Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Memorialul "Nicusor Bulubasa"ed III -Comanesti ,sambata 08.10.2022

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (0 members and 4 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Filmul turneelor le gasiti si in pagina 1..Gazdele s-au pregatit temeinic pentru a cinsti memoria colegului Nicu Bulubasa..Au fost unele intarzieri (Toate concursurile s-au terminat la ore rezonabile,17.00 Elite,18.30-19.00 O si Av) ..generate in buna masura de slujba oficiata de un preot si masa de pomana ...Dar acest concurs nu a fost unul obisnuit,ci un memorial...
    of all the things i lost i miss my mind the most

Comentariu

• Rușine Amatur , rușine câștigătorului cat.Open . =Jucător legitimat și vizat Frtm .

Comentariu

• Am găsit o patetă? Aștept să o returnez. +2 prosoape +1cercel

Trimis de pe al meu SM-G998B folosind Tapatalk

Ultima editare de rogerpustiu; 09.oct.2022, 12:06.
        Blade: Xiom Strato
        FH: Tenergy 05
        BH: Tenergy 05

Comentariu

• Postat în original de adilazaroiu Vezi post
          Rușine Amatur , rușine câștigătorului cat.Open . =Jucător legitimat și vizat Frtm .
          Cred ca te pripesti....legitimat dar de divizia B....
          Flori Ana Flori Ana giani73 giani73 like this.

Comentariu

• Extras din Regulamentul Amatur 2022;

4.1. Participanții

4.1.1. Divizonarii legitimați în divizia B pot participa în circuitul AmaTur, la prima participare numai la categoria Elite, sau Elite/Open și începând cu a doua participare acolo unde-i recomandă media.

Inscrieri OPEN (octombrie 08.) - 14:29:50 - v5.3 / cls_2022-oct

1. Popescu Apreotesei Mihai, Straoane, 62 - 32,98 - O
            2. Persa Florin, Sfantu Gheorghe, 961 - 32,5 - O
            3. Burghelea Florin, Piatra Neamt, 73 - 32,45 - OW
            4. Ciurusnuc Costel, Galati, 136 - 32,3 - OL​

Dl Ciursniuc figureaza in evidentele Clasamentului Amatur drept jucator legitimat (Indicativul L) in div B si are drept de joc la categoria MP ului aferent sau la cea superioara...Reglamentul a fost respectat

In acest ati participat la 14 turnee ,toate desfasurandu se dupa acest Regulament in vigoare....Participarea incumba tacit faptul ca ati luat la cunostinta prevederile ​ ​acestuia si ca le respectati..

Comentariu

• Felicitări organizatorilor locali pentru interesul dat acestui turneu de a cinsti memoria colegului nostru care a fost Bulubasa Nicu și slujba făcută d-zeu să-l odihnească în pace.
              Iar noi să ne vedem sănătoși să ne bucurăm de tenis.
              Ultima editare de Bubucrys; 09.oct.2022, 14:51.
              Primorac carbon tamca 5000 / Sardius tamca 5000
              fh tenergy 05
              bh rakza 7 soft

Comentariu

• Felicitări Bubulac Cristi pentru locul 3 open și Mihalache Dario pentru locul 1 avansati!🏓😯

Sent from my iPhone using Tapatalk
                Lemn Innerforce Zlf
                Fh Dignis 09C
                Bh Dignis 05

Comentariu

• Rușine și pentru câștigătorul de la Elite, care in meciul eliminatoriu cu subsemnatul după 8 puncte câștigate cu tușul și nețul, nici măcar nu a ridicat un deget in semn de "scuze " .
                  Perseverind in nesimțire și nesportivitate, după aceste puncte câștigate exclama CIOOOO.
                  Martor stă arbitrul care a fost adus de acest individ.
                  E printre puținii așa ziși jucători care refuză ,la încălzirea dinaintea meciului, să folosească iarba. Apucături golanesti.
                  Știu, regulamentul nu prevede nimic in acest sens, dar cei 7 ani de acasă ,nu ții dă nimeni inapoi.
                  Mai e și legitimat B ,unde cu astfel de comportament face de rușine tenisul de masă Gălățean.
                  Fiți atenți totuși la consumul de alcol exercitat de acest invidid cu apucături total nesportive.
                  Nu mă regăsesc contemporan in tenisul Gălățean cu acest așa zis sportiv.
                  Un individ invidios și piźmaș
                  Ma Lin Soft
                  Yasaka Rakza 7
                  Xiom Yanus

Comentariu

• Am înțeles. E legitimat ( deci e bun ), are media mica ( deci e slab ), a câștigat ( deci e bun )...dar el nu știa(deci e slab)!?!?!?!

