Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Schimbare regulament în privința celor care nu reușesc nicio victorie

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 11 (0 members and 11 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Postat în original de GAVRILA AUREL Vezi post
    Astăzi, 10 sept am participat la turneul A+ regional,am reușit o victorie(Slavă Domnului),deci voi cuceri ceva puncte.
    Întrebarea mea este alta,dacă nu reușeam nicio victorie,tot 0 puncte aveam?
    Da Aurel, zero= zero
    Dacă joci cum te stiu o să mai cuceresti si alte puncte valoroase.
    Cameliacraiu Cameliacraiu likes this.
    Hobby: Motoare si ski !
    http://www.youtube.com/watch?v=dyNpInTHl2Y

Comentariu

Mulțumesc pentru răspuns d-le Gelu,acum vin cu o întrebare și mai grea:
      Astăzi tot la turneul A+ dela București un jucator(dl Gheorghe Nicolae) a pierdut toate meciurile din grupa inferioară dar,fiind o grupa cu doar 4 jucători s-a calificat mai departe în superioare,situație în care,a pierdut și acolo toate meciurile.
      În această enumerare,se pare că dl Gheorghe a pierdut 3 meciuri în inferioare și 3 meciuri în superioare,caz în care cum ar trebui sa fie punctat?
      Tot cu 0 puncte?Logica mea așa crede,dvs?
      Vije Vije likes this.

Comentariu

Tot cu zero puncte, asa am facut la toate turneele din ultima vreme; a fost un turneu in care unii jucatori au pierdut tot in inferioare, tot in superioare, iar apoi au pierdut in primul tur din eliminatorii ... >> 0p
        GAVRILA AUREL GAVRILA AUREL ADN ADN like this.
        TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX

Comentariu

Da,inteleg acum pe deplin,nu ai nici macar o singura victorie,nu primest nimic in acel turneu,desi este frustant si chestia aceasta cu punctarea 0(zero) va dezamagi destui jucatori,eu sunt unul dintre ei,dar voi merge mai departe,nu ma las,altfel s-ar interpreta ca vin la distractie.Nu-i asa,vin sa bat,daca se poate....

Comentariu

Da,inteleg acum pe deplin,nu ai nici macar o singura victorie,nu primest nimic in acel turneu,desi este frustant si chestia aceasta cu punctarea 0(zero) va dezamagi destui jucatori,eu sunt unul dintre ei,dar voi merge mai departe,nu ma las,altfel s-ar interpreta ca vin la distractie.Nu-i asa,vin sa bat,daca se poate....
            Aurica ,ai bătut ieri un "jucător de jucător" .Știi pe vremuri ăștia mai bătrâni au prins reclama de la Adidas Torsion: "daca vrei.....poți" daca nu, i-ați abonament pe Giulești! mai vezi un gooool mai iei un spray in bot!😃
            Dantim Dantim likes this.

Comentariu

Postat în original de buzatu vasile Vezi post

Aurica ,ai bătut ieri un "jucător de jucător" .Știi pe vremuri ăștia mai bătrâni au prins reclama de la Adidas Torsion: "daca vrei.....poți" daca nu, i-ați abonament pe Giulești! mai vezi un gooool mai iei un spray in bot!😃
              Degeaba Vasile,tot nu m-am calificat în superioare...Mulțumesc pentru aprecieri....
              buzatu vasile buzatu vasile likes this.

Comentariu

Mulțumesc pentru răspuns d-le Gelu,acum vin cu o întrebare și mai grea:
                Astăzi tot la turneul A+ dela București un jucator(dl Gheorghe Nicolae) a pierdut toate meciurile din grupa inferioară dar,fiind o grupa cu doar 4 jucători s-a calificat mai departe în superioare,situație în care,a pierdut și acolo toate meciurile.
                În această enumerare,se pare că dl Gheorghe a pierdut 3 meciuri în inferioare și 3 meciuri în superioare,caz în care cum ar trebui sa fie punctat?
                Tot cu 0 puncte?Logica mea așa crede,dvs?
                Am observat că totuși dl Gheorghe Nicolae a primit puncte deși nu a avut nicio victorie nici în grupele inferioare,nici în superioare..Cum rămâne cu schimbarea de regulament,domnilor?

