Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Innerforce cu Tenegy 80 și Rakza 7

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• VÂND Innerforce cu Tenegy 80 și Rakza 7

Lemnul este Innerforce Layer ALC,fața roșie este Tenergy 80,iar fața neagră e Rakza 7
    Preț:550 lei
    Nr.telefon:0740594474

Fetele sunt în stare proasta.

Comentariu

Mamăăă.
      o poza numai cu lemnul
      Blade . PHOTINO
      Fh. Tibhar ev. Mx-p
      Bh.:Tibhar ev. Mx-p MATERIALE TENIS DE MASA EMI.TT

Comentariu

Ar trebui să specificați în anunț că aripile lemnului au fost modificate! Cei avizați își dau seama imediat dar sunt și mulți care nu cunosc atât de bine materialele de tenis de masă, dumneavoastră, în calitate de vânzător, aveți obligați să oferiți aceste informații!
        Lemn: Butterfly Innerforce Layer ALC
        FH: Butterfly Dignics 05
        BH: Tibhar Grass D.TecS

Comentariu

Ce ți-a facut lemnul ala de ti-ai batut așa joc de el, fața aia roșie e sub orice critica, nici Rakza nu arata prea bine, lemnul ce greutate mai are?

Comentariu

Postat în original de Mihai905 Vezi post
            Ar trebui să specificați în anunț că aripile lemnului au fost modificate! Cei avizați își dau seama imediat dar sunt și mulți care nu cunosc atât de bine materialele de tenis de masă, dumneavoastră, în calitate de vânzător, aveți obligați să oferiți aceste informații!
            Chiar de-aia am lăsat număr de telefon....pt mai multe detalii👍

Comentariu

Postat în original de Alin Popa Vezi post
              Ce ți-a facut lemnul ala de ti-ai batut așa joc de el, fața aia roșie e sub orice critica, nici Rakza nu arata prea bine, lemnul ce greutate mai are?
              Fiecare își permite să facă absolut ce vrea cu ce este al lui.Îmi este mult mai comod așa cum este acum.....starea fețelor se vede în poze,iar cei care sunt interesați țin cont de asta

Comentariu

Pai dacă ți este asa comod de ce îl vinzi și nu îl oprești sa joci cu el ? Fetele , în special cea roșie sunt cam de aruncat. Le poți da jos și sa faci poze și la lemn ca poate mai avem surprize.

Comentariu

Mi-am făcut altă paletă mai pe placul meu....și lemnul de la ea are aceleași modificări,dacă este chiar așa mare curiozitatea.

Comentariu

Postat în original de Gabriel Gaciu Vezi post
                    Mi-am făcut altă paletă mai pe placul meu....și lemnul de la ea are aceleași modificări,dacă este chiar așa mare curiozitatea.
                    Scuze, dar este da curiozitate. Nici nu ma mai intereseaza gramaju la lemn, daca a fost modificat.
                    Si da, trebuia specificat in anunt.
                    Kiss

Comentariu

Procesare...
                    X