Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Mulțumesc mult celui care mi-a dat "Wildcard" pentru participare dar,din păcate nu pot veni la P Neamț...rog să se distribuie acest wildcard,altui jucător de pe lista de așteptare.
Se redistribuie wild card-ul de la Elite la D-l Szanto Lajos
Daca turneul este in octombrie.. de ce lista cu jucatori nu este actualizata pentru octombrie? Eu de exemplu sunt locul 405 in clasamentul general. Ar trebuii sa fiu pe lista principală, nu pe cea de asteptare.
Blade: Matsushita Pro Model 1993
FH: Donic Acuda S3
BH: Tibhar GrassDtecs
Daca turneul este in octombrie.. de ce lista cu jucatori nu este actualizata pentru octombrie? Eu de exemplu sunt locul 405 in clasamentul general. Ar trebuii sa fiu pe lista principală, nu pe cea de asteptare.
Greșesc eu? Sau nu conteaza clasamentul general
Blade: Matsushita Pro Model 1993
FH: Donic Acuda S3
BH: Tibhar GrassDtecs
La 450 de oameni era bun și un meniu vegetarian zic eu, gen o fasole la ceaun...dar e foarte posibil sa ma înșel, asa ca îmi cer scuze, ne descurcam pana la urma, ca de obicei
La 450 de oameni era bun și un meniu vegetarian zic eu, gen o fasole la ceaun...dar e foarte posibil sa ma înșel, asa ca îmi cer scuze, ne descurcam pana la urma, ca de obicei
Va fi un nr de telefon unde vei putea comanda vegetarian câte ceva, nu avem voie in exteriorul polivalentei cu foc, ceaun etc astea sunt regulile, sau peste drum de polivalenta vei găsi.
Comentariu