Bună seara,sunt total contrariat de schimbarea de regulament în cazul celor care se prezintă la un turneu oarecare,fie el de B,A sau A+ și nu obțin nicio victorie.Incepand din aceasta lună, august 2022,cei care nu obțin nicio victorie primesc exact 0 puncte,în loc de minim 19 cât era de exemplu la Elite(33-4).
Cine a hotărât regulile acestea și de ce?
Pentru ce să ne mai prezentăm la turnee dacă avem o zi proasta,nu reușim sa câștigăm niciun meci și nu suntem punctati cu nimic.E ca și cum am fi absenți, chiar dacă ne-am prezentat și am jucat.In cazul acesta ,în clasamentul general nu primim nimic.Care mai e diferența între noi,cei care totuși venim la turneu și cei care nici măcar nu se înscriu?
Aștept cu nerăbdare un răspuns din partea Consiliului Director Amatur.
Mulțumesc.
Cine a hotărât regulile acestea și de ce?
Pentru ce să ne mai prezentăm la turnee dacă avem o zi proasta,nu reușim sa câștigăm niciun meci și nu suntem punctati cu nimic.E ca și cum am fi absenți, chiar dacă ne-am prezentat și am jucat.In cazul acesta ,în clasamentul general nu primim nimic.Care mai e diferența între noi,cei care totuși venim la turneu și cei care nici măcar nu se înscriu?
Aștept cu nerăbdare un răspuns din partea Consiliului Director Amatur.
Mulțumesc.
Comentariu