Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Bravo unei echipe care a știut sa gestioneze acest minunat turneu cap coadă, un turneu cu oameni faini cu multa meciuri spectaculase, bravo câștigătorilor, bravo tuturor participanților care împreună a dat naștere acestui turneu bine bine organizat, iar eu personal la mulțumesc tuturor sa ne revedem sănătoși la următoarele turnee 🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗
Bravo unei echipe care a știut sa gestioneze acest minunat turneu cap coadă, un turneu cu oameni faini cu multa meciuri spectaculase, bravo câștigătorilor, bravo tuturor participanților care împreună a dat naștere acestui turneu bine bine organizat, iar eu personal la mulțumesc tuturor sa ne revedem sănătoși la următoarele turnee 🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗
Multumim, Nelutu
Felicitari si sa ne vedem cu bine!
Mulțumim organizatorilor pentru că au avut curajul să se înhame la o asemenea muncă, care a implicat multă responsabilitate. Au reușit să ducă la bun sfârșit turneul în condiții foarte bune, contrazicand previziunile unor cârcotași și băgători de bețe-n roate, din rândul conducerii Amatur.
Felicitări tuturor participanților și, mai ales câștigătorilor !
Mulțumim organizatorilor pentru că au avut curajul să se înhame la o asemenea muncă, care a implicat multă responsabilitate. Au reușit să ducă la bun sfârșit turneul în condiții foarte bune, contrazicand previziunile unor cârcotași și băgători de bețe-n roate, din rândul conducerii Amatur.
Felicitări tuturor participanților și, mai ales câștigătorilor !
Eu am fost impresionat de câți kilometri a putut umbla..cără..mai ales căutând dupa mine
Felicitari pentru organizare, felicitari câstigatorilor si participanților!
Comentariu