Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Cupa VivaShop.ro , Bucuresti –17/18.09.2022

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 11 (0 members and 11 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Felicitari mihaela !!!
    Mihaela Constantin Mihaela Constantin likes this.

Comentariu

• Foarte frumoasa locatia. Daca la urmatorul turneu se face un culoar pe centru de macar 40 de cm, pentru ca cei care se duc la mese sa nu mai treaca "prin meciurile" celorlati care deja joaca , o sa fie mai mare dragul sa vii la vivashop. )
      Eu sunt Tipul cu Antispin - https://www.youtube.com/@antispinguy

Comentariu

• L.E. la un culoar de 40 de cm, in configuratia de azi, fiecare jucator pierde doar 10 cm din spatiul din spatele mesei.

Oricum, felicitari pt locatie si scuze pt ca m-am mai strambat cand se intrerupea punctul excesiv de des.

Foarte frumos. O sa mai vin.
        Dantim Dantim likes this.

Comentariu

• Am impresia ca la avansati a ieșit altcineva pe locul 3
          ADN ADN likes this.

Comentariu

• Bravo Tibi
            Eltibi Eltibi likes this.
            Blade: Butterfly Timo Boll 30th Anniversary Edition
            FH: Butterfly Tenergy 05
            BH: Butterfly Tenergy 05

Comentariu

• Postat în original de ADN Vezi post
              Clasament Avansati

1. Constantin Mihaela - Bucuresti
              2. Saftoiu Tudor - Bucuresti
              3 -- 4
              Stoinea Iulian - Bucuresti
              Gagiu Remus - Pitesti
              5 -- 8
              Burcea Daniel - Bucuresti
              Iordan Mihai - Bucuresti
              Sandu Adrian - Calarasi
              Dinu Gheorghe - Bucuresti
              9 -- 16
              Constantin Eduard - Bucuresti
              Avramescu Bogdan - Bucuresti
              Anghel Liviu - Ploiesti
              Barabancea Lili - Iasi
              Ghiurutan Razvan - Bucuresti
              Toth Narcis - Bucuresti
              Vasile Victor - Videle
              Cristescu Cristian - Bucuresti
              17 -- 2v gr.sup.
              Topsaneanu Valentin - Chitila
              18 -- 26 1v gr.sup.
              Tanase Horia - Bucuresti
              Ipate Virgil - Bucuresti
              Preda Nicolae - Curtea de Arges
              Chivu Octav - Bucuresti
              Minca Gabriel - Videle
              Cocan Mircea - Bucuresti
              Banuta Dumitru - Ploiesti
              Georgescu Robert Stefan - Bucuresti
              Ciocau Viorel - Bucuresti
              27 -- 32 0v gr.sup.
              Bistreanu Armand - Bucuresti
              Lupu Mihai - Bucuresti
              Hutanu Adrian - Slobozia
              Boboc Viorel - Slobozia
              Galca Andrei - Bucuresti
              Botosneanu Ionut - Videle
              33 -- 34 2v gr.inf.
              Popa Gelu - Focsani
              Minca Liviu - Videle
              35 -- 42 1v gr.inf.
              Balasa Ion - Bucuresti
              Sivu Cosmin - Bucuresti
              Dosoftei Traian - Mangalia
              Badea Ionel - Oltenita
              Dina Alexandru - Bucuresti
              Balasa Andrei - Bucuresti
              Sivu Leonard - Bucuresti
              Mavrodin Cristian - Oltenita
              43 -- 47 0v gr.inf.
              Vaireanu Danut Ionel - Bucuresti
              Caranfilian Migo - Bucuresti
              Dumitrescu Robert Nicolae - Bucuresti
              Gihan Sefcati - Bucuresti
              Matea Aurelian - Popesti Leordeni

*Parvanescu Daniel-Bucuresti a fost descalificat pentru comportament nesportiv(lovirea peretilor cu picioarele,injurii adresate colegilor de grupa,spargerea intentionata a mingiei,lovirea mesei de joc)i s a restituit taxa de concors si a fost trimis acasa .
              Felicitari Mihaela Constantin,felicitari tanarului Tudor Saftoiu.Continua sa muncesti,esti pe drumul del bun!

Comentariu

• Postat în original de Eltibi Vezi post
                Am impresia ca la avansati a ieșit altcineva pe locul 3
                Asa este,multumesc,am remediat.
                Eltibi Eltibi likes this.
                FH:Butterfly-Tackiness Drive 1.7mm
                BLADE: Gewo Clasic-ALL+/Joola Air Fibre
                BH:Stiga Energy Absorber

Comentariu

• - Ar trebui acoperite cumva geamurile
                  - poate reorientarea meselor in lungul salii (se vor pierde cateva astfel, e adevarat). Asta ar permite lejer si culoar de trecere.
                  Lipsa culoarului de trecere a dus la asezarea jucatorilor din grupa in zona de langa mese, luand si mai mult din spatiul mic.
                  Una peste alta, sala asta a fost o surpriza placuta. Lumina foarte buna (desi poate o limitare pe zona spatiului mesei ar fi un plus).
                  silv silv likes this.

Comentariu

• MIHA 1 ( HOBBY ) si MIHA 2 ( AVANSATI ) / FELICITARI ! ( 18.09.2022 ) ! !
                    Johny GH Johny GH Eltibi Eltibi like this.
                    Blade : Dr. Neubauer Phenomenon
                    FH : Donic Blue Star A 2
                    BH : Dermaterialspezialist Kamikaze

Comentariu

• Postat în original de Gigi Spin Vezi post
                      MIHA 1 ( HOBBY ) si MIHA 2 ( AVANSATI ) / FELICITARI ! ( 18.09.2022 ) ! !
                      si tot Miha..I, la open. Felicitari tuturor! Deja nu stiu ce sa-mi schimb, sexu', numele, sau cartel-goria !
                      Mihai andrei Mihai andrei likes this.
                      Lemn dă Cireș supranumit și Fix-caria
                      FH Cauciuc natural de la Danubiana
                      BH Camera de bicicleta de la Luduș

Comentariu

• Postat în original de Liviu Minca Vezi post

Mulțumesc pentru răspuns!
                        După citirea grupelor superioare ,am semnalat problema dar a spus ca este greu sa refacă grupele pentru ca au început. Era vorba de 2 min ....în fine ,altădată mai multa atenție din partea tuturor
                        Intervin si eu aici, chiar daca ati primit un raspuns de la CD.
                        Aceasta problema este foarte des intalnita la categoria Hobby, si mai rar la categoria Avansati.Nu revin la vina cui a fost , dar ca organizator de multe ori am oprit derularea grupelor gresite daca era posibil ca timp si spatiu si refacerea lor , dar totodata au fost de multe ori aceiasi situatie si nu am mai putut oprii derularea grupelor gresite.
                        Este o chestiune de asumare a organizatorului, care are mai multi factori pt aceasta decizie.De foarte multe ori astfel de decizi au dus la disconfortul majoritatii participantilor si la o nereusita a turneului.
                        In cazul de fata cred ca organizatorul si-a asumat aceasta decizie si a reusit un turneu bun si terminarea lui in conditii bune pt majoritatea dintre voi.Cel dezavantajat sunteti intradevar dumneavoastra dar in detrimentul bunei desfasurari a turneului.
                        Ultima editare de Zosim1; 19.sep.2022, 16:11.

Comentariu

• Foarte frumoasa sala, mese, lumina, suprafața de joc, vestiare etc foarte bune. Îmi permit sa va dau un sfat pentru viitoarele turnee A: Am înțeles ca aveți posibilitatea sa mai amenajați o sala (mai mica) în acest complex, chiar dacă nu este la acelasi etaj, astfel puteți sa lăsați maxim 9 mese în sala acesta și încă 5 în cealaltă și atunci veți putea sa faceți culoare de trecere, sa poziționați și mesele invers, sa puneți și băncuțe sau scaune pentru spectatori. E un început bun, repet, condiții excelente, dar din păcate, din punctul meu de vedere, în acest moment nu e suficient de bine pentru un turneu A.
                          Sunt sigur ca veti îmbunătăți și aceste aspecte pe viitor și va doresc mult succes!
                          ARTICOLE TENIS DE MASĂ

Comentariu

• Buna seara! E prima oară când revin la VIVA după mulți ani de când și-a întrerupt activitatea sala de tenis de masa! Am crezut că voi revedea aceiași sala in care am participat prima oară la un concurs dar surpriza:
                            - am intrat într-un complex sportiv de 4-5 stele unde curățenia ,dotările și regulile stricte o îndreptățesc sa fie una dintre cele mai cochete complexe sportive din București și nu numai, dar ( că întotdeauna există un dar) acest complex și mă refer strict la sala unde s-a desfășurat competiția nu corespunde cerințelor unui turneu de tenis sun egida Amatur!
                            -podeaua (probabil ciment) și linoleum au făcut că mingea de tenis să aibă traiectorii ciudate și m-am simțit că în anii tinereții când jucam in parc pe vestitelor mese de ciment -chiar daca în ultima perioada în tenisul de masa se da credit atacanților un apărător in aceasta sală este obligat să joace langa masa din cauza lipsei de spatiu!
                            -accesul la mese se face cu mare dificultate și în spațiile de joc a fost un "dute-vino" habar nu am de ce nu s-a permis accesul prin balconul exterior unde puteam evita accesul prin spatiile de joc
                            -vizionarea unei partide de către ceilalți participanți doar in reluări pe forum se putea nemaiaducand în discuție montarea unor posturi pt arbitrii!
                            - cu toate că în celelalte spatii din exteriorul sălii era din belșug aer condiționat în sala m-am simțit că la Therme! Nici măcar o ventilație normala a spațiului de joc sau aer din exterior
                            -lumina naturala de la geamuri a incomodat destul de mult pe sportivul care a jucat cu fata spre ea.
                            In concluzie complex de nota 10 dar pt alte activități sportive; Pentru un turneu A și A+ unde vin mulți participanți" Nu e Ce Trebuie"
                            O sala tip "Năstase" aerisita și iluminata e mai mult decât necesar!

Comentariu

• Mda...eu cred ca a fost un turneu pilot pentru un nou inceput marca VIVA(membrii Amatur mai vechi stiu ca aici sau tinut super turnee Amatur ,competitii de casa,chiar si Top 12 national...a ...chiar am avut posibilitatea sa jucam cu crema jucatorilor profesionisti cu un avantaj de puncte.in funcie de liga ...superiga,div.A,div.B)Tiberiu si Horia sint niste baieti de un caracter deosebit ,au discutat cu mai multi dintre participanti si se vor reglementa toate lucrurile ce au deranjat ,se vor pune perdele,clima inca nu a fost finalizata si culoarul si bancutele nu vor fi o problema.....deci hai sa nu tragem in pianisti...succes pentru revenirea in circuitul tenisului de masa Bucurestean si national

Comentariu

• Un turneu frumos....problemele nu le mai reiau, s-au spus deja.
                                Foarte buna decizia de a indeparta persoana recalcitranta. Sincer, nu am crezut ca organizatorii vor avea acest curaj!! Asa sper sa se faca si in alte parti.......
                                Felicitari celor de la VIVA ....iar daca se remediaza ceea ce nu a fost bine, va fi intr-adevar ceva de nota 10!
                                Imi pare rau ca nu m-am ridicat la nivelul acestui concurs....starea mea fizica nu mi-a permis, dar ma voi revansa (sper!) atunci cand voi reveni la parametrii normali!
                                Felicitari tuturor jucatorilor si, mai ales, medaliatilor....si , si mai ales (daca pot spune asa) celor cu care am fost in grupe....mi-a facut placere sa joc cu ei, desi nu cred ca le-am pus mari probleme!
                                Bravo celor 2 baietei (Iordan si Saftoiu), sunt sigur ca vom mai auzi de ei...
                                O seara buna va doresc.
                                Dantim Dantim Dan V Dan V like this.

Comentariu

• Buna ziua! Vreau sa abordez doua probleme: prima, sala in care s-a jucat, a doua, "greseala"in urma careia Minca Liviu nu s-a calificat.
                                  1. Complexul Viva este extraordinar, curatenia este maxima. Urcam la etajul 2 acolo unde este sala. Ne intampina o sala mare, frumoasa, cu un covor PVC mov , cu lumina artificiala suficienta, dar si lumina naturala la fel de multa, revarsandu-se in toata splendoarea prin geamurile uriase neacoperite. Cele 14 mese inghesuite una intr-alta mai ca tipau sa nu te apropii de ele. Mantinele? Da, insa exact ca in pozele de prezentare, putine si rare in lateralele mesei. Loc suficient ? In niciun caz. Nici in lateral, nici in spate. Se striga grupele, incep meciurile. Ne confruntam cu o problema pe care o tratam cu indiferenta la inceput, ca doar ne-am obisnuit prin tara: multiple stopuri din cauza spatiului foarte mic dintre mese. Intervine insa o problema noua, cu care eu unul nu m-am intalnit prea des. Ca sa ajungi la ultima masa treci prin spatiul de joc a nu mai putin de 6 (SASE) mese. Pai ce-ati facut baieti? La un moment dat m-am simtit copil de mingi. 5 minute de asteptare ca sa dau drumul la un punct. Si atunci repede, ca s-ar putea sa fie un stop din nou! Solutii, se gasesc doar daca nu se va mai forta cu 14 mese in sala. Dar nu-mi bat eu capul cu asta, e treaba organizatorilor de acolo. Daca voi mai vedea insa 14 mese la turneu VIVA, eu nu voi mai calca pe acolo.
                                  2. Da, era obligatia mea sa trec scorul partidei Burcea Daniel - Tanase Horia, meci castigat cu 3-2. Insa, nu e ca si cum scorul nu a fost trecut deloc. Dupa meci, Am dat mana cu domnul Tanase si am mers pe margine sa ma sterg , urmand sa scriu scorul. Dupa cum vedeti pe foaie, exista o diferenta intre cele doua scrisuri. Domnul Tanase sustine ca eu am scris scorul, eu sustin ca dansul si mai mult, consider ca a gresit intentionat. Dovada acestui lucru consta chiar in faptul ca, stiind ca a avut doar doua victorii si ca nu s-a calificat din inferioare, s-a prezentat la masa in superioare si a jucat din pozitia de jucator calificat pe locul 2!!!! Am semnalat organizatorilor greseala in maxim 2 minute dupa ce au fost strigate grupele superioare. Am mers la masa, am vazut ca intr-adevar eram trecut pe pozitia a treia nu a doua, cum era normal si am mers la organizatori. Maxim 2 minute. Mi s-a spus ca nu poate face nimic, ca grupele s-au facut, chiar daca nimeni nu incepuse nici un meci inca. Concluzia, o trageti voi.

Comentariu

• In urma comentariului domnul Minca Liviu ma vad nevoit (pentru acuratetea faptelor asa cum s au intamplat in mod real si nu cum au fost prezentate de domnia sa) sa scriu urmatoarele:

Dupa ce am strigat grupele superiaore la Avansati la aproximativ 10 minute a venit domnul Burcea (singur nicidecum impreuna cu domnul Minca,fapt ce il poate confirma domnul Burcea) si mi a semnalat ca domnia sa ar fi trebuit sa termine grupa inferioara pe locul 2 si ca in grupa superioara este pe locul 3.Initial mi am cerut scuze,i am spus ca e posibil sa fi gresit la introducerea datelor din foaie si ca o sa verificam impreuna ce s a intamplat.Am luat laptopul,am luat fisa grupei cu pricina si verificand acuratetea rezultatelor i am spus domnului Burcea ca totul este in regula si ca are locul 3 nu 2 conform rezultatelor de pe foaie(in continuare domnul Minca nu a fost prezent la discutie),moment in care domnul Burcea privid foaia imi spune ca rezultatul trecut pe foaie nu este cel real.Il intreb cine a trecut rezultatul si imi confirma ca dumnealui a trecut rezultatul pe foaie(este de notorietate faptul ca rezultatul pe foaie il trece castigatorul meciului si chiar daca nu il trece este obligat sa asiste la completarea foii de joc tocmai pentru a evita situatiile de genul acesta).
                                    In situatia data i am spus domnului Burcea ca nu am nicio vina si ca nu o sa mai opresc toate meciurile si nu mai refac iar grupele superioare.Bineinteles ca domnul Burcea nu a fost multumit de alegerea facuta de mine si deabia in urma discutiilor destul de ''aprinse'' dintre mine si dumnealui a aparut si domnul Minca care mi a spus ca daca rezultatul pe foaie ar fi fost corect trecut atunci in urma departajarii la setaveraj domnia sa ar fi mers mai departe in superioare.
                                    Consider ca am procedat corect iar domnul Beltechi a semnalat corect situatia si anume ce s ar fi intamplat daca as fi modificat grupele:s ar fi schimbat componenta a 3 grupe superioare(domnul Burcea ar fi avut loc 2,domnul Preda Nicolae ar fi ocupat loc 3 iar domnul Minca asa cum a semnalat ar fi ocupat loc 4).In oricare din aceste 3 grupe categoric as fi avut reclamatii ulterioare de la ceilalti 9 componenti ai respectivelor grupe in caz ca unii dintre ei nu s ar fi calificat in eliminatorii reprosandu mi faptul ca am refacut grupele si ca ei defapt ar fi trebui sa joace in grupa cu ''X'' nu cu ''Y''.
                                    Regret faptul ca principalul dejavantajat al acestei situatii a fost domnul Minca dar domnia sa este la fel de vinovat.A jucat ultimul meci din grupa respectiva (si ultimul de pe foaia de joc)cu domnul Preda Nicolae care conform rezultatelor de pe foaia de joc era meci de calificare intre cei 2 ,a stiut ca pierzand meciul acela va iesi pe locul 5 in grupa respectiva.In timpul strigarii grupelor superioare si imediat dupa nu a venit sa mi semnaleze faptul ca el nu s a auzit strigat in grupele superioare probabil stiind ca a iesit pe locul 5 in grupa respectiva.

Organizatorul de turnee nu este un super om(cu totii avem limitele noastre) iar participantii la turnee ar trebui sa inteleaga ca noi nu putem duce la bun sfarsit un tuurneu fara implicarea activa a dumneavoastra a tuturor.Nu pot fi 2,3 sau chiar 4 organizatori mai vigilenti decat 90 sau 100 de participanti ai unui turneu,nu este posibil sa urmaresti peste 210 meciuri si sa stii tu ca organizator ca rezultatul intre ''X'' si ''Y'' a fost 3/2 si nu 2/3.

In incheiere as vrea sa mai remarc niste lucruri pe care le am constatat la ultimele turnee la care am participat(si nu ma refer neaparat la turneul de la Viva unde am fost organizator tehnic):

-din pacate avem printre noi oameni ce se comporta nesportiv la masa de joc,isi jignesc adversarii adresandu le injurii,sparg mingii , darama mantinele,arunca cu paleta si multe altele.Ar trebui ca toti sa facem un efort ,sa semnalam astef de caziri si incet incet sa i eliminam din randurile noastre pentru ca stiti cu totii ca astfel de cazuri nesemnalate se inmultesc .
                                    -sunt foarte multi si cei carora nu le place sa piarda si care nu stiu sa piarda cu demnitate care dupa ce pierd gasesc tot felul de scuze(ba lumina proasta ,ba spatiu de joc mic,ba culoarea mesei nu este cea potrivita,ba masa la care a jucat nu ar fi conforma,)uitand sa admita ca adversarii dumnealor au jucat exact in aceleasi conditii ca si dumnealor.Am vazut de mult prea multe ori prea multa incrancenare la masa de joc,oameni care vor neaparat sa castige prin orice mijloace ,ar trebui sa ne bucuram mai mult de jocul in sine indiferent daca castigam sau piedem,sa ne respectam mai mult adversarul si sa fim constienti ca principalul motiv pentru care venim la aceste turnee este dorinta de a face sport.
                                    FH:Butterfly-Tackiness Drive 1.7mm
                                    BLADE: Gewo Clasic-ALL+/Joola Air Fibre
                                    BH:Stiga Energy Absorber

Comentariu

• Felicitari Mihaela, ai facut un turneu extraordinar, felicitari Tudor, sunt foarte mandru de tine!

Comentariu

• Iar asta nu trebuie sa fie o scuza pt organizatori... ca oricum toti joaca in aceleasi conditii....

Postat în original de ADN Vezi post

...dupa ce pierd gasesc tot felul de scuze(ba lumina proasta ,ba spatiu de joc mic,ba culoarea mesei nu este cea potrivita,ba masa la care a jucat nu ar fi conforma,)uitand sa admita ca adversarii dumnealor au jucat exact in aceleasi conditii ca si dumnealor...
                                        ADN ADN likes this.

Comentariu

• Subscriu la verificarea de catre jucatori a rezultatelor trecute pe foaie - multi neglijeaza sau merg pe incredere pana ajung in situatia de mai sus, care chiar daca nu se intampla des..atunci cand se intampla este neplacut pentru toata lumea. Stiu ca dl Manoiu de la Targoviste insista ca cel care aduce foaia sa stea langa dansul pana trece rezultatele in calculator.

Cat despre locatia f frumoasa, fiind vorba despre primul turneu, nemultumirile pot fi considerate mai degraba "sugestii", nu reprosuri. Numai bine!
                                          Blade : Butterfly Omar Assar
                                          FH: Xiom Omega V Pro
                                          BH: Xiom Omega V Tour

Comentariu

• Postat în original de ADN Vezi post
                                            In urma comentariului domnul Minca Liviu ma vad nevoit (pentru acuratetea faptelor asa cum s au intamplat in mod real si nu cum au fost prezentate de domnia sa) sa scriu urmatoarele:

Dupa ce am strigat grupele superiaore la Avansati la aproximativ 10 minute a venit domnul Burcea (singur nicidecum impreuna cu domnul Minca,fapt ce il poate confirma domnul Burcea) si mi a semnalat ca domnia sa ar fi trebuit sa termine grupa inferioara pe locul 2 si ca in grupa superioara este pe locul 3.Initial mi am cerut scuze,i am spus ca e posibil sa fi gresit la introducerea datelor din foaie si ca o sa verificam impreuna ce s a intamplat.Am luat laptopul,am luat fisa grupei cu pricina si verificand acuratetea rezultatelor i am spus domnului Burcea ca totul este in regula si ca are locul 3 nu 2 conform rezultatelor de pe foaie(in continuare domnul Minca nu a fost prezent la discutie),moment in care domnul Burcea privid foaia imi spune ca rezultatul trecut pe foaie nu este cel real.Il intreb cine a trecut rezultatul si imi confirma ca dumnealui a trecut rezultatul pe foaie(este de notorietate faptul ca rezultatul pe foaie il trece castigatorul meciului si chiar daca nu il trece este obligat sa asiste la completarea foii de joc tocmai pentru a evita situatiile de genul acesta).
                                            In situatia data i am spus domnului Burcea ca nu am nicio vina si ca nu o sa mai opresc toate meciurile si nu mai refac iar grupele superioare.Bineinteles ca domnul Burcea nu a fost multumit de alegerea facuta de mine si deabia in urma discutiilor destul de ''aprinse'' dintre mine si dumnealui a aparut si domnul Minca care mi a spus ca daca rezultatul pe foaie ar fi fost corect trecut atunci in urma departajarii la setaveraj domnia sa ar fi mers mai departe in superioare.
                                            Consider ca am procedat corect iar domnul Beltechi a semnalat corect situatia si anume ce s ar fi intamplat daca as fi modificat grupele:s ar fi schimbat componenta a 3 grupe superioare(domnul Burcea ar fi avut loc 2,domnul Preda Nicolae ar fi ocupat loc 3 iar domnul Minca asa cum a semnalat ar fi ocupat loc 4).In oricare din aceste 3 grupe categoric as fi avut reclamatii ulterioare de la ceilalti 9 componenti ai respectivelor grupe in caz ca unii dintre ei nu s ar fi calificat in eliminatorii reprosandu mi faptul ca am refacut grupele si ca ei defapt ar fi trebui sa joace in grupa cu ''X'' nu cu ''Y''.
                                            Regret faptul ca principalul dejavantajat al acestei situatii a fost domnul Minca dar domnia sa este la fel de vinovat.A jucat ultimul meci din grupa respectiva (si ultimul de pe foaia de joc)cu domnul Preda Nicolae care conform rezultatelor de pe foaia de joc era meci de calificare intre cei 2 ,a stiut ca pierzand meciul acela va iesi pe locul 5 in grupa respectiva.In timpul strigarii grupelor superioare si imediat dupa nu a venit sa mi semnaleze faptul ca el nu s a auzit strigat in grupele superioare probabil stiind ca a iesit pe locul 5 in grupa respectiva.

Organizatorul de turnee nu este un super om(cu totii avem limitele noastre) iar participantii la turnee ar trebui sa inteleaga ca noi nu putem duce la bun sfarsit un tuurneu fara implicarea activa a dumneavoastra a tuturor.Nu pot fi 2,3 sau chiar 4 organizatori mai vigilenti decat 90 sau 100 de participanti ai unui turneu,nu este posibil sa urmaresti peste 210 meciuri si sa stii tu ca organizator ca rezultatul intre ''X'' si ''Y'' a fost 3/2 si nu 2/3.

In incheiere as vrea sa mai remarc niste lucruri pe care le am constatat la ultimele turnee la care am participat(si nu ma refer neaparat la turneul de la Viva unde am fost organizator tehnic):

-din pacate avem printre noi oameni ce se comporta nesportiv la masa de joc,isi jignesc adversarii adresandu le injurii,sparg mingii , darama mantinele,arunca cu paleta si multe altele.Ar trebui ca toti sa facem un efort ,sa semnalam astef de caziri si incet incet sa i eliminam din randurile noastre pentru ca stiti cu totii ca astfel de cazuri nesemnalate se inmultesc .
                                            -sunt foarte multi si cei carora nu le place sa piarda si care nu stiu sa piarda cu demnitate care dupa ce pierd gasesc tot felul de scuze(ba lumina proasta ,ba spatiu de joc mic,ba culoarea mesei nu este cea potrivita,ba masa la care a jucat nu ar fi conforma,)uitand sa admita ca adversarii dumnealor au jucat exact in aceleasi conditii ca si dumnealor.Am vazut de mult prea multe ori prea multa incrancenare la masa de joc,oameni care vor neaparat sa castige prin orice mijloace ,ar trebui sa ne bucuram mai mult de jocul in sine indiferent daca castigam sau piedem,sa ne respectam mai mult adversarul si sa fim constienti ca principalul motiv pentru care venim la aceste turnee este dorinta de a face sport.
                                            În ceea ce privește condițiile de joc ,ma vad nevoit sa aduc un comentariu privind masa de joc dar și condițiile acestea. Dacă în sala de joc nu exista aer condiționat sau nu se face aerisirea corespunzătoare se creează acel condens care pentru cei care folosesc spinul e al naibii de greu sa îl dai din mingiile cu backspin. Iar masa de joc chiar contribuie uneori . Au fost turnee în care mesele erau rău descentralizate sau cu mult luciu(acolo mingea nu mai are niciun efect)sau cu foarte multa transpirație de la jucători care chiar o fac intenționat.

Trimis de pe al meu SM-G780F folosind Tapatalk

Comentariu

• Buna seara!
                                              Vreau sa incep prin a multumi tuturor participantilor pentru prezenta la acest concurs cat si organizatorului tehnic, domnnului Avram Niculae, pentru modul profesionist in care a organizat si gestionat acest concurs.
                                              Ma bucur foarte mult ca am reusit sa redeschidem sala de tenis si ca putem fi din nou, clubul aproape de voi, conform renumitului slogan Viva Sport “clubul mereu aproape de tine”.
                                              Doresc sa va informez ca la data desfasurarii acestui concurs instalatia AC a salii a functionat la mai putin de 20% din capacitate. Din pacate , din cinci aparate AC instalate doar unul a fost functional la data desfasurarii acestui concurs. Pentru celalalte patru nu a fost finalizat montajul unitatilor externe. La urmatorul concurs acestea vor fi toate fuctionale la capacitate maxima.
                                              Cu toate acestea sala mai dispune si de trei aparate profesionale/industriale de improspatare a aerului care au functionat la capacitate maxima pe toata durata concursului. Acestea scot aerul din sala si introduc aer proaspat si filtrat de afara. Cu si fara aparatele AC aceste instalatii protejeaza sala impotriva efectului de condens, .
                                              Vis a vis de problema luminii naturale in sala, vreau sa precizez ca geamurile din sala sunt anti-reflexive si am sperat ca nu vor fi o mare problema tinand cont de faptul ca soarele nu bate direct pe aceste ferestre in nici un moment al zilei. Cu toate acestea in urma sugestiilor facute de mai multe persoane, ne asumam ca pana la urmatorul concurs vom rezolva acest aspect, probabil prin montarea unor jaluzele.
                                              Totodata doresc sa reamintesc faptul ca la Viva Sport pretuim foarte mult respectul fata de clienti, sportivi, fie iei amatori sau profesionisti, organizatori, personal curatenie, spatiile ce deservesc activitatile desfasurate aici si nu in ultimul rand pentru echipamentele din spatiile noastre. Din acest motiv nu vom permite/accepta comportamente asemanatoare cu cele ale domnului X care duminica a fost exclus din concurs si din club dupa ce a avut un comportament mai mult decat neadecvat prin adresarea unor comentarii acide si ofensatoare altor sportivi, pentru lovirea mesei, pentru distrugerea mingiei de joc in mod intentionat, pentru lovirea sticlei cu piciorul si chiar a mesei. Totodata cu riscul de a deranja sau chiar a pierde o parte din clinetii nostri, nu vom face nici un compromis legat de aspectele mai sus enumerate, cat nici pentru persoanele care nu doresc pastrarea curateniei si respectarea regulamentului si aici ma refer in primul rand la purtarea botoseilor de plastic peste incaltamintea de afara, pentru aducerea incaltarilor de schimb si purtarea botoseilor de plastic peste acestea in cazul in care sportivul doreste sa iasa afara din club.

Inca o data va multumesc pentru prezenta si pentru pasiunea si dedicatia acordate acestui sport. Aceste doua zile minunate de concurs mi-au reamintit de ce nu am putut renunta la redeschiderea acestei sali.

Multumesc!

Cu drag,
                                              Tiberiu Tanase

Sent from my SM-F926B using Tapatalk

Adresa: Sos. Oltenitei nr. 103, Bucuresti / Program: Luni-Vineri intre 11-19 / Telefon: 0722.678.078 / Mail: contact@vivasportshop.ro
                                              http://www.VivaSportShop.ro

Comentariu

• Finala Elite - Neculai Alexandru 3-2 Boaca Valentin

Adresa: Sos. Oltenitei nr. 103, Bucuresti / Program: Luni-Vineri intre 11-19 / Telefon: 0722.678.078 / Mail: contact@vivasportshop.ro

Comentariu

• Finala Open - Mihai Andrei 3-1 Paul Cosmin Sebastian

Comentariu

• Finala Avansati - Constantin Mihaela 3-0 Saftoiu Tudor

Comentariu

Procesare...
                                                    X