Comentariu

Am înțeles. E legitimat ( deci e bun ), are media mica ( deci e slab ), a câștigat ( deci e bun )...dar el nu știa(deci e slab)!?!?!?!
                      Dle Lazaroiu,care e totusi problema dvs? De ce ar trebui sa ii fie rusine Amaturului?De ce ar trebui sa ii fie rusine dlui Ciurusniuc? A trisat? Nu a fost fair play?

Comentariu

• Va spun în fata !...la Piatra Neamț....dacă mai sunteți curios !

Comentariu

Va spun în fata !...la Piatra Neamț....dacă mai sunteți curios !
                          Eu cred ca dl Ciurusniuc e mai curios....posibil sa va intrebe el
                          Daca cumva era o amenintare voalata,ma sperii greu
                          giani73 giani73 Flori Ana Flori Ana like this.

Comentariu

• Felicitări organizatorilor!!!
                            Un turneu la care voi reveni cu drag.
                            Organizatoriî chiar și au dat interesul și au reușit să organizaze ca la carte acest concurs.
                            Aperitivul și gulașul, tuiculița și vinul, au fost pe masă, la discreție.
                            Surprizele plăcute prin prezența domnului Primar cat și a lui Iftimoaie, au fost de bun argur.
                            Și nu in ultimul rând: Dumnezeu să-l odihnească pe Nicușor Bulibașa
                            Ma Lin Soft
                            Yasaka Rakza 7
                            Xiom Yanus

Comentariu

• Rog comitetul Director sa se sesizeze si sa se ia măsuri inpotriva jucatorului de la elite Botezatu Onelus la jignirile aduse (in înscris )si vorbe obscene in sala de joc,, jucătorului Amatur Capus Giani (câștigător turneului de azi la categoria elite ),si jucătorului Dm Durdun de la turneul Amatur A+ de la Isaccea din 14-15 -05 -2022(in înscris ) ..multumesc pentru înțelegere ..!

Comentariu

• Felicitări Dario!
                                lemn-DHS H301
                                FH-729 Batle II / BH-V15 Extra

Comentariu

• Postat în original de Mihai905 Vezi post
                                  Apreciez eforturile organizatorilor de a ne simți bine. Ii cunosc pe băieți și știu ca sunt sufletiști. Cu atât mai mult mi-e greu sa scriu următoarele rânduri, dar ținând cont ca și data trecută au fost probleme mari în cursivitatea desfășurării concursului, totuși simt ca trebuie scris. Am ajuns la sala la 8.30 și am jucat primul meci la ...11.30. Am terminat inferioara la 13.40 și am jucat primul eliminatoriu la... 16.40. E de preferat să găsiți o modalitate de desfășurare cu ma multă cursivitate a turneului. Este păcat de toate eforturile depuse sa fie umbrite de aceste aspecte.
                                  A fost un memorial cu o slujba oficiată de un preot urmata de o masa.Daca nu ți convine programul turneelor de la Comanesti te rog sa mergi la turnee unde se joaca non-stop de la 8 30 la 16 30

Trimis de pe al meu SM-G975F folosind Tapatalk

KSP KSP likes this.

Comentariu

• la gr inf.1 elit -Laszlo-Heja era 3-0 nu apare la rezultate
                                    cata_60 cata_60 likes this.

Comentariu

• Felicitari participantilor si castigatorilor acestui turneu ,organizat de oameni dedicati tenisului de masa .Felicitari Irimia Sorin Jr. !!!! Era si timpul sa-ti arati adevarata valoare !

Comentariu

• Bravo Cristi Bubulac, felicitari pentru locul 3 !
                                        tavy tavy Bubucrys Bubucrys like this.
                                        Blade: lemn off...ce lemn !
                                        Bh: cu tepi
                                        Fh: fara tepi

Comentariu

• Felicitări organizatorilor pentru efortul depus si condițiile excepționale de desfășurare a Memorialului ,,Nicusor Bulibașa “..Voi reveni cu mare plăcere la Comanesti …! PS multumesc personal Dm Rosu pt a-mi trimite arbitru la masa de joc ,,știam ca voi juca cu un jucător foarte frustrat care nu știe sa piardă si cu un comportament neadecvat la masa de joc ..va salut si va îmbrățișez cu mare drag ..,!cu stima Capus Giani .