Comentariu

Mi-o fi scapat, a fost ultima pozitie din ultima grupa si se vedea mai rau in coltul din dreapta jos. ... http://www.amatur.ro/tenisdemasa/games/2828/rz1

Multumesc pentru observatie.

Comentariu

La ultimul turneu,cel de la București,am discutat cu diverși jucători de regula aceasta nouă (0 victorii-0 pcte),unii ziceau că după turneul campionilor,această regula va pica,alții că după 1 an ,adică în aug 2023....
                    Vă rog ca odată pentru totdeauna să ne răspundeți clar:e definitivă sau nu această regulă?
                    Vă mulțumesc frumos....

Comentariu

Dupa Turneul Campionilor urmeaza Turneul Butterfly, apoi iar TC ... se va schimba ceva, dar exact ce se va vedea odata cu aparitia noului regulament ... dupa TC.

Comentariu

Întreb și eu pt. un prieten. Ca avansat dacă mă înscriu la open și nu câștig vreun meci, înseamnă că nu primesc nici un punct? Adică nu punctez cu nimic la punctajul general, nu la MP?
                        lemn-DHS H301
                        FH-729 Batle II / BH-V15 Extra

Comentariu

Deocamdata asa este.

Comentariu

Salutare! Nu vreau să supăr pe nimeni şi nici să inflamez verva cuiva. Eu sunt un jucător slab. Nu am foarte mult timp să mă antrenez, nu am nici cu cine şi nici unde când pot eu (e o întreagă algebră să prind o masă). Doar soţia are de pătimit cu mine, când prindem masă la sală, iau coşul cu mingi şi exersez efectiv până îmi amorţeşte mâna. Dar tot un jucător slab sunt şi, deci, vorbesc din punctul de vedere al jucătorului de nivel hobby. De ce să primesc puncte la zero victorii? Nu ar trebui să primesc puncte nici măcar pentru participarea la un turneu. Ar trebui să primesc puncte doar dacă câştig.

Dacă eu investesc un antrenament aproximativ la trei săptămâni, cum aş putea să fiu supărat pe cel care se antrenează poate în fiecare zi?! E absurd.
                            Cu ziua proastă e altceva. Nu mă pricep la "zile proaste". Dacă situaţia ar impune-o, aş juca şi la ora 12 noaptea. Şi dacă aş pierde nu aş pune asta pe seama unei zile proaste, ci doar că celălalt a fost mai bun. Deşi tenisul de masă este un joc cu o minge care sare pe-o masă, de la unul la celălalt, nu este un joc al întâmplării. Mă mai dau cu caiacul pe ape repezi. Fac drum lung pentru asta.Ar fi greu să ajung la locaţie şi să nu mă mai dau pentru că simt că am o zi proastă! Acest concept nu este unul lucrativ şi nu l-am lăsat să existe în viaţa mea vreodată. Joc tenis de masă pentru că-mi place tenisul de masă şi aş vrea să câştig, negreşit. Dacă pierd, totuşi, nu am de ce să fiu răsplătit în vreun fel, nici măcar cu puncte.

Pe mine nu mă ajută nici măcar la nivel de concept, în sensul că"suntem toţi câştigători pentru că am participat", care, dealtfel, mă şi enervează pentru că este şi degradant pentru mine. Trebuie să joc şi să pierd cu onoare. Mereu pierd pentru că celălalt este mai bun. Nu există alt motiv. Pur şi simplu...

Toate cele bune!

Cu stimă, Gabriel
                            clau clau Eltibi Eltibi Skynet50 Skynet50 FlorinBN FlorinBN GeluBv GeluBv and 3 others like this.
                            lemn Xiom Stradivarius/ BH-Xiom Vega negru maxim/FH-Xiom Omega V roşu maxim

Comentariu

Postat în original de FlorinBN Vezi post
                              Deocamdata asa este.
                              Și personal ți se pare corect? Sau nepersonal ți se pare corect?
                              lemn-DHS H301
                              FH-729 Batle II / BH-V15 Extra

Comentariu

Mi se pare corect oricum as lua-o (personal, nepersonal) ... dar no, trebuie facut cumva un compromis si pentru ceilalti ... vedem dupa TC.

