organizator a spus tot ce se putea spune in legatura cu comportamentul tau si nu cred ca as mai avea ceva de adaugat aici. Tu erai ultima mea problema, eu eram interesat sa imi sustin elevii, nu sa caut scandal cu cine stie cine...
                            Din pacate consider ca ai gresit sportul, golaneala, atitudinea si limbajul de mahala nu se pupa cu tenisul de masa. Toata lumea are nervi, emotii negative, zile proaste si asa mai departe, insa fiecare gestioneaza diferit aceste situatii. Degeaba ma amenintai pe mine, daca bataie vrei, poti sa o iei usor oriunde, de data asta ai gresit locul si persoana. Cum ar fi fost ca la injuriile tale si acuzele false sa ma enervez si eu si sa ajungi pe jos...
                            Repet, ai gresit sportul...

Comentariu

• Postat în original de TEODOR URSU Vezi post

Degeaba ma amenintai pe mine, daca bataie vrei, poti sa o iei usor oriunde, de data asta ai gresit locul si persoana. Cum ar fi fost ca la injuriile tale si acuzele false sa ma enervez si eu si sa ajungi pe jos...
                              Facem un dublu?? Nu e prima data cand se baga in seama....

Comentariu

• Felicitări tuturor pentru rezultatele obținute!!!
                                Felicitari Malin si Cristi!
                                Data viitoare mai sus Emi si Salem!
                                O seara frumoasa tuturor!

Comentariu

• Postat în original de armani Vezi post

Facem un dublu?? Nu e prima data cand se baga in seama....
                                  Nu stiu eu la scandal nu prea sunt bun...
                                  Pentru sanatatea dvs evitati scandalurile si conflictele...pe cat posibil
                                  Daca nu se poate altfel atunci spor la trante sa fie )

Comentariu

• Postat în original de TEODOR URSU Vezi post

Nu stiu eu la scandal nu prea sunt bun...
                                    Pentru sanatatea dvs evitati scandalurile si conflictele...pe cat posibil
                                    Daca nu se poate altfel atunci spor la trante sa fie )
                                    Adevarul e ca nu merita osteneala....
                                    TEODOR URSU TEODOR URSU likes this.

Comentariu

• Salut Catalin,
                                      Sunt surprins de decizia pe care ai luat-o........ consider ca nu am gresit cu nimic inscriind un JUCATOR NOU in turneul AMATUR, rog COMITETUL DIRECTOR sa-si exprime pozitia cu aceasta speta

CONFORM Regulamentului Circuitului de Tenis de Masă AmaTur România 2022
                                      4. Organizarea turneelor și dreptul de participare
                                      4.1. Participanții
                                      4.1.1. Divizonarii legitimați în divizia B pot participa în circuitul AmaTur, la prima participare numai la categoria Elite, sau Elite/Open și începând cu a doua participare acolo unde-i recomandă media.
                                      -Divizionarii A si SL pot participa la categoria Elite numai dacă declară că au renunțat si nu mai participă la aceste divizii, in caz contrar, Comitetul Director poate suspenda pe o perioadă nedeterminată pe cei in cauză. Dreptul de joc se obține la data de 01 ale lunii următoare, odată cu actualizarea clasamentului. Declaratia se poate face pe forum in zona ”Evidență Legitimați”

-Alte situații/sesizări, se pot analiza punctual de către Comitetul Director , care stabilește valoarea/categoria.
                                      4.1.2. Pentru stabilirea categoriei valorice, jucătorul care nu figurează în clasamentul AmaTur, se repartizează astfel:
                                      - dacă provine din rândul Divizionarilor prima participare va fi la categoria "Elite", MP-ul cu care intră în circuit urmând a fi stabilit de către Comitetul Director;
                                      - dacă provine din rândul foștilor Divizionari prima participare va fi la categoria Elite sau Elite/Open, MP-ul va fi zero, după care media obținută va avea efect de repartiție;
                                      - dacă provine din rândul jucătorilor care au făcut o pauză mai mare de un an în Circuitul AmaTur organizatorul trebuie să țină cont de specificațiile din clasamentul general, unde fiecare participant are simbolul E, O, A sau H și prima participare va fi la categoria de care aparține sau maxim la categoria imediat superioară;
                                      - la orice turneu, organizatorul are obligația să modifice media Divizionarilor care au MP=0 în funcție de valoarea apreciată de Comitetul Director, pentru a evita situațiile când un jucător valoros care nu participă în Circuitul Amatur este repartizat pe ultima poziție în grupa inferioară;

