Postat în original de george25
Vezi post
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Lemn rapid cu simt moale
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Ai dreptate Ben,dar sunt extrem de putine combinatii care te cuceresc din prima.
Cu cele mai multe dintre ele iti trebuie cateva sesiuni intregi de antrenamente pentru a-ti ajusta jocul la noua paleta
Mi-a mai placut simtul de la Balsa Carbo X5,foarte placutLemn:Butterfly Liu Shiwen
FH: Tenergy 05
BH: Dignics 05
Comentariu
senior- 23.mai.2007
- 950
- Vatra Dornei, Romania
- 40
Likes given: 10Likes received: 25
Mie mi-a placut foarte mult un xiom strato parca cu tibhar sinus , puteam pune 100 de capace fara nici un fel de probleme
acum vreau sa`mi pun yasaka rakza 7 pe ambele parti si chiar vroiam sa te intreb ce parere ai de ele... nu varianta softBlade :Butterfly Timo Boll Spirit
BH : Tenergy 05Fx
FH : Tenergy 05Fx
Comentariu
Postat în original de Ben Vezi postMie mi-a placut foarte mult un xiom strato parca cu tibhar sinus , puteam pune 100 de capace fara nici un fel de probleme
acum vreau sa`mi pun yasaka rakza 7 pe ambele parti si chiar vroiam sa te intreb ce parere ai de ele... nu varianta soft
La jocul scurt,sunt excelente,datorita buretelui mai tare scurtele si capacele merg ca unse
Ca minus,sensibiltate la condens,dar asta e valabil pentru foarte multe fete actuale.
Durabilitatea este foarte buna.Ale mele dupa aproape un an inca au 30-40 % spin.
- - - Actualizat - - -
Astazi Alex de la Viva Sport mi-a asamblat noua paleta,si ii multumesc pe aceasta cale,arata bestial
Am ales Bluefire M3 pe Fh si Rakza 9 Max pe rever.
Initial vroiam sa le pun invers,dar deocamdata mi se pare tare pentru Fh meu rakza 9,dar spre surpinderea mea,se potriveste extraordinar de bine pe rever.
M3 are un topsheet asemanator cu cel al fetelor xiom,foarte spinos si tare.
Buretele este si el dur,o idee mai atre decat la rakza 7 soft.
Topspinurile sunt foarte controlabile,cu viteza buna si se poate directiona mingea cu mare usurinta in orice directie.
Am putut initia eu topspin mult mai bine decat cu orice fata pe care am avut-o inainte,avand un unghi de aruncare mai inalt decat la rakza 7.
Loop-urile intra foarte bine pe masa si sunt spinoase si rapide.
La jocul scurt,contre,capace,flick-uri paleta exceleaza,cum spunea si domnul Cionoiu in review-ul dansului.
Sunt foarte incantat de actualul setup,imi ofera exact ce aveam nevoie pentru a-mi dezvolta jocul.
Paleta are 180 grame cu totul,un pic greutatea inspre varf,dar nu foarte deranjant.Lemn:Butterfly Liu Shiwen
Comentariu
Astazi am testat noul Lemn Levi Hefl si sunt foarte incantat de ce a iesit
Am gasit exact acel simt pe care il cautam.
Lemnul are viteza, control si nu vibreaza.
Excelent la primul topspin, retopspin si flickuri
Cred ca o sa raman mult timp cu el.Lemn:Butterfly Liu Shiwen
Comentariu
Astazi am inlocuit Rakza 9 Max cu Stiga Calibra Tour M de 1.9.
Rezultatul? s-a usurat paleta cu cateva grame bune -nu am cantarit-o dar revin cu greutatea.
Ce mi-a placut din prima: usurinta cu care se da primul topspin si retopspin, fantastic de usor cu mult spin si cu aruncare medie, mi s-a parut putin mai inalta decat la Rakza 9.
Jocul de mijloc merge foarte bine, la fel si capacele, fata are putere chiar si de la 2-3 metri de masa.
Mult mai controlabila decat as fi crezut, comparativ cu viteza pe care o are.
Feelingul este deosebit, nu am mai intalnit la nicio fata un asemenea simtLemn:Butterfly Liu Shiwen
Comentariu
cum se comporta tour M la jocul scurt? ai jucat si pe puncte cu ea? Merci!Nittaku Violin Fastarc G-1 / Fastarc S-1
Comentariu
Postat în original de adishorul Vezi postcum se comporta tour M la jocul scurt? ai jucat si pe puncte cu ea? Merci!
Jocul scurt este foarte precis. Avand o aruncare mediu-inalta este necesara o usoara intepare a mingii pentru a genera spin si de a fi tinuta la inaltimea fileului.
O sa imi filmez cat de curand un meci si o sa il postez, sper sa spuna mai multe decat pot eu descrie
- - - Actualizat - - -
Am cantarit paleta, are 184 grame, fata de 188 cate avea cu rakza 9 max.Lemn:Butterfly Liu Shiwen
Comentariu
Am luat astazi un Xiom Aria Lite pe care am pus o Stiga Calibra Tour M si o Rakza 7 pe BH.
Recomand cu caldura lemnul oricarui incepator-intermediar.
Lemnul are un echilibru foarte bun intre viteza si control, OFF- , iar valoarea si-o arata la topspinul din taiata, extrem de usor de ridicat mingea si la topspinurile in forta, contribuie mult la spin lemnul trimitand mingea foarte jos pe masa adversarului.
Un alt Atuu pentru mine cel putin, este ca te obliga la o miscare larga, sa tragi de mana, dar nu poate avea asta decat consecinte pozitive, ajutandu-te sa formezi lovituri corecte terminate "la cap" bagand astfel mult spin in minge.
Lemnul are un simt la limita dintre rigid si soft dupa parerea mea, o idee mai rigid decat Sweden Classic si o idee mai rapid decat acesta.Lemn:Butterfly Liu Shiwen
Comentariu
Un alt lemn care mi-a placut foarte mult- Butterfly Timo Boll W5. Simt soft, rapid, cu fete Tenergy daca nu ma insel.
Pur si simplu simteam puterea inmagazinata in acea paletaLemn:Butterfly Liu Shiwen
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 23:46.Procesare...X
Comentariu