Comentariu

Domnule Lucian eu cred că nu este corect și va spun de ce dandu-va un exemplu,In campionatul Franței cei care pierd nu primesc 0 puncte ci mai puțin...pur și simplu li se ia din punctele lor și se pun celor care i-au învins...bine înțeles în funcție de valoarea jucătorilor.De ex daca dumneavoastră învingeți un jucător mult mai bine clasat el va pierde multe puncte care va revin daca va câștiga cu dv el va primi ft puține puncte .Deci cine dorește puncte trebuie să le câștige,0puncte este prea mult pentru cei care nu câștigă nimic.Corect ar fi sa piardă câteva din cele ce le are în clasament!!!

Comentariu

Postat în original de alin damian Vezi post
                                    Domnule Lucian eu cred că nu este corect și va spun de ce dandu-va un exemplu,In campionatul Franței cei care pierd nu primesc 0 puncte ci mai puțin...pur și simplu li se ia din punctele lor și se pun celor care i-au învins...bine înțeles în funcție de valoarea jucătorilor.De ex daca dumneavoastră învingeți un jucător mult mai bine clasat el va pierde multe puncte care va revin daca va câștiga cu dv el va primi ft puține puncte .Deci cine dorește puncte trebuie să le câștige,0puncte este prea mult pentru cei care nu câștigă nimic.Corect ar fi sa piardă câteva din cele ce le are în clasament!!!
                                    Acela e Rankingsistem , care a vrut sa se implementeze si in Amatur, dar era un pic mai complicat de gestionat si s-a renuntat.La actualul sostem de punctre, dac mai dai si puncte cu minus la pierzatori ar fi paradisul trantitorilor de categorii.

Comentariu

Postat în original de FlorinBN Vezi post
                                      Mi se pare corect oricum as lua-o (personal, nepersonal) ... dar no, trebuie facut cumva un compromis si pentru ceilalti ... vedem dupa TC.
                                      La o privire simpla totdeauna zero trebuie sa fie zero.

Daca privim aplicarea in Amatur parerea mea este ca asa ar trebui procedat pentru cazurile cu 0 victorii:

1. MP - se acorda zero si nu se ia in calcul pentru stabilirea MP-ului
                                      - consider ca este una din cele mai bune masuri luate de Amatur pentru reducerea cu efecte vizibile a fenomenului de pierdere a meciurilor intentionat
                                      2.Puncte - un numar fix stabilit pentru fiecare categorie indiferent daca participi la categoria ta sau la una superioara
                                      - desi cum ziceam in teorie si aici zero ar fi trebuit sa fie zero cum functioneaza acum dar pe de alta parte in Amatur este pe buna dreptate incurajata participarea deoarece evident concursul se tine cu concurenti ,prin urmare la un A+ ar trebui primit un jucator care sa zicem ca a participat la 10 concursuri desi a pierdut toate meciurile decat unul care a participat la un singur concurs si sa zicem a castigat minim un meci. Acum concurentul cu 10 turnee primeste zero puncte deci sanse zero pentru A+ desi este un jucator care contribuie clar la bunul mers al circuitului.

Comentariu

Postat în original de Zentai Vezi post
                                        Salutare! Nu vreau să supăr pe nimeni şi nici să inflamez verva cuiva. Eu sunt un jucător slab. Nu am foarte mult timp să mă antrenez, nu am nici cu cine şi nici unde când pot eu (e o întreagă algebră să prind o masă). Doar soţia are de pătimit cu mine, când prindem masă la sală, iau coşul cu mingi şi exersez efectiv până îmi amorţeşte mâna. Dar tot un jucător slab sunt şi, deci, vorbesc din punctul de vedere al jucătorului de nivel hobby. De ce să primesc puncte la zero victorii? Nu ar trebui să primesc puncte nici măcar pentru participarea la un turneu. Ar trebui să primesc puncte doar dacă câştig.