- la orice turneu, organizatorul are obligația să modifice media jucătorilor cu media zero, dacă aceștia au istoric în AmaTur, folosind valoarea „last mp” de pe pagina fiecăruia.
                                      -
                                      Alte situații/sesizări, se pot analiza punctual de către Comitetul Director , care stabilește valoarea/categoria.
                                      4.1.3. Participanții cu drept de joc în circuitul AmaTur se pot înscrie la categoria din care fac parte, conform mediei deținute, sau la categoria imediat superioară, în ordinea înscrierilor confirmate de participanți pe forum și nu se admit înscrieri la două categorii în cadrul aceluiași turneu, excepție de la această regulă se face numai la turneele A+ unde înscrierea/participarea se face în funcție de clasament, prioritate având cei din categoria respectivă, așa cum sunt mentionați la art. 2. sau în cazul wild-card-urilor oferite de organizator.

UNDE AM GRESIT ? Pentru ce sunt INTERZIS la turneele organizate de tine?
                                      Iti doresc o seara linistita tie si domnului care probabil a pierdut azi GRAND SLAM-ul.....
                                      Sper sa nu uiti ca atunci cand am facut prima inscriere in turneele Amatur am dorit sa incep de la categoria "incepatori", iar tu atunci nu ai zis nimic si nu m-ai suspendat (INTERZIS)

Cu mult respect,
                                      Eugen Popescu

Va mulțumim tuturor pentru participare și sa ne revedem sănătoși la următoarele turnee.

Mulțumim Primăriei Sectorului 3, fără de care nu am fi putut închiria centrul sportiv Apollo și sponsorului Crama Unu pentru premiile oferite.

speram ca am oferit o organizare pe măsura așteptărilor intr-o sala ce am găsit-o mult schimbată in bine fata de concursul din Februarie. Poate la anu o sa fie și mai bine

Popescu Eugen pentru înscrierea unui jucător la categoria Hobby știind foarte bine ca nivelul lui este foarte ridicat, probabil de Open, și cunoscând foarte bine circuitul Amatur, regulile si nivelul de joc al fiecărei categorii.

Seara buna!

​[/QUOTE]
                                      GeorgeDospinescu GeorgeDospinescu likes this.

Comentariu

• Florin a câștigat că a venit cu neamurile!

Comentariu

• Felicitari PETROF FLORIN!!!!!! se vede ca te antrenezi bine... spor la urmatoarele turnee

Comentariu

• Nu.... a avut un antrenor bun
                                            CAMPEAN ADRIAN CAMPEAN ADRIAN likes this.

Comentariu

• Postat în original de popyeug Vezi post
                                              Felicitari PETROF FLORIN!!!!!! se vede ca te antrenezi bine... spor la urmatoarele turnee
                                              Postat în original de BOBO
                                              Florin a câștigat că a venit cu neamurile!
                                              Felicitari neamurilor care au dus tot greul turneului si l-au sustinut !
                                              Fotbalul ⚽ si tenisul 🏓, intaresc musculatura 💪.

Comentariu

• Postat în original de Chuck Vezi post

Poate mai bine ar trebui si adaugat si: God save the King.....Hip Hip Hurayyyy ....imediat dupa proclamarea oficiala a noului purtator de coroana...upsss...tricou de campion!
                                                Multumesc. CAMPIONUL 2022 says ; Long live the King Spin ! !
                                                Blade : Dr. Neubauer Phenomenon
                                                FH : Donic Blue Star A 2
                                                BH : Dermaterialspezialist Kamikaze

Comentariu

• A fost un turneu deosebit, conditii de joc super bune, lumina, mese, pe jos nu alunecai nici daca voiai, organizatorii au fost super (Mario+Catalin = perfect combo)
                                                  Multumim din suflet, revenim cu drag.
                                                  Felcicitări Georgianei care nu a mai jucat de ceva mult timp si a reusit un loc 3 dar si prietenului meu Vasile Victor de la Videle care a adus cupa acasa!
                                                  Lemn : Tibhar Kinetic Speed (KS)
                                                  Fete BH/FH tibhar k3

Comentariu

• Postat în original de ClaudiuC Vezi post

The queen is dead ! I ' m still alive ! .
                                                    armani armani calex calex like this.
                                                    Blade : Dr. Neubauer Phenomenon
                                                    FH : Donic Blue Star A 2
                                                    BH : Dermaterialspezialist Kamikaze

Comentariu

Procesare...
                                                    X