Donic Cayman,st,probat 2 zile,90 lei.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Vand Donic Cayman,cumpar tenrgy 05 fx,rosie
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
AFAIR, la Stiga, Legend este forma manerului FL foarte evazat, nu un model de lemn, dar este posibil sa ma insel...
Are un coleg de la sala un lemn de acest fel de foarte mult timp,si asa scrie pe maner...si pe lama,chiar sub fața,scrie "made in sweden".Sau doar "sweden",in fine.Nittaku septear black tag/baracuda/baracuda
"Si cand va veni dusmanul/Sa va ia pamant de drept/Romani,scuturati gorunul/Din mormant sa ma destept!" Avram Iancu
Comentariu
Mai bine fa-i o poza. Pe maner scrie Legend dupa tipul de maner. Cel mai probabil, este un Clipper Wood - nu am vazut la altele, dar nu bag mana in foc.
Comentariu
Postat în original de grasomega Vezi postMai bine fa-i o poza. Pe maner scrie Legend dupa tipul de maner. Cel mai probabil, este un Clipper Wood - nu am vazut la altele, dar nu bag mana in foc.Nittaku septear black tag/baracuda/baracuda
"Si cand va veni dusmanul/Sa va ia pamant de drept/Romani,scuturati gorunul/Din mormant sa ma destept!" Avram Iancu
Comentariu
A, oricum nu am ce sa-ti ofer, dar ma gandesc ca nu stie nimeni cum sa te ajute sa gasesti lemnul
Comentariu
M-am sucitNittaku septear black tag/baracuda/baracuda
Comentariu
lemn Nittaku achizitionat...raman interesat de Donic CaymanNittaku septear black tag/baracuda/baracuda
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 15:07.Procesare...X
Comentariu