Buna seara, joc tenis de masă de 3-4 ani(nu constant, constant joc de 2 ani) si am folosit mereu palete din comert preasamblate, as dori sa trec la una putin mai profi, nu foarte scumpa cu urmatoarele specificatii...ma axez foarte mult pe spin,topspin, lovituri scurte si rapide, in principiu joc ofensiv, iar ca defensiva contra loviturilor puternice tai mingile de la departare mare de masa sau pun capace de la inaltime medie...prefer paletele usoare cu o manevrabilitate maricica, cu controlul ma descurc, manevrabilitate in sensul ca jocul meu se bazeaza mult pe miscari din incheietura atunci cand nu e vorba de topspin..fete relativ lipicioase(ca un alt detaliu, majoritatea topspinuri-lor le dau cu BH)...puteti sa imi faceti o recomandare va rog? nu am un buget prea mare, astept parerile voastre...multumesc mult
- - - Actualizat - - -
am auzit ca fetele tibhar nianmor sunt bune si cred ca mi s-ar potrivi, dar sunt cam scumpe...cum spuneam, astept parerile voastre
- - - Actualizat - - -
am auzit ca fetele tibhar nianmor sunt bune si cred ca mi s-ar potrivi, dar sunt cam scumpe...cum spuneam, astept parerile voastre
Comentariu