Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Înțeleg foarte bine aceste griji, și am menționat în primul mesaj de mulțumire că voi da curs acest invitați doar în cazul în care nu se simte nimeni lezat de acest lucru. prin primirea Wild-card-ului, dar mă simt onorat de invitație Comitetului Director prin Domnul Toma Florin, și îi voi da curs, deja rezervandu-mi biletul de avion și camera la Hotel in Piatra Neamț.Deci voi ajunge cu siguranța cel tarziu sămbată. dimineața, și să nu încurc nici o socoteală, o să-mi pun și un sandwich la pachet.
Să ne vedem sanatos.
PSDoar Vineri dimineața știu in care avion ma voi urca, si cam unde voi ateriza.Deci pana Vineri nu stiu nici eu.
Multumim de răspunsul prompt.
Avind in vedere aceasta renuntare, wild card-ul merge la Dl GOLAI Gheorghe - Piatra Neamt
PS Cit despre sandwich, nu-i nevoie..gasim ceva saratele pe la sala.
Blade: SCHLAGER CARBON OF+
FH: Tenergy 05 FX
BH: Tenergy 05 FX
in atetia domnului Toma Florin!
din mesajul domnului Emi, nu se intelege renuntare! dimpotriva el scrie ca va ajunge cu siguranta!
vezi postarile 729 si 739.
Blade: SCHLAGER CARBON OF+
FH: Tenergy 05 FX
BH: Tenergy 05 FX
din mesajul domnului Emi, nu se intelege renuntare! dimpotriva el scrie ca va ajunge cu siguranta!
Citește mai atent Vasile
De aceea mă simt nevoit sa renunț la această favoare de a participa la turneu prin primirea wild card - lui.
Vasile, îmi e drag să mă întalnesc cu oameni ca tine, în toata Bucovina am întalnit oameni deosebiți, ști foarte bine ca distanța pana în Bucovina nu mă împiedică să vin, și chiar dacă vestul țarii și centrul tării l-am neglijat, în inima mea e acolo o particică de Bucovina, și cred cu tarie că sunt foarte mulți oameni care mă apreciază acolo, și cred că dacă tot m-am luptat să aduc TC mai aproape de voi, chiar dacă nu au ieșit "apele" cum au fost planificate, îmi face o deosebita plăcere să dau curs invitației Comitetului Director, prin D-ul Toma și să vin să vă intalnesc, dar nu vreau să creez niciunfel de polemică in răndul vostru, și o să fiu prezent foarte scurt la Sala Polivalentă, dupa care voi petrece timp pentru sufletul meu și voi fi un turist pasionat de frumusețile Moldovei, pe care nu le-am putut admira în nenumeratele vizite, deoarece tot timpul am fost concentrat pe pregatirea câ mai buna a turneelor unde am fost implicat.
MULȚUMESC de susținere, și când am spus ca voi ajunge cu siguranță, mă gandeam la voi, toți cei dragi din parțile lui Ștefan cel Mare.
Mi-e dor de voi.Emi
Bună ziua.
Petra Ioan - meniu pui.
Iojiban Gherghe - vegetarian piure de cartofi, șnițele soia și salata
Toader Ovidiu- vegetarian orez cu legume, părjoale de soia și salata.
mulțumim.
Revin cu o rugăminte la toți colegi care știu că nu pot participa la turneu să-și anunțe retragerea din timp, știu ca regulamentar este 13-O/E 14 - A/H dar sunt sunat de colegi dacă e vreo șansă sa prindă loc.
Vă mulțumesc frumos și scuze!
Vasile, îmi e drag să mă întalnesc cu oameni ca tine, în toata Bucovina am întalnit oameni deosebiți, ști foarte bine ca distanța pana în Bucovina nu mă împiedică să vin, și chiar dacă vestul țarii și centrul tării l-am neglijat, în inima mea e acolo o particică de Bucovina, și cred cu tarie că sunt foarte mulți oameni care mă apreciază acolo, și cred că dacă tot m-am luptat să aduc TC mai aproape de voi, chiar dacă nu au ieșit "apele" cum au fost planificate, îmi face o deosebita plăcere să dau curs invitației Comitetului Director, prin D-ul Toma și să vin să vă intalnesc, dar nu vreau să creez niciunfel de polemică in răndul vostru, și o să fiu prezent foarte scurt la Sala Polivalentă, dupa care voi petrece timp pentru sufletul meu și voi fi un turist pasionat de frumusețile Moldovei, pe care nu le-am putut admira în nenumeratele vizite, deoarece tot timpul am fost concentrat pe pregatirea câ mai buna a turneelor unde am fost implicat.
MULȚUMESC de susținere, și când am spus ca voi ajunge cu siguranță, mă gandeam la voi, toți cei dragi din parțile lui Ștefan cel Mare.
Mi-e dor de voi.Emi
Comentariu