A incercat cineva vreodata aceasta combinatie? Daca da cateva opinii va rog!
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
TB ALC cu H3 Neo Provincial pe FH
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
organizator local
- 02.feb.2010
- 1740
- Sinpaul, Mureș
- 44
Likes given: 11Likes received: 54
TB ALC cu H3 Neo Provincial pe FH
Lemne: DHS Hurricane Long W997
FH: DHS Hurricane Neo 3 nationala blue sponge 2,1/ 40
BH: DHS GoldArc 8Taguri: Nimic
senior- 27.aug.2010
- 680
- Tara Banatului
- 50
Likes given: 0Likes received: 2
Am incercat-o eu...sunt multe alte combinatii mai reusite care merg mult mai bine ca aceasta...ma refer la lemn...Am avut control mare, viteza nu chiar...spin decent...defapt va spun sigur din propria experienta ca, fetele chinezesti hard(gen hurricane sau skyline), merg cel mai bine cu lemne rigide si rapide...de ex: cu lemne tot d'ale lor: Wang Liqin:Hk I, Hk 655, Hk 3, DHS Seria: WH-L, HW-N, PG 3, PG 7 si PG 9...astea ce le-am incercat eu...pe majoritatea lemnelor de la Butterfly nu prea mi-a placut mai deloc si credeti-ma ca am testat f.foarte multe...Pe lemnele cu Hinoki iar mi-a placut cum au mers aceste fete...Un lemn tare bun a fost si Sanwei : seria HC-5 si HC-6, ce-l din urma fiind mai rapid ca primul...Acum fiecare cu stilul si simtul lui de joc...Cam asta ar fi parerea mea...Numai Bine!
senior- 25.mar.2010
- 466
- Târgoviste & Câmpina
Likes given: 8Likes received: 5
are fratele meu aceasta combinatie si nu prea merge bine,vrea sa schimbe,merge mult mai bine ALC cu tenergy 05DHS Hurricane Long 5
FH: Tenergy 05
BH: Giant Dragon Talon
Comentariu
Arpi ceea ce zic colegii e foarte logic, daca it mai aduci aminte celebra tenergy 05 de la care a inceput revolutia fetelor tensor a fost proiectata pe TBS, apoi au mai perfectionat putin si TBS-ul pt tenergy 05 si a iesit TBALC. Tu ai TBALC iti trebuie tenergy-ul 05 si treaba e superNittaku Violin Fastarc G-1 / Fastarc S-1
Comentariu
organizator local- 02.feb.2010
- 1740
- Sinpaul, Mureș
- 44
Likes given: 11Likes received: 54
Multumesc pt sfaturi, probabil ca cu timpul o sa imi iau si am sa pun fete tenergy 05 pe el dar momentan ma rezum la ce am(care de asemenea nu e rau) pt ca sunt mult prea scumpe fetele tenergy cat de cat bune!Lemne: DHS Hurricane Long W997
FH: DHS Hurricane Neo 3 nationala blue sponge 2,1/ 40
BH: DHS GoldArc 8
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 03:39.Procesare...X
Comentariu