Comentariu

• Rog comitetul Director sa se sesizeze si sa se ia măsuri impotriva jucatorului Capus Giani pt:

1.Consum de bauturi alcolice, in cadrul unei competitii sportive, anume Turneele Amatur, perturband de multe ori buna desfasurarea a competiilor.
                                            2. Acuzatii bazate pe minciuna
                                            3.Comportament nesportiv si deviant
                                            4. Cearta si scandal provocate in mod repetat in cadrul turneelor

- Subsemnatul Botezatu Onelus ,sunt acuzat de < jignirile aduse (in înscris )si vorbe obscene in sala de joc> . Fals si eronat. Martor sta arbitrul ,unul din organizatori ,care a fost adus la cererea jucatorului Capus. Nu i cunosc numele domnului respectiv. NU AM FOLOSIT ABSOLUT NICI UN CUVANT OBSCEN SAU INJURII in cei 20 ani de activitate in Amatur,la masa de joc sau in cadrul vreunui turneu nu imi sta in caracter, Mai mult in pauza dintre meciul cu Capus ,i-am spus arbitrului faptul ca nu e normal sa te bucuri si sa strigi CIOOOO la castigarea unui punct cu netul sau fileul, fiind un comportament provocator. In 20 ani de cand joc tenis nu am vazut asa ceva ...asta spune multe despre caracterul unei persoane.

Dar haideti sa va spun si altele ca sa se inteleaga lucrurile clar:
                                            -In meciurile cu subsemnatu ,in ultimii 2 ani de cand a devenit asa zis jucator , Capus a aruncat paleta de 4 ori ,prin despartitoare , in fileu , catre mine . Jucatorii de buna credinta ar putea confirma , una din dati s a intamplat in cadrul unui turneu B desfasurat la Tulcea , in sala Iberom. Nu am reclamat acest fapt organizatorului din motive pasnice , nefiind un tip conflictual dar toate au o limita .

-anul acesta la "Cupa Verii", Isaccea (TL), 04/05 iunie 2022 finala de la Open disputata intre Ciurusnuc si Silivestru Nicu a fost distrusa de catre Capus, bombardandul in timpul jocului pe Silvestru cu tot felul de comentarii , punand presiune pe el , la un moment dat Silvestru in pauza din timpul unui set , i spune : Giani ai reusit sa imi distrugi finala. Silvestru Nicu poate fi intrebat cu privire la cele spuse de mine.

- anul acesta , in cadrul unui turneu , nu retin numele , in grupele superioare , meci intre Capus Giani si Gheorghe Neculai ,a iesit o polemica intre cei doi pe motivul ca jucatorul Capus paraseste tarcul de joc , in timpul meciului, in timpul setului, fapt TOTAL INTERZIS , motivand ca nu are apa si merge la geanta sa isi aduca apa . Gheorge Neculai i a amintit ca nu are voie sa faca acest lucru, sa paraseasca tarcul de joc , lucru vazut de fapt si de domnul Fratea Aurel care vazand impertinenta si tupeul cu care comenta , vocifera si tipa Capus , a intervenit ,subliniindui inca odata ca nu are voie sa paraseasca spatiul de joc ,in timpul unui meci. Realitatea era alta si am vazut o , intamplator eram acolo, in acea zona , Capus , sub perdeaua acelei sticle de apa , SI A DESFACUT O DOZA DE BERE , sorbind cu nesat din ea .

- la inceputul unu turneu , vazandu l cu doza de bere desfacuta , band din ea , afisandu se fara nici o rusine , organizatorul Luca Octavian, stiind ca este un tip conflictual , atat treaz cat si mai ales baut, i a mentionat clar : Capus , la acest turneu nu ai voie sa consumi bauturi alcolice . Binenteles comentariile din parte lui , au fost pe masura.

- stiti ca la fiecare turneu , jucatorul Capus consuma cate 7-8 , cateodata si 10 doze de bere , laudandu se si afisandu se cu placere si nosalanta . De multe ori consuma bere la masa de joc , in pauza de prosop dintre puncte.