Dacă eu investesc un antrenament aproximativ la trei săptămâni, cum aş putea să fiu supărat pe cel care se antrenează poate în fiecare zi?! E absurd.
                                        Cu ziua proastă e altceva. Nu mă pricep la "zile proaste". Dacă situaţia ar impune-o, aş juca şi la ora 12 noaptea. Şi dacă aş pierde nu aş pune asta pe seama unei zile proaste, ci doar că celălalt a fost mai bun. Deşi tenisul de masă este un joc cu o minge care sare pe-o masă, de la unul la celălalt, nu este un joc al întâmplării. Mă mai dau cu caiacul pe ape repezi. Fac drum lung pentru asta.Ar fi greu să ajung la locaţie şi să nu mă mai dau pentru că simt că am o zi proastă! Acest concept nu este unul lucrativ şi nu l-am lăsat să existe în viaţa mea vreodată. Joc tenis de masă pentru că-mi place tenisul de masă şi aş vrea să câştig, negreşit. Dacă pierd, totuşi, nu am de ce să fiu răsplătit în vreun fel, nici măcar cu puncte.

Pe mine nu mă ajută nici măcar la nivel de concept, în sensul că"suntem toţi câştigători pentru că am participat", care, dealtfel, mă şi enervează pentru că este şi degradant pentru mine. Trebuie să joc şi să pierd cu onoare. Mereu pierd pentru că celălalt este mai bun. Nu există alt motiv. Pur şi simplu...

Toate cele bune!

Cu stimă, Gabriel
                                        Se pare ca nu intelegeti de ce am fost eu,personal,suparat si indignat de ce nu am fost punctat chiar daca am avut 0 victorii.
                                        Acum insa,va voi explica:
                                        - ati scris ca sunteti un jucator slab,probabil ca sunteti la categoria Hobby
                                        - sa presupunem ca,pe masura ce faceti vechime la antrenamente si turnee,reusiti sa avansati in clasament si sa va apropiati de categoria urmatoare,Avansati si chiar sa intrati conform mediei la aceasta

Comentariu

Se pare ca nu intelegeti de ce am fost eu,personal,suparat si indignat de ce nu am fost punctat chiar daca am avut 0 victorii.
                                          Acum insa,va voi explica:
                                          - ati scris ca sunteti un jucator slab,probabil ca sunteti la categoria Hobby
                                          - sa presupunem ca,pe masura ce faceti vechime la antrenamente si turnee,reusiti sa avansati in clasament si sa va apropiati de categoria urmatoare,Avansati si chiar sa intrati conform mediei la aceasta
                                          Odata intrat la aceasta categorie,veti constata ca nu mai puteti bate cam pe nimeni si,turneu dupa turneu veti acumula 0(zero) puncte.In cazul acesta veti mai avea vreo placere sa mai veniti la turnee,stiind dinainte ca va fi foarte putin probabil sa mai obtineti vreo victorie,sau va veti dori sincer retrogradarea la Hobby,acolo unde bateati pe cineva?
                                          Care mai este placerea unui turneu unde obtineti numai infrangeri?Din pacate ,cu noul regulament,odata promovat la un esalon superior,este foarte greu sa mai retrogradezi.
                                          Acum sper ca v-ati dat seama ca ceea ce ati comentat dvs nu prea are legatura cu ceea ce s-a discutat in comentariile anterioare.
                                          Cu scuzele de rigoare si cu respect....

Comentariu

Stai liniștit Aurel, nu o să fie chiar așa, o să intervenim acolo unde este cazul. O să primești puncte și la zero victorii, dar nu se mai calculează la MP.
                                            Știu, ai zis că nu vrei să te bată unii, vrei să-i bați tu pe alții, mai durează, ...să vezi și tu cum este când primești na-na

Comentariu

Postat în original de Pitzi Vezi post

La o privire simpla totdeauna zero trebuie sa fie zero.

