Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Innerforce cu Tenegy 80 și Rakza 7
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
organizator tehnic
- 18.mai.2015
- 2085
- Străoane, Vrancea
Likes given: 1397Likes received: 963
Ar trebui să specificați în anunț că aripile lemnului au fost modificate! Cei avizați își dau seama imediat dar sunt și mulți care nu cunosc atât de bine materialele de tenis de masă, dumneavoastră, în calitate de vânzător, aveți obligați să oferiți aceste informații!Lemn: Butterfly Innerforce Layer ALC
FH: Butterfly Dignics 05
BH: Tibhar Grass D.TecS
- Aprecieri 2
Comentariu
senior- 18.mai.2015
- 942
- Drobeta-Turnu Severin
- 40
Likes given: 81Likes received: 244
Ce ți-a facut lemnul ala de ti-ai batut așa joc de el, fața aia roșie e sub orice critica, nici Rakza nu arata prea bine, lemnul ce greutate mai are?
Comentariu
senior- 15.feb.2021
- 246
- Gherla,jud.Cluj
- 18
Likes given: 11Likes received: 77
Postat în original de Mihai905 Vezi postAr trebui să specificați în anunț că aripile lemnului au fost modificate! Cei avizați își dau seama imediat dar sunt și mulți care nu cunosc atât de bine materialele de tenis de masă, dumneavoastră, în calitate de vânzător, aveți obligați să oferiți aceste informații!
Comentariu
senior- 15.feb.2021
- 246
- Gherla,jud.Cluj
- 18
Postat în original de Alin Popa Vezi postCe ți-a facut lemnul ala de ti-ai batut așa joc de el, fața aia roșie e sub orice critica, nici Rakza nu arata prea bine, lemnul ce greutate mai are?
Comentariu
Pai dacă ți este asa comod de ce îl vinzi și nu îl oprești sa joci cu el ? Fetele , în special cea roșie sunt cam de aruncat. Le poți da jos și sa faci poze și la lemn ca poate mai avem surprize.
Comentariu
senior- 15.feb.2021
- 246
- Gherla,jud.Cluj
- 18
Mi-am făcut altă paletă mai pe placul meu....și lemnul de la ea are aceleași modificări,dacă este chiar așa mare curiozitatea.
Comentariu
Postat în original de Gabriel Gaciu Vezi postMi-am făcut altă paletă mai pe placul meu....și lemnul de la ea are aceleași modificări,dacă este chiar așa mare curiozitatea.
Si da, trebuia specificat in anunt.Kiss
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 03:10.Procesare...X
Comentariu