Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Schimbare regulament în privința celor care nu reușesc nicio victorie

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 7 (0 members and 7 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Postat în original de Vije Vezi post

Pai cum asa? Uiți tenisul de masa peste noapte? Asta nu poate fi un argument.
    Problema e mai complexa… de pilda eu joc dinainte de '80. Dar cu timpul intervin varsta, familia, munca, antrenamentele mai putine (vorbim de un sport de precizie si viteza, totusi), probleme care survin cu varsta, accidentari.
    Prin '93-'94 faceam cam 7 antrenamente pe saptamana (ca tot mi-a adus aminte Cornel) si macar vreo doua meciuri de campionat sau intre noi. Cand a aparut Amatur deja ma lasasem de 2-3 ani, iar in ultimii 15 ani abia daca mai jucam de 3-4 ori pe an.
    Dar evident ca nu mai pot fi la nivelul de acum 25-30 ani. Atunci as fi facut fata lejer la Elite.
    andreyutzu andreyutzu likes this.

Comentariu

Postat în original de MihaiLupu Vezi post

Problema e mai complexa… de pilda eu joc dinainte de '80. Dar cu timpul intervin varsta, familia, munca, antrenamentele mai putine (vorbim de un sport de precizie si viteza, totusi), probleme care survin cu varsta, accidentari.
      Prin '93-'94 faceam cam 7 antrenamente pe saptamana (ca tot mi-a adus aminte Cornel) si macar vreo doua meciuri de campionat sau intre noi. Cand a aparut Amatur deja ma lasasem de 2-3 ani, iar in ultimii 15 ani abia daca mai jucam de 3-4 ori pe an.
      Dar evident ca nu mai pot fi la nivelul de acum 25-30 ani. Atunci as fi facut fata lejer la Elite.
      Unde erați nea Aurel, Armani și Mihai Lupu când am elaborat formula de calcul pt MP virtual care printre altele lua în calcul și varsta?

Este clar ca nu poate fi toată lumea mulțumită...cei care trec greu de inferioare sunt cei mai afectați, dar per total noua regula este f bună: s-a terminat cu fraudele care afectează echitatea sistemului...

Din păcate cei care au stat artificial la categorie inferioara nu sunt afectati. Ei ar trebui depistati si trecuți artificial mai sus.
      andreyutzu andreyutzu likes this.

Comentariu

De asemeni fac un apel celor care vad ca nu se pot califica mai departe din grupe...un apel, sa nu abandoneze meciul/meciurile pe care le mai au de jucat...este un egoism urat total inpotriva oricărei urme de fair-play...dacă nu joci sa dai totul din tine la fiecare punct/meci mai bine stai acasă...nu afecta sistemul la care ai aderat doar din considerente egoiste...ați văzut la fotbal e 7-0 da frate un gol sa-ti speli onoarea...oricine ai fi...

Comentariu

Unde erați nea Aurel, Armani și Mihai Lupu când am elaborat formula de calcul pt MP virtual care printre altele lua în calcul și varsta?
          Nu vad de ce s-ar face asa pentru clasament. Valoarea neta e data de victoriile la masa.

Da, poti face si o echivalare teoretica intr-un grup de jucatori in care sa zici ca cineva la 70 ani cu doua victorii este mai bun ca unul la 30 cu cinci victorii, dar asta ar fi strict o comparatie intre cei doi. Aici vorbim de un clasament la nivel de tara.
          Iar ca sa nu strici clasamentul, mai degraba organizezi un concurs pe varste, unde diferentele sa fie date doar de nivelul de joc. Chiar imi povestea acum cateva luni Adrian Calauz de un turneu de genul asta in Bulgaria. Ideea este sa ai suficienti participanti. In Bucuresti sau alt oras mare poate fi OK, dar cu orase mai mici… greu.

Comentariu

Mi s-a intamplat sa ma chinui sa castig superioarele si am reusit...cu cine credeți ca am picat în eliminatorii?...cu cineva care a pierdut intentionat ca să se ducă pe alta parte a tabloului ca să pice în finala cu favoritul 2...am mancat bataie 3-0 normal, iar el a ajuns campion (cand nici macar n-ar trebui sa joace in amatur, ci mai sus undeva)....nu e bătaie de joc la adresa muncii mele?