-sunt jucatori care consuma 1-2 beri si isi vad de treaba lor , toata lumea vede si stie asta dar in momentul cand consumi mult alcol si esti si un tip conflictual atunci asta se rasfrange asupra tuturor celor din sala..Nu exista Turneu la care Capus sa nu se certe cu cineva , SA NU URLE , SA NU TIPE, SA NU PROVOACE CONFLICT.
                                            Dupa cum spuneam : un tip conflictual.

Ok, esti nesportiv si strigi CIOO ,cand castigi 8 pcte cu tusul , nu iti ceri scuze ,ba din contra , te bucuri , eu te fac nesimtit aici ,pe forum, nu la masa de joc , UNDE E JIGNIREA ADUSA ???? . Daca era un tip normal tacea din gura , daca avea BUN SIMT isi cerea scuze . In meciul eliminatoriu disputat in pauza dintre puncte in asa zisa stergere de masa a palmei , de transpiratie , renumitul jucator venea in terenul meu pt a se sterge de masa . Are pretentia de a respecta regulamentul , dar de sters cu prosopul asa cum prevede regulamentul din cele 6 punte , el se sterge oricand iar daca tu ca adversar faci acest lucru , incepe sa vocifereze pt a face TOTUL CA SA ENERVEZE , SA TE SCOATA DIN JOC.

In cei 20 ani, nu am intalnit jucator in Amatur care sa refuze in cele 3 minute dinaintea meciului, sa refuze sa loveasca mingea cu una din fete , in speta iarba.
                                            Cand ia TIMEOUT , il cere dupa ce apuc sa servesc, in loc sa il ceara in pauza dintre puncte.
                                            Pai si daca eu mentionez ca face GESTURI GOLANESTI la masa de joc si in afara mesei ,JIGNESC CU CEVA ????

- Sub asa zisa platosa a baiatului de treaba ,in care se ascunde , nu evita niciodata pt a recurge la astfel de tertipuri , ATUNCI CAND ARE NEVOIE.
                                            Sunt lucruri care mi s au intamplat mie personal datorita faptul ca il bat mai mereu la masa de joc , existand o invidie si rautate dusa la extrem de catre acest individ. Tricoul de Campion Judetean , anu asta merge la mine datorita muncii mele.

Rog Consiliu Director sa ia aminte la cele mentionate de mine mai sus , cer suspendarea jucatorului CAPUS GIANI din competitia AMATUR , competitie asa cum o stiu eu ,in lunga mea activitate, o competitie bazata pe oameni cu, caracter frumos sub egida sportivitatii.

Rog de asemenea Consiliu Director pt a verifica autenticitatea spuselor mele mai sus , sa ia legatura cu persoanele in cauza. Eu nu am nimic de ascuns si am relatat lucrurile asa cum stau, erau de prea mult ascunse ,
                                            Inainte de toate Dumnezeu va judeca cine spune adevarul si cine nu.

Fata de comportamentul nesportiv , golanesc ,provocator stropit cu mult alcol , voi scrie si catre FRTM , pt a sti si dumnealor despre caracterul jucatorului LEGITIMAT B.
                                            Ma Lin Soft
                                            Yasaka Rakza 7
                                            Xiom Yanus

Comentariu

• Postat în original de gabidarie68 Vezi post
                                              A fost un memorial cu o slujba oficiată de un preot urmata de o masa.Daca nu ți convine programul turneelor de la Comanesti te rog sa mergi la turnee unde se joaca non-stop de la 8 30 la 16 30

Slujba a durat 5 minute și a fost un moment deosebit! Fiecare a mâncat când nu a avut meci. Prin urmare nu m-am referit la slujba, masă sau discursurile autorităților locale. Au fost momente care trebuie apreciate ca atare.
                                              Zosim1 Zosim1 likes this.
                                              Lemn: Butterfly Innerforce Layer ALC
                                              FH: Butterfly Dignics 05
                                              BH: Tibhar Grass D.TecS

Comentariu

• Postat în original de Mihai905 Vezi post

Slujba a durat 5 minute și a fost un moment deosebit! Fiecare a mâncat când nu a avut meci. Prin urmare nu m-am referit la slujba, masă sau discursurile autorităților locale. Au fost momente care trebuie apreciate ca atare.
                                                Mai mult a durat discuția ta cu Cătălin Cosma timp în care nu a jucat nimeni la masa ta.te rog organizează tu un concurs în care totul sa fie perfect sa nu existe timpi morți

Comentariu

• Postat în original de lus76 Vezi post
                                                  Rog comitetul Director sa se sesizeze si sa se ia măsuri impotriva jucatorului Capus Giani pt:

