Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Memorialul "Nicusor Bulubasa"ed III -Comanesti ,sambata 08.10.2022

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Postat în original de lus76 Vezi post
    Rog comitetul Director sa se sesizeze si sa se ia măsuri impotriva jucatorului Capus Giani
    In legătura cu comentariile Dm Botezatu (cu b mic ),referitor ca eu beau multa bere.. (este adevărat ca beau 2-3-4- daca nu conduc )in funcție de anturaj si buna supoziție si prieteni pe care te întâlnești, după un timp îndelungat..nu mi se pare exagerat …

Domnilor, pe viitor cred ca cel mai bine ar fi sa evitati sa mai participati la acelasi turneu. Primul inscris, primul servit! Tine doar de vointa dumneavoastra. Umbriti eforturile organizatorilor si frumusetea turneelor cu astfel de comentarii.

Comentariu

• Postat în original de giani73 Vezi post
      In legătura cu comentariile Dm Botezatu (cu b mic ),referitor ca eu beau multa bere.. (este adevărat ca beau 2-3-4- daca nu conduc )in funcție de anturaj si buna supoziție si prieteni pe care te întâlnești, după un timp îndelungat..nu mi se pare exagerat …la turneul de ieri nu am gustat bere ca am condus …dar frustrarea ca l-am bătut 3-0 (11-3..11/6..11..11/8 )(mucles pe românește )sau (ciocul mic) rămâne tipărit in Amatur ..ps unde te prind te bat si te voi bate ..si va continua serialul Drumul lung si Omul prost …!
      Domnule Capus ,deocamdata scorul din confrutarile directe e 4-2 pt Botezatu.
      < (mucles pe românește )sau (ciocul mic) > nu o sa va spun pt ca nu folosesc astfel de jargoane , eu nu asasinez limba romana !!!
      Stiam ca nu vei intelege nimic din postarea mea , nici nu aveam pretentii prea mari din partea ta: poti sa castigi in fata mea oricand ,nu e nici o problema , eu nu am fantezii si obsesii ca tine asa cum ma visezi tu noaptea ....dar daca castigi ,macar castiga cu demnitate si corectitudine si cu mintea limpede binenteles .
      Uite , promit ca tricoul de campion judetean la Elite castigat de mine , ti-l voi dona tie in semn de incurajare !
      Cele 4 beri de fapt sunt 8-9-10 , stii foarte bine ca de multe ori mergeai cu masina mea iar eu stiam ce bagai in portbagaj, de altfel paleta la Iberom ai aruncat-o spre mine ,de oftica ca ai pierdut, fiind obosit si cu ochii suciti.Dar greseala recunoscuta e pe jumatate iertata , macar recunosti ca, consumi alcol mult si des. Nu e vina mea ca faci asta......
      Cat despre remarca cu Omul Prost folosita cu substrat , Consiliu Director va lua la cunostiinta despre ea.
      Eu nu am facut o obsesie in a te bate pe tine pt ca acest lucru e un lucru marunt , dorintele mele sunt altele: sa fiu sanatos si sa ma bucur de tenis.Asa cum bine specifica domnul Primar cat si domnul Ieftimoaie spiritul Amatur trebuie sa fie cu zambetul pe buze , in corectitudine si cinste. Bine , tu probabil nu erai atent la ce spuneau distinsii domni , probabil desfaceai o doza de suc.
      Aici ma opresc , dar oamenii trebui sa stie adevarul despre comportamentul asa zisului castigator de la Elite cat si cum a facut o el.
      Ma Lin Soft
      Yasaka Rakza 7
      Xiom Yanus

Comentariu

• Postat în original de razvan.cristofor Vezi post

In legătura cu comentariile Dm Botezatu (cu b mic ),referitor ca eu beau multa bere.. (este adevărat ca beau 2-3-4- daca nu conduc )in funcție de anturaj si buna supoziție si prieteni pe care te întâlnești, după un timp îndelungat..nu mi se pare exagerat …