Am mai spus-o și o repet. Amatur e o chestie extraordinara, dincolo de imaginatia mea...Ganditi-va ca eu din 2010 când m-am întors în tara nu am crezut ca exista asa ceva și am întrat in 2022...Este la superlativ absolut tot, dar lipsește un lucru...hai fiecare din noi sa fim corecți cu noi înșine și cei din jur...
            mihais mioveni mihais mioveni likes this.

Comentariu

O simpla intrebare, tu apuci sa te mai bucuri de acest joc?
              Zosim1 Zosim1 likes this.

Comentariu

Postat în original de iulian.vrasti Vezi post
                O simpla intrebare, tu apuci sa te mai bucuri de acest joc?
                Raspunsul scurt este: extrem de mult...insa intrebarea ta nu e simpla deloc...Ce înțelegi prin "a te bucura de acest joc"? Sa nu cumva sa avem definiții diferite...

Comentariu

Îmi pare rău că nu m-am făcut înțeles, doream să fiu punctat că și înainte de august 2022 pentru că nu merit să fiu la Elite.Doresc într-adevăr să retrogradez la Open.Decat să vin la Elite și să bifez numai înfrângeri,prefer să mă întorc la Open,acolo măcar joc mai multe meciuri,inferioare,superioare,poate și ceva eliminatorii.Sa vin la Elite să mă "mănânce crocodilii" sau să mă reîntorc la Open să îi "mănânc " eu pe alții?
                  Voi ce ați alege?
                  Conform noilor reglementări, se pare că nu mai pot retrograda la Open,ceea ce mă va nemultumi total,să vin și sa bifez numai înfrângeri nu-mi mai convine și încet,încet probabil că mă voi retrage sau voi veni sa joc numai și numai pentru plăcerea altora care mă vor înfrânge pentru a nu știu cata oară. Clar ca ma voi opri...
                  Dacă vreau sa retrogradez cred ca ați înțeles destul de bine,nu vreau să devin victima Elitistilor...
                  Vije Vije likes this.

Comentariu

“Suntem cu toții diferiți. Din fericire.”
                    Clar avem definitii diferite si asta e bine, nu intotdeauna, dar de obicei, cica ar inseamna progres.

Ti-ai spus parerea, ai expus alt sistem... cred ca se analizeaza...
                    Acum nu putem controla omul... nici ceva perfect nu poate fi.

Toti cei dinaintea ta in clasament cum or fi avansat cu atatea nereguli?

O zice foarte frumos Bivolaru (Ploiesti) - Jooooooci !... si cam atat...
                    Brulea Petre Brulea Petre likes this.

Comentariu

Postat în original de GAVRILA AUREL Vezi post
                      Îmi pare rău că nu m-am făcut înțeles, doream să fiu punctat că și înainte de august 2022 pentru că nu merit să fiu la Elite.Doresc într-adevăr să retrogradez la Open.Decat să vin la Elite și să bifez numai înfrângeri,prefer să mă întorc la Open,acolo măcar joc mai multe meciuri,inferioare,superioare,poate și ceva eliminatorii.Sa vin la Elite să mă "mănânce crocodilii" sau să mă reîntorc la Open să îi "mănânc " eu pe alții?
                      Voi ce ați alege?
                      Conform noilor reglementări, se pare că nu mai pot retrograda la Open,ceea ce mă va nemultumi total,să vin și sa bifez numai înfrângeri nu-mi mai convine și încet,încet probabil că mă voi retrage sau voi veni sa joc numai și numai pentru plăcerea altora care mă vor înfrânge pentru a nu știu cata oară. Clar ca ma voi opri...
                      Dacă vreau sa retrogradez cred ca ați înțeles destul de bine,nu vreau să devin victima Elitistilor...
                      Eu va susțin nea Aurel dacă e asa important pt dvs. Dar tare mi-e teama sa nu va plictisiți acolo...noroc ca mai sunt unii care stau artificial la open si puteti avea meciuri echilibrate...mi-ar plăcea sa se întâlnească 2 care tre sa piardă neaparat sa nu ajungă la elite, ar fi un meci de văzut...3-2 la avantaje clar

Comentariu

Daca esti bun, nu cred ca te derajeaza pe ce parte a panoului esti si cine si ce manevre a facut.
                        Altii vin tocmai, ca sa se intalneasca cu cei mai buni.
                        Ceea ce asa dai si tu impresia in niste cuvantari... in altele parca ai vana locurile...
                        Brulea Petre Brulea Petre likes this.