1.Consum de bauturi alcolice, in cadrul unei competitii sportive, anume Turneele Amatur, perturband de multe ori buna desfasurarea a competiilor.
                                                  2. Acuzatii bazate pe minciuna
                                                  3.Comportament nesportiv si deviant
                                                  4. Cearta si scandal provocate in mod repetat in cadrul turneelor

- Subsemnatul Botezatu Onelus ,sunt acuzat de < jignirile aduse (in înscris )si vorbe obscene in sala de joc> . Fals si eronat. Martor sta arbitrul ,unul din organizatori ,care a fost adus la cererea jucatorului Capus. Nu i cunosc numele domnului respectiv. NU AM FOLOSIT ABSOLUT NICI UN CUVANT OBSCEN SAU INJURII in cei 20 ani de activitate in Amatur,la masa de joc sau in cadrul vreunui turneu nu imi sta in caracter, Mai mult in pauza dintre meciul cu Capus ,i-am spus arbitrului faptul ca nu e normal sa te bucuri si sa strigi CIOOOO la castigarea unui punct cu netul sau fileul, fiind un comportament provocator. In 20 ani de cand joc tenis nu am vazut asa ceva ...asta spune multe despre caracterul unei persoane.

Dar haideti sa va spun si altele ca sa se inteleaga lucrurile clar:
                                                  -In meciurile cu subsemnatu ,in ultimii 2 ani de cand a devenit asa zis jucator , Capus a aruncat paleta de 4 ori ,prin despartitoare , in fileu , catre mine . Jucatorii de buna credinta ar putea confirma , una din dati s a intamplat in cadrul unui turneu B desfasurat la Tulcea , in sala Iberom. Nu am reclamat acest fapt organizatorului din motive pasnice , nefiind un tip conflictual dar toate au o limita .

-anul acesta la "Cupa Verii", Isaccea (TL), 04/05 iunie 2022 finala de la Open disputata intre Ciurusnuc si Silivestru Nicu a fost distrusa de catre Capus, bombardandul in timpul jocului pe Silvestru cu tot felul de comentarii , punand presiune pe el , la un moment dat Silvestru in pauza din timpul unui set , i spune : Giani ai reusit sa imi distrugi finala. Silvestru Nicu poate fi intrebat cu privire la cele spuse de mine.

- anul acesta , in cadrul unui turneu , nu retin numele , in grupele superioare , meci intre Capus Giani si Gheorghe Neculai ,a iesit o polemica intre cei doi pe motivul ca jucatorul Capus paraseste tarcul de joc , in timpul meciului, in timpul setului, fapt TOTAL INTERZIS , motivand ca nu are apa si merge la geanta sa isi aduca apa . Gheorge Neculai i a amintit ca nu are voie sa faca acest lucru, sa paraseasca tarcul de joc , lucru vazut de fapt si de domnul Fratea Aurel care vazand impertinenta si tupeul cu care comenta , vocifera si tipa Capus , a intervenit ,subliniindui inca odata ca nu are voie sa paraseasca spatiul de joc ,in timpul unui meci. Realitatea era alta si am vazut o , intamplator eram acolo, in acea zona , Capus , sub perdeaua acelei sticle de apa , SI A DESFACUT O DOZA DE BERE , sorbind cu nesat din ea .

- la inceputul unu turneu , vazandu l cu doza de bere desfacuta , band din ea , afisandu se fara nici o rusine , organizatorul Luca Octavian, stiind ca este un tip conflictual , atat treaz cat si mai ales baut, i a mentionat clar : Capus , la acest turneu nu ai voie sa consumi bauturi alcolice . Binenteles comentariile din parte lui , au fost pe masura.

- stiti ca la fiecare turneu , jucatorul Capus consuma cate 7-8 , cateodata si 10 doze de bere , laudandu se si afisandu se cu placere si nosalanta . De multe ori consuma bere la masa de joc , in pauza de prosop dintre puncte.

-sunt jucatori care consuma 1-2 beri si isi vad de treaba lor , toata lumea vede si stie asta dar in momentul cand consumi mult alcol si esti si un tip conflictual atunci asta se rasfrange asupra tuturor celor din sala..Nu exista Turneu la care Capus sa nu se certe cu cineva , SA NU URLE , SA NU TIPE, SA NU PROVOACE CONFLICT.
                                                  Dