Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Buna seara! O poza sa vedem cupele, se poate? Multumesc!
Din pacate sunt deja impachetate in cuti si sunt sigilate.Eu sunt pe drum de azi dimineata si in curand intru in tara si o sa fac o pauza de somn.iar dimineata o sa o iau din loc devreme, distanta dintre Timisoara si Botosani ma obliga sa fac prea putine pauze pana la Vorona.
Prin retragerea multor jucatori de la categoria Open, putem sa suplimentam cu o grupa la categoria Avansati fara sa influentam cu absolut nimica desfasurarea turneului.Ci doar transferam o masa de la o categoeie la alta.Deci avansati vor fi 54.
Prin retragerea multor jucatori de la categoria Open, putem sa suplimentam cu o grupa la categoria Avansati fara sa influentam cu absolut nimica desfasurarea turneului.Ci doar transferam o masa de la o categoeie la alta.Deci avansati vor fi 54.
Dupa cum se observa si din inscrieri am facut tot posibilul sa prindem in acest turneu aproape toti participantii, si am mutat locurile vacante la categoriile solicitate.Eu sper sa poata participa toti cei aflati azi in aceste liste, si va rog pe cei aflati pe listele de asteptare sa urmareasca retragerile de azi, eu voi fi pe drum si prins cu logistica si seara pe la ora 20.00 chiar daca se afla pe listele de asteptare sa isi faca cunoscuta intentia de a participa si atunci voi face posibil suplimentarea cu 2-3 locuri deoarece din experienta mea la toate turneele avem 2-3 care absenteaza.
Comentariu