Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Se inscriu Popa Robert Targoviste si Vulpe Daniel Pitesti. Ambii la hobby.
Salut! La Isaccea in aceeasi data de 08.10.2022 va duceti la turneul B doar ca sa semnati prezenta sau o sa si jucati? ca de la Issacea la Comanesti aveti un drum de 4 ore fix cat sa ajngeti la turneul de aici sa fiti prezent cand se incep meciurile.
Salut! La Isaccea in aceeasi data de 08.10.2022 va duceti la turneul B doar ca sa semnati prezenta sau o sa si jucati? ca de la Issacea la Comanesti aveti un drum de 4 ore fix cat sa ajngeti la turneul de aici sa fiti prezent cand se incep meciurile.
Buna dimineata!!! Acum am observat si eu…nu citisem cu atentie data fiecarui turneu. Am decis sa venim la turneul de la Comanesti! Multumim pentru atentionare!😃
Se retrage Szocs Szilveszter din Borsec!Din pacate nu am cu ce sa ajung la comanesti si plus acuma am citit noua regulament cine a fost scris la Avansati odata numai au voie sa inscrie la Hobby este un regulament super!!!
Bafta la joc si mult succes!!!
Se retrage Szocs Szilveszter din Borsec!Din pacate nu am cu ce sa ajung la comanesti si plus acuma am citit noua regulament cine a fost scris la Avansati odata numai au voie sa inscrie la Hobby este un regulament super!!!
Bafta la joc si mult succes!!!
Nu aveți dreptate!
O să fie această regulă, este altceva, ...nici pentru TC nu se aplică , MP este valabil
Din pacate, Vulpe Daniel si Popa Robert (hobby) nu mai pot participa deoarece nu au cu ce sa ajungam in timp util. Multumim si sa ne vedem cu bine data viitoare!
Blade: Timo Boll ALC
FH: Yasaka Rakza XX
BH: Butterfly Dignics 05
Comentariu