Domnilor, pe viitor cred ca cel mai bine ar fi sa evitati sa mai participati la acelasi turneu. Primul inscris, primul servit! Tine doar de vointa dumneavoastra. Umbriti eforturile organizatorilor si frumusetea turneelor cu astfel de comentarii.
        Lucru perfect adevarat in ceea ce spuneti! Acest lucru eu il fac de 3 luni de zile , il evit , nici nu vorbesc , nici nu il salut pe Capus, evit orice forma de contact pt a evita cearta. Fiind provocat , trebuie sa ma apar si sa expun realitatea . Prea mult timp am cautat sa tac si sa ignor aceste grosolanii
        Ma Lin Soft
        Yasaka Rakza 7
        Xiom Yanus

Comentariu

• Drumul lung si omul prost ,,,e o metafora …dar nu ai cum sa o înțelegi ca tu rupi bilete si vorbești la centrală poarta la prefectura ..serviciu plăcut ..!

Comentariu

• Încep prin a-mi exprima regretul că nu am putut participa, doar cu prezența, la efortul organizatorilor de a realiza, ca întotdeauna un eveniment sportiv deosebit, de această dată cu dublă conotație, și de comemorare a prietenului nostru Nicușor Bulubașa. Dumnezeu să-l odihnească cu cei drepți!
            Nu pot să nu remarc faptul că , întotdeauna la Comănești, pe lângă evenimentul sportiv propriu-zis se desfășoară și un eveniment de Socializare excepțional , între participanți, ceea ce aduce o plus valoare inestimabilă, în concepția mea, circuitului Amatur.
            bună.
            Voi continua să empatizez și să stimez eforturile celor ce organizează astfel de evenimente în Amatur și care ne fac viața mai frumoasă!

Comentariu

• Fiind un memorial, eu zic nu-și au rost certurile de genul. Pana la urma fiți recunoscători ca nu a trebuit sa jucati si grupe superioare! 🤡🤣
              Revenind, un turneu 100% reușit, ca de fiecare data data la Comanesti! 💜

Sent from my iPhone using Tapatalk

Comentariu

• Postat în original de Catalin Sumanaru Vezi post
                Fiind un memorial, eu zic nu-și au rost certurile de genul. Pana la urma fiți recunoscători ca nu a trebuit sa jucati si grupe superioare! 🤡🤣
                Revenind, un turneu 100% reușit, ca de fiecare data data la Comanesti! 💜

Sent from my iPhone using Tapatalk
                Si tu te lași pe tanjala de o vreme erai spaima Moldovei .......aaaaa te menajezi pt etapa sa inteleg ,felicitari participantilor
                lemn Butterfly Sardius Tamca 5000
                fete Andro Rasanter R42 ultramax

Comentariu

• galerie
                  RaduAndrei RaduAndrei likes this.
                  Blade: Xiom Strato
                  FH: Tenergy 05
                  BH: Tenergy 05

Comentariu

• galerie

Comentariu

• Echipa din Bacau multumeste colegilor din Comanesti pt efortul depus pt a organiza acest MEMORIAL, Nicu va ramane mereu in inima noastra. Am petrecut clipe minunate in compania colegilor din Amatur . Felicitari! Cat priveste micile neplaceri cauzate de grupele de 5 nu cred ca pot umbri eforturile organizatorilor. Bravo Comanesti revenim cu placere.

Comentariu

• Avand in vedere ca astazi a fost sarbatorita Ziua Mondiala a Sanatatii Mintale, urez traditionalul ‚Mens Sana (In)/Et Corpore Sano’ tuturor colegilor Amatur-isti. Totodata, astazi s-a sarbatorit si ziua persoanelor fara adapost, categorie in care, exagerand un pic, ne incadram si noi, Gashk Bizonii Voiajori de pe Prahova (la subcategoria „persoane fara adapost... stabil in weekend”) . Sambata ne-am aciuiat la Comanesti , turneul nostru de suflet. Si nu puteam sa nu lasam un review pe forum asa ca, pe principiul „am vrut si eu dar m-au obligat si ei”, am fost desemnat sa scriu cateva impresii.
                        Nu exagerez cu nimic cand afirm ca, cel putin pentru mine, Centrul de Agrement Trotus Ionut Iftimoaie are o puternica incarcatura energetica, comparabila cu Platoul Bucegi, Cheile Zanoaga sau Polovragi. De la Comanesti am plecat, de fiecare data, cu bateriile incarcate si cu niscaiva acumulatori de rezerva. Totul este sa nu vii cu bornele oxidate...
                        Am ajuns la sala pe la ora 8 si am fost placut surprinsi ca la ora aceea sala era deschisa, mesele aranjate, sonorizare foarte buna cu muzica antrenanta asa ca incalzirea am facut-o plini de voie buna si in pasi de dans. Usor, usor, sala s-a animat, culminand cu momentul in care s-au „revarsat” copiii de la Moinesti. „Cand vazui a lor multime” m-a incercat un sentiment de bucurie... Se pare ca, cel putin in zona, sportul pe care il indragesc atat de mult va avea continuitate. Demn de remarcat este ca, desi in sala mai erau jumatati de masa disponibile pentru incalzire, copii s-au grupat cate 4-5 pe jumatate de masa si s-au incalzit pe rand. Felicitari copii, respect Doamna Profesor!....... Am obosit repede la antrenament asa ca am facut o vizita si la sala de mese, acolo unde, ca de fiecare data. amfitrionii turneului ne-au pregatit bucate traditionale de top. Si o rachie tare... buna. Acolo m-a surprins discursul Domnului Primar care, impreuna cu Domnul Ionut Iftimoaie si-au facut loc in agenda de weekend sa ne viziteze. Persoane cu har si haz. Jos palaria!......... Si a inceput turneul. Bine intentionati, avand grupe de 5 si de 6 jucatori, organizatorii au incercat cumva sa omogenizeze meciurile astfel incat la terminarea grupelor inferioare sa nu existe un foarte mare decalaj intre cei care terminau primii si cei care terminau ultimii. Din pacate, acest lucru nu este realizabil fara implicarea activa a sefilor de grupa. Avand o experienta destul de mare, acestia pot, daca si vor, sa reduca timpii morti... O sa dau numai un exemplu: dupa ce grupele de 6 au jucat primele meciuri conform indicatiilor organizatorilor, masa 5 pe care trebuia sa se joace grupa de 5, a stat libera cca 10 minute. Vazand ca nu vine nimeni sa joace, colegii de la masa alaturata, fiind in grupa de 6, au decis sa mai joace ei un meci... .......... Masa de pranz a fost delicioasa si spritz-ul de dupa ne-a facut pofta de vorba, aduceri aminte, glume... Intr-un cuvant: „socializare”. C-asa-i romanul... Am ascultat povesti frumoase cu final fericit (colegi de scoala care s-au intalnit dupa ani la un turneu de tenis), povesti cu final trist!? (un coleg a fost anuntat in timpul turneului ca i-a murit soacra...), am aflat mici secrete despre fabricarea palincii, am presupus si mi s-a confirmat ca sala masoara in lungime aproximativ 47.2 de Bubupasi (Bubu si-a facut temele pentru organizarea Turneului Final... Succes, Bubu!). Nu a trecut neobservat altruismul lui Gabi Darie, care la simpla solicitare a lasat totul, s-a urcat in masina si a mers dupa gheata pentru un coleg care a suferit o entorsa, nici gestul lui Gabi Rosu care a mers dupa apa pentru alti colegi aflati in suferinta J. A-propos! Am observat ca la turneele de la Comanesti se respecta indicatiile medicului. Se bea muuulta apa...
                        Intentionat am lasat la urma SUBIECTUL PRINCIPAL. A fost cel mai frumos Memorial la care am participat pana acum. Desi a trecut ceva timp de cand a plecat, Nicusor Bulubasa a lasat o amprenta care se va sterge probabil peste multi, multi ani, cand si noi vom fi „apus”.
                        Ma inclin in fata voastra, cei ce ati facut posibila desfasurarea acestui eveniment comemorativ!
                        Dumnezeu sa va aiba in paza!

Comentariu

• ...pentru toți participanții

Comentariu

Procesare...
                          X