Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Lemn allwood cu 5 sau 7 straturi

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Lemn allwood cu 5 sau 7 straturi

Vreau sa cumpar un lemn allwood pentru mai mult control si feeling; am tot jucat cu lemne cu compozit (Xiom Strato, Xiom Zetro Quad, TBS, Primorac Carbon) intr-un final am ajuns de la fete tari la Rakza 7 soft ( acum pe PC)

Asa cum ziceam caut un lemn cu 5 sau 7 straturi care sa nu fie foarte rigid pt ca inca nu dau topspin foarte usor (de ex am jucat cu SK7 si mi s-a parut rigid pt nivelul meu) dar in acelasi timp sa nu fie foarte flexibil pt ca am multe lovituri drepte.

Am citit ca Nittaku Acoustic (5 straturi) este excelent insa pare cam flexibil , imi poate spune cineva cum merge la lovituri drepte.

Mai am pe lista:

- W5 (care din ce am citit intruneste cam tot ce ma intereseaza, nu stiu insa cum sta la viteza pt ca jucand cu lemne compozit am devenit cam "lenes");
    - W7 (am inteles ca e cam rigid)
    - Violin (am inteles ca e mai flexibil chiar si fata de Acoustic)
    - lemne Stiga ... am inteles ca cele cu 7 straturi sunt rigide...va rog cateva sugestii care sa se potriveasca cu ce am descris mai sus.

Violin este un off-...cu foarte mult control, flexibilitate mare, viteza moderata, muuuuult feeling, dar are si putere atunci cand ai nevoie (doar daca dai destul de tare)...

Comentariu

Yasaka Sweden Classic, Yasaka Allround Plus, Yasaka Extra, Yasaka Extra Offensive (rigid)
      Stiga Allround NCT, Offensive NCT (rigid)
      Butterfly Primorac Off-, Korbel Off
      Donic Waldner Senso V1 sau V2, Appelgren Allplay si variantele cu Senso V1 sau V2, Waldner Allplay, Appelgren Exclusive AR, Waldner Exclusive AR,
      Daca vrei Acoustic, modelul nou este mai rigid ca cel vechi. Daca iei unul pe la 88-90 grame...
      Blog de tenis de masă

Comentariu

Postat în original de grasomega Vezi post
        Yasaka Sweden Classic, Yasaka Allround Plus, Yasaka Extra, Yasaka Extra Offensive (rigid)
        Stiga Allround NCT, Offensive NCT (rigid)
        Butterfly Primorac Off-, Korbel Off
        Donic Waldner Senso V1 sau V2, Appelgren Allplay si variantele cu Senso V1 sau V2, Waldner Allplay, Appelgren Exclusive AR, Waldner Exclusive AR,
        Daca vrei Acoustic, modelul nou este mai rigid ca cel vechi. Daca iei unul pe la 88-90 grame...
        Merci Cristi...am jucat si cu Yasaka Extra Offensive...si l-am lasat pt ca e rigid ...
        Dintre cele enumerate care sunt OFF/OFF+...?
        Acoustic-ul nou se face si cu maner ST ?...la Viva am vazut doar FL.
        - - - Actualizat - - -
        Postat în original de Claudiu84 Vezi post
        Violin este un off-...cu foarte mult control, flexibilitate mare, viteza moderata, muuuuult feeling, dar are si putere atunci cand ai nevoie (doar daca dai destul de tare)...
        da se pare ca e flexibil asa cum citisem...

Comentariu

yasaka offensive 40 se potriveste de minune cu rakza 7 soft - poti sa dai cu usurinta si topspin si lovituri drepte

Comentariu

Yasaka Extra e Off, celelalte sunt All, All+ sau Off-.
            Feeling si control nu se impaca prea bine cu Off si Off+ - e foarte greu sa le pui in aceeasi fraza, mai ales daca tot aici este si cuvantul "amator"
            Exista Acoustic ST, am avut eu vreo 3 bucati
            Blog de tenis de masă

Comentariu

Postat în original de grasomega Vezi post
              Yasaka Extra e Off, celelalte sunt All, All+ sau Off-.
              Feeling si control nu se impaca prea bine cu Off si Off+ - e foarte greu sa le pui in aceeasi fraza, mai ales daca tot aici este si cuvantul "amator"
              Exista Acoustic ST, am avut eu vreo 3 bucati
              ...pot sa mai las din control si sa ma misc mai mult la masa asa ca prefer unul OFF (YEO am jucat si imi parea rigid)... deocamdata sunt amator de tenis de masă asa cum bine ai punctat
              Daca mai gasesti un Acoustic ST la 88-90 grame...te rog sa imi dai un mesaj ca sunt interesat. Multumesc anticipat
              Ultima editare de george.c; 31.oct.2012, 11:54.

Comentariu

Avea Flash unul, dar nu stiu cate grame...
                Blog de tenis de masă

Comentariu

Cred ca nici unul din lemnele enumerate mai sus nu este mai bun decat un lemn hand made by DrLevi. Am testat fețele mele Sigma Europe pe Zetro, Stradivarius, Acoustic, Sweden Clasic si Dr Levi, toate lemne foarte bune, dar in final am ales lemnul Levi fara nici un regret. Are control excelent aproape de masa (apropiat de Sweden Clasic) si viteza foarte buna la distanta medie sau chiar mare fata de masa (aproape identic cu Zetro). E un lemn extraordinar, are cam 85-86g, manerul facut personalizat cum l-am dorit (ceva intre Fl si ST). Pret – 90 lei !! Fara comentarii
                  Joola Panther FL, FH Tenegry 05 max negru, BH Yasaka Antipower rosie 2.0 mm

Comentariu

Postat în original de CornelTT Vezi post
                    Cred ca nici unul din lemnele enumerate mai sus nu este mai bun decat un lemn hand made by DrLevi. Am testat fețele mele Sigma Europe pe Zetro, Stradivarius, Acoustic, Sweden Clasic si Dr Levi, toate lemne foarte bune, dar in final am ales lemnul Levi fara nici un regret. Are control excelent aproape de masa (apropiat de Sweden Clasic) si viteza foarte buna la distanta medie sau chiar mare fata de masa (aproape identic cu Zetro). E un lemn extraordinar, are cam 85-86g, manerul facut personalizat cum l-am dorit (ceva intre Fl si ST). Pret – 90 lei !! Fara comentarii
                    depinde care lemn Levi...am incercat doua modele...unul era prea rapid altul era prea lent... nu stiu al tau cat este de rigid

Comentariu

Nu mai stiu cum codifica Dl Levi lemnele. Daca vreti mai multe informatii despre lemnul meu, trebuie sa luati legatura cu dumnealui si sa intrebati de lemnul facut pentru mine (userul CornelTT, ca nu cred ca mai stie el numele meu exact). Eu zic ca se merita sa incercati pentru ca pretul este mic iar calitatea excelenta. Lemnul meu este foarte apropiat de Zetro ca si parametri doar ca e ceva mai usor si are un control mai bun (asta zic asa empiric, prin comparare in joc). Daca ii spuneti exact si ce fețe vreti sa folositi va face un lemn potrivit pentru fețele respective, si chiar se pricepe destul de bine la asta.

Este un lemn off sau chiar off+ destul de elastic. Are un feeling foarte bun

Comentariu

Aveti un nr. de telefon al d-lui Dr Levi .Multumesc
                        Butterfly Schlagger Precision - FL

Comentariu

Are post pe forum. Eu asa am luat legatura cu el. Nu mai stiu nr de tel.
                          Stima

http://www.tenisdemasa.ro/forum/show...highlight=levi

Comentariu

Levi are un "registru" in care pentru fiecare lemn inseriat , sunt notate caracteristicile tehnice: viteza,dimensiuni, numarul de straturi, tipul de furnir sau compozit folosit, tipul de adeziv.
                            Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
                            Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red

Comentariu

Postat în original de laky Vezi post
                              Levi are un "registru" in care pentru fiecare lemn inseriat , sunt notate caracteristicile tehnice: viteza,dimensiuni, numarul de straturi, tipul de furnir sau compozit folosit, tipul de adeziv.
                              pt CornelTT eventual trimite-mi pe mp seria lemnului tau ca sa il intreb pe Dl Levi despre el

Comentariu

Postat în original de dstefan Vezi post
                                Aveti un nr. de telefon al d-lui Dr Levi .Multumesc
                                16.12.2011, 07:41 #23
                                levi
                                Senior Member

Data înscrierii
                                01.03.2009
                                Locație
                                Miercurea Ciuc
                                Vârsta
                                45
                                Posturi
                                233
                                Mulțumesc / îmi place post
                                Timp total online
                                9 z 10 h 25 m
                                Timp online pe zi
                                20 m
                                Putere Rep
                                115
                                nr. de tel. 0747473108
                                FH:Hurricane lll National Butterfly VISCARIA FL BH:Tenergy 64

Comentariu

voi proba un Xiom Amadeus...puteti sa imi spuneti cateva pareri depre el

Comentariu

Stiga Allround NCT. Simt extraordinar, control superb. Viteza decenta. Si in combinatie cu Rakza 7 Soft (de care ziceai tu) obtii o paleta de control. Eu am acest lemn cu Xiom Omega IV Elite.
                                    Ti-a mai fost recomandat si Yasaka Offensive 40. Control excelent impreuna cu Rakza 7 Soft.
                                    Succes

Comentariu

Scuze de intarziere. Abia acum a vazut mesajul dar am fețele lipite pe lemn si nu le-as deslipi doar sa vad seria ... Daca le dau jos in viitorul apropiat trimit seria de pe lemn. Stima

Comentariu

Postat în original de CornelTT Vezi post
                                        Scuze de intarziere. Abia acum a vazut mesajul dar am fețele lipite pe lemn si nu le-as deslipi doar sa vad seria ... Daca le dau jos in viitorul apropiat trimit seria de pe lemn. Stima
                                        sunt sigur ca gasiti o modalitate de a le lipi d-le cornel!in fond il ajutati pe d-l george!
                                        tb alc t05/t05 fx

Comentariu

Da asa e... Hai ca ma gandesc la o solutie...

Comentariu

salut,poti incerca bty kong linghui are 7 straturi,f putin flexibil,sau un lemn levi....eu am un lemn levi cu 7 straturi....si este excelent...core este pin,plop,nuc si exteriorul e din limba....are un simt soft,putin flexibil...f bun pt topspin...
                                            fh-xiom vega-pro 2mm
                                            blade--galaxy-v16
                                            bh-xiom omega tour--max

Comentariu

Postat în original de zalter Vezi post
                                              salut,poti incerca bty kong linghui are 7 straturi,f putin flexibil,sau un lemn levi....eu am un lemn levi cu 7 straturi....si este excelent...core este pin,plop,nuc si exteriorul e din limba....are un simt soft,putin flexibil...f bun pt topspin...
                                              Lemnul Levi este varianta standard 7-ply sau l-a personalizat tu ?

Comentariu

Procesare...
                                              X