Comentariu

Mi s-a intamplat sa ma chinui sa castig superioarele si am reusit...cu cine credeți ca am picat în eliminatorii?...cu cineva care a pierdut intentionat ca să se ducă pe alta parte a tabloului ca să pice în finala cu favoritul 2...am mancat bataie 3-0 normal, iar el a ajuns campion (cand nici macar n-ar trebui sa joace in amatur, ci mai sus undeva)....nu e bătaie de joc la adresa muncii mele?

Am mai spus-o și o repet. Amatur e o chestie extraordinara, dincolo de imaginatia mea...Ganditi-va ca eu din 2010 când m-am întors în tara nu am crezut ca exista asa ceva și am întrat in 2022...Este la superlativ absolut tot, dar lipsește un lucru...hai fiecare din noi sa fim corecți cu noi înșine și cei din jur...
                          Ai jucat la profesioniști ,sau doar în parc ?

Comentariu

Cu zero punctaj la zero victorii... parca e ceva ciudat...

Am MP 13.91... fusei la un open zero victorii, mi-a scazut, am luat 10 puncte.
                            Ma mai duceam la cateva Open-uri, dupa regula scaderii... cred ca ajungeam la hobby.

Am fost la alt open am castigat 2 meciuri (unul cu 1 avansat), am luat 22 puncte.

Inainte ma gandeam, ma duc de la avansati la open, daca nu iau victorii, imi scade, ajung inapoi la hobby.
                            Acum ce sa ma mai duc la avansati, ma duc la open, nu fac nici o victorie, nu imi scade media.
                            Dar daca fac una, iau 20jde puncte minim sau ceva asemanator...
                            Eu avand MP 13.91.

Intrebarea este, daca merg in stilul asta, ajung la Open, dar sunt de Open?
                            mihais mioveni mihais mioveni likes this.

Comentariu

P.s.
                              Nu mai zic, ca sa fac 20jde puncte la avansati, tb sa bat jumate de tara (inferioare, superioare, eliminatorii...) si sa cad in 1-4 cred.
                              Pe cand la Open, cred ca la 12:00 am terminat cu 20 puncte fara superioare.

Cred ca scaderea aceea avea si ea o logica pe undeva...

Comentariu

Postat în original de iulian.vrasti Vezi post
                                Cu zero punctaj la zero victorii... parca e ceva ciudat...

Am MP 13.91... fusei la un open zero victorii, mi-a scazut, am luat 10 puncte.
                                Ma mai duceam la cateva Open-uri, dupa regula scaderii... cred ca ajungeam la hobby.

Am fost la alt open am castigat 2 meciuri (unul cu 1 avansat), am luat 22 puncte.

Inainte ma gandeam, ma duc de la avansati la open, daca nu iau victorii, imi scade, ajung inapoi la hobby.
                                Acum ce sa ma mai duc la avansati, ma duc la open, nu fac nici o victorie, nu imi scade media.
                                Dar daca fac una, iau 20jde puncte minim sau ceva asemanator...
                                Eu avand MP 13.91.

Intrebarea este, daca merg in stilul asta, ajung la Open, dar sunt de Open?
                                Dacă ma întrebi pe mine îți zic sa te duci acolo unde crezi ca îți e locul...te auto-evaluezi ca ești de open du-te la open...altfel nu, te încurci și ii mai încurci și pe alții...ideea nu este sa "fentam" regulamentul care din păcate nu poate fi perfect
                                GabrielD GabrielD GeluBv GeluBv like this.

Comentariu

Mai vorbeam și cu alții de la hobby care jucau doar la avansati..ii întrebam de ce nu joaca acolo unde le e locul, la hobby...ei nu și nu ca vor sa joace cu deaia mai buni sa progreseze...bun bun atunci de ce mai avem categorii daca nu le respectam? Hai sa jucam toti amestecati atunci...Poate ca ar trebui reevaluata aceasta regula mai ales în contextul noii reguli cu 0v inf

Comentariu

Mai vorbeam și cu alții de la hobby care jucau doar la avansati..ii întrebam de ce nu joaca acolo unde le e locul, la hobby...ei nu și nu ca vor sa joace cu deaia mai buni sa progreseze...bun bun atunci de ce mai avem categorii daca nu le respectam? Hai sa jucam toti amestecati atunci...Poate ca ar trebui reevaluata aceasta regula mai ales în contextul noii reguli cu 0v inf
                                    Este foarte bine cum este acum, pentru că există motivații diferite: cine vrea să joace mai mult, joacă la categoria lui, iar cine vrea să vadă cum e la categoria superioară, are posibilitatea sa o facă. Dacă nu ar avea posibilitatea să joace la categoria imediat superioară, ar fi un fel de discriminare.

Blade: Donic Alligator Combi
                                    FH: Butterfly Dignics 80
                                    BH: Der Materialspezialist Spectre OX

Comentariu

Îmi pare rău că nu m-am făcut înțeles, doream să fiu punctat că și înainte de august 2022 pentru că nu merit să fiu la Elite.
                                      Aurel, nu te mai subestima! Acum că ai aflat despre zero pct/zero vict, sunt sigur că faci față și la Elite.

Doresc într-adevăr să retrogradez la Open.
                                      Exact pentru cei care doresc să joace la categ inferioară s-a făcut această schimbare. Bine că esti sincer și spui că ”doresc să retrogragez”, surpriza cu zero pct este bine venită, să mai joace și ceilalți fără crocodili. Vrei să-i mănânci pe ceilalți!? Papă-i pe cei care sunt sub tine la Elite, ai posibilitatea să joci, dar se pare că nu vrei. La Brazi , ai fost aproape de jumătatea listei (valoric), așa că era loc de mai bine.

Decat să vin la Elite și să bifez numai înfrângeri,prefer să mă întorc la Open,acolo măcar joc mai multe meciuri,inferioare,superioare,poate și ceva eliminatorii.Sa vin la Elite să mă "mănânce crocodilii" sau să mă reîntorc la Open să îi "mănânc " eu pe alții?
                                      Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face

Voi ce ați alege?
                                      ”Noi” am alege să jucăm, și dacă tot ai ajuns pe merit la Elite încearcă să te acomodezi. Pe tine te-a păcălit turneul de la Văleni unde ai luat 29 pct degeaba, și acum...

Avem și variante de avarie, vedem peste un timp câți jucători ”obțin” zero victorii.

Crezi că altora le-a căzut bine când au căzut victimele tale!? Cum s-au simțit cei care au urcat de la avansați la open si au întâlnit un jucător așa bun ca tine? Îți spun eu: s-au obișnuit, iar acum când valorile au trecut mai sus, este loc de mai bine. In concluzie, dacă băieții deștepti (vreo 20-30), joacă acolo unde le este locul, fie și în parc, vin alți 100 de plăcere, practic noi încercăm să-i protejăm pe ceilalți în detrimentul băieților deștepti.
                                      Acum, după ce ți-am răspuns amănunțit, îți spun că noi am ales să facem și o listă cu cei care merită să treacă forțat la o categorie superioară. În semn de recunoaștere ,apreciere și cu titlu de exemplu am ales vreo 6 persoane si cu execepția unuia care a fost extrem de nemulțumit (a intrat în grevă ,...nu am văzut pe cineva să plângă pentru lipsa lui), toți ceilalți au fost de omenie și s-au adaptat mai mult decât bine. Am stat de vorbă cu majoritatea și au recuoscut că sunt bine plasați (acolo le este locul). Am urmărit la turneele la care au participat si culmea, au fost mai buni decât 70-80% , adică dintre cei aflați de ani de zile la categoria respectivă.

Un exemplu de omenie este Craiu Cătălin- Videle, când i s-a spus că treci forțat la categoria Elite, a spus ”chiar vă rog”. A fost trecut la Elite pentru că are valoare, nicidecum că a trântit meciuri.

Dacă mai apare cineva pe lista celor valoroși nu trebuie să fie interpretat ca fiind o pedeapsă, ci ca o recompensă, deși noi cunoaștem mulți dintre cei care își doresc să coboare sau să nu urce(Tricoul bată-l vina!), de preferat ar fi ca locurile 1-3 să fie punctate cu media celor inscriși plus 10-15 puncte, binențeles cu exceptia Elite care nu au motive să urce la infinit. Asa s-ar face dreptate și nu am mai fi în discuții . DA, ar fi corect să poți retrograda dacă nu reușești 4-5 turnee să iei nicio victorie, dar nu este corect să retrogradezi că așa ti-ai dorit.
                                      Hobby: Motoare si ski !
                                      http://www.youtube.com/watch?v=dyNpInTHl2Y

Comentariu

Voi ce ați alege?
                                        Da, e si asta o speta.

Credeti ca eu ajung vreodata la Elite?
                                        Vreau sa spun ca toti avem undeva, candva o limita.
                                        Vorba lui Mircea, trenul s-a cam dus pentru unii.

Adica multi avansati ciupesc cateva meciuri la open,dar nu sunt de open, la fel la open cu elite, ciupesti niste meciuri la elite, dar nu esti de elite.

Asa cum la un moment dat fiecare se opreste in jurul unui MP, la 8 la 15, la 17 la 25, 40 etc.... si fluctueaza cateva procente sau puncte mereu, cand sus, cand jos.
                                        MP-ul ala poate fi exagerand, 19.99 sau 20,01, 32,99 si 33.01 etc.
                                        Asta inseamna ca daca am trecut dincolo, sunt de acolo si nu mai am dreptul sa vin inapoi?

Comentariu

Raspunsul era mai sus... "DA, ar fi corect să poți retrograda dacă nu reușești 4-5 turnee să iei nicio victorie, dar nu este corect să retrogradezi că așa ti-ai dorit."

Comentariu

Postat în original de mihais mioveni Vezi post
                                            cine vrea să vadă cum e la categoria superioară, are posibilitatea sa o facă.
                                            Da ok de acord evident....insa Iulian a semnalat o breșa...sa zic ca eu am mp 10.01...iaca decid sa joc numai la open...ce o sa se întâmple? Ori sunt punctat cu peste 20 ori cu nimic...in ritmul asta ma duc rapid spre 20 media mp si va ajunge cap de serie cand vine un A+...eu care sunt în realitate de 10....concluzia: mp va începe sa nu mai arate realitatea despre un jucător.

solutia de compromis:
                                            1) jucătorul sa fie obligat sa joace doar la categoria lui.

Comentariu

Da ok de acord evident....insa Iulian a semnalat o breșa...sa zic ca eu am mp 10.01...iaca decid sa joc numai la open...ce o sa se întâmple? Ori sunt punctat cu peste 20 ori cu nimic...in ritmul asta ma duc rapid spre 20 media mp si va ajunge cap de serie cand vine un A+...eu care sunt în realitate de 10....concluzia: mp va începe sa nu mai arate realitatea despre un jucător.

solutia de compromis:
                                              1) jucătorul sa fie obligat sa joace doar la categoria lui.
                                              Nu cred ca e cazul sa va temeti. Daca jucati mai sus si nu castigati deloc, ramaneti la fel o perioada (nu se iau in calcul turneele cu 0 v). Insa per ansamblu veti scadea (se iau ultimele 12 luni).
                                              Daca veti castiga, inseamna ca poate acolo e pozitia.
                                              Ar fi o varianta si cu obligativitatea, insa as lasa liber pentru cei cu MP mai mare si care pot urca real.
                                              Adica cineva cu MP 17-19.99 poate juca si la Open cu sanse reale de promovare.
                                              Daca ai doar MP 10.01 e greu de crezut ca faci ravagii la Open.

Comentariu

Postat în original de mihais mioveni Vezi post
                                                Dacă nu ar avea posibilitatea să joace la categoria imediat superioară, ar fi un fel de discriminare.
                                                N-ar fi nici o discriminare, fiecare joaca la nivelul lui. În plus cei de la elite (de exemplu) ar trebui sa se bata între ei ca să iasă din inferioare, nu sa vina unu de la open de 20 sa fie țap ispășitor.

Acuma e discriminare: toți pot juca la categoria superioară mai puțin cei de la elite.

Comentariu

Nu e chiar asa cu tapul ispasitor. Pentru ca poate il va depuncta pe cel de la Elite care a pierdut.
                                                  Asta cu discriminarea celor de la Elite e ca si cum s-ar plange castigatorul locului I ca nu poate merge mai sus. 😂

Comentariu

Postat în original de MihaiLupu Vezi post

Adica cineva cu MP 17-19.99 poate juca si la Open cu sanse reale de promovare.
                                                    Părerea mea e ca dacă un jucător face cerere cu justificare sa fie trecut din pix la categoria superioara, nu vad de ce i-ar fi refuzata. Problema in amatur e cu retrogradarile intentionate, nicidecum cu promovarile in categorii superioare.

Comentariu

Procesare...
                                                    X