Daca privim aplicarea in Amatur parerea mea este ca asa ar trebui procedat pentru cazurile cu 0 victorii:

1. MP - se acorda zero si nu se ia in calcul pentru stabilirea MP-ului
                                              - consider ca este una din cele mai bune masuri luate de Amatur pentru reducerea cu efecte vizibile a fenomenului de pierdere a meciurilor intentionat
                                              2.Puncte - un numar fix stabilit pentru fiecare categorie indiferent daca participi la categoria ta sau la una superioara
                                              - desi cum ziceam in teorie si aici zero ar fi trebuit sa fie zero cum functioneaza acum dar pe de alta parte in Amatur este pe buna dreptate incurajata participarea deoarece evident concursul se tine cu concurenti ,prin urmare la un A+ ar trebui primit un jucator care sa zicem ca a participat la 10 concursuri desi a pierdut toate meciurile decat unul care a participat la un singur concurs si sa zicem a castigat minim un meci. Acum concurentul cu 10 turnee primeste zero puncte deci sanse zero pentru A+ desi este un jucator care contribuie clar la bunul mers al circuitului.
                                              De ce va faceti ca nu intelegeti?Aceasta schimbare de regulament cu acordarea de 0-zero puncte la 0-zero victorii s-a facut in mod special pentru "trișorii" din Amatur care de-a lungul timpului au pierdut meciuri intentiont pentru a lua tricoul de campion judetean sau,si mai grav,pentru a participa la concursul pe echipe cu jucatori cat mai buni la fiecare categorie in parte,pentru a accede cat sus.
                                              Din pacate,pentru acesti 100 jucatori(probabil atatia cred eu ca sunt),suferim noi toti ceilalti.Eu,unul,chiar imi doresc sa retrogradez,m-am saturat de atatea infrangeri la Elite.

Comentariu

Ai retrogradat Aurele .Mergi la Open, ajungi pe podium si vii la Elite. Să îți iei Na na.

Comentariu

...... 0-zero puncte la 0-zero victorii s-a facut in mod special pentru "trișorii" din Amatur care de-a lungul .Eu,unul,chiar imi doresc sa retrogradez,m-am saturat de atatea infrangeri la Elite.
                                                  .

Mă faci să râd!
                                                  Tocmai pentru cei care vor să retrogradeze s-a făcut. Te încadrezi bine

Comentariu

• GAVRILA AUREL Eu sunt sigur ca am înțeles. Nu mă interesează să joc pe puncte. Mă intereseaza să joc tenis. Mi-a rămas o "restanță" din adolescenta și vreau să termin un lucru început cândva. Or, după regulamentul de acum, nu pot fi de acord cu o aparență pentru ca nu este reală. Valoarea mea ca jucator nu poate fi dată de simpla prezentare la un turneu, ci de cat de bine joc tenis, învingând pe alții. Oricum, dacă valoarea mea ca jucător este de hobby, de ce as vrea sa par altceva?! Probabil că progresând la joc as accede la o categorie superioară dar ar fi pe meritul meu, că mă antrenez și joc mai bine, nu că m-as folosi de o conjunctură.
                                                    Singura chestie care mi se părea aiurea era ca se amestecau hobby cu avansați dar nu mă obligă nimeni sa particip la turnee unde se face asta.
                                                    Vă respect opinia. Nu am nicio problemă în a asculta argumentele cuiva. Nu am postat ca să vă cuceresc sufletul cu dreptatea mea, dacă ar fi. Eu chiar voiam să iau legătura cu cineva de la conducerea Amatur și să rog sa nu ma puncteze dacă nu câștig pentru ca nu îmi folosește la nimic. Dar am realizat ca atunci când m-am înscris în Amatur am fost de acord să accept și sa respect regulamentul, cu bună credință. Astfel că ar fi fost o vorbă degeaba. Astgel ca salut noua modificare a regulamentului. In tenis, mereu celalalt pierde. Daca acela as fi eu, consider că asta imi este statutul, acela de perdant. Singura soluție, pentru mine, este progresul continuu, nu regulamentul. Cu stimă, Gabriel
                                                    clau clau Skynet50 Skynet50 like this.
                                                    lemn Xiom Stradivarius/ BH-Xiom Vega negru maxim/FH-Xiom Omega V roşu maxim

Comentariu

Procesare...
                                                    X