Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Observație : - Ca să nu mă certe mămica mea că am fost ultimul în clasament "elite", nu ar trebui inversate numele la "Elite",conform "horei" între cei 3 cu o singură victorie,locurile 5 și 6 ?...zic și io dă frica ultimului loc,adică "0" ie mai mare dăcât "-2" 🤭🤭😍😇
În altă ordine de "observații",azi la Pitești a fost mișto , că și revedere între noi cei care simțim aceiași plăcere de joc între noi ,acompaniată de socializarea ce-o aven mereu cu zâmbete câteodată de copii veniți la joacă...LA REVEDERE !
Observație : - Ca să nu mă certe mămica mea că am fost ultimul în clasament "elite", nu ar trebui inversate numele la "Elite",conform "horei" între cei 3 cu o singură victorie,locurile 5 și 6 ?...zic și io dă frica ultimului loc,adică "0" ie mai mare dăcât "-2" 🤭🤭😍😇
Ce mamica grijulie ai....te urmareste peste tot sa vada daca ai fost copil cuminte?
Gata...am schimbat.
Nu de alta, dar data viitoare mamica ta nu te mai lasa la Pitesti..si e pacat, din moment ce ti-a placut
Comentariu