Cred ca unii care intra pe acest forum si dau din gura fara sa stie de cine vorbesc, ar trebui sa fie lasati sa vorbeasca singuri.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Parteneri de discutii
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Parteneri de discutii
Blade: TSP Balsa 8.5 Top Speed //Re-Impact Medusa// Gergely Carbon
FH: Yasaka Rakza 7 soft // Yasaka Rakza 7 soft // Tenergy 05
BH:HALLMARK Power Spin // R.I.T.C.802-40 // Tenergy 05Taguri: Nimic
Eu cred ca indiferent de "vechime" ar trebui sa ne respectam mult unii pe altii. Cei care nu-i respecta pe altii, nu se respecta mai intai pe ei si sunt vrednici de mila!Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
raspuns
crede-ma chiar stiu despre cine vorbesc si le-am spus-o si lor,ca nu vor sa auda e treaba lor si de asta am scris aici.este ca si cum ai juca tenis cu Pavel la 2 ani dupa ce se lasa de tenis. vine si spune ca s-a transformat peste noapte in amator .ce glumeti suntetinu raspunsul este cel care lumineaza ci intrebarea
Comentariu
Postat în original de GalantCa sa nu mai pomenim de regula de aur a civilizatiei : " Respecta si vei fi respectat "
Cine are "AURUL" face "REGULA".Blade: TSP Balsa 8.5 Top Speed //Re-Impact Medusa// Gergely Carbon
FH: Yasaka Rakza 7 soft // Yasaka Rakza 7 soft // Tenergy 05
BH:HALLMARK Power Spin // R.I.T.C.802-40 // Tenergy 05
Comentariu
Salut pe toata lumea.si eu sint de parere caci daca respecti esti respectat asa cum a spus si dn.GALANT.Iar restu care vb lasai sa vb.Citeodata si vb in contradictoriu sint bune numai sa se ia partea buna din ele.
Comentariu
senior- 04.dec.2020
- 276
- Popesti Leordeni
- 39
Likes given: 705Likes received: 272
Postat în original de BIRTALAN LEVENTE Vezi postCserei Gabor HobbyBIRTALAN LEVENTE likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
organizator local- 04.iun.2019
- 182
- SOVATA
- 49
Likes given: 72Likes received: 160
Aoleo ..Vorbeam la telefon si faceam inca 4 lucruri ..Unele cam nu bine .O zii faina sa avetiCategoria Incepatori likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 23:29.Procesare...X
Comentariu