Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Acum am văzut la categoria Hobby incepe concursul la ora 12 și nu am timp să mă întorc la Cluj. Așadar se retrage Creta Petru și Varga Bianca din Luna Cluj de la Hobby.
DRAGII MEI ,având în vedere că mai sunt câteva zile pana la desfășurarea concursului ,iar numărul mic de participanți mă obligă sa fac această modificare de desfășurare a concursului,vreau să vă anunț următoarele :
-Categoriile ELITE,OPEN,HOBBY / se v-a desfășura la sala mare de la stadion indicații de traseu la primul post ,SÂMBĂTĂ începând cu ora 8.30-9.30 validarea înscrierilor,9.30 incep meciurile, numărul maxim de participanți 72
-Categoria AVANSATI / se v-a desfășura la sala de gimnastică din str.Mihai Eminescu 22(cea din centru).Aveți indicațiile de traseu la primul post,SÂMBĂTĂ începând cu ora 8.30-9.30 validarea înscrierilor,9.30 încep meciurile.Numarul maxim de participanți 30 . DECI TOATE CATEGORIILE INCEP SÂMBĂTĂ
VA MULTUMESC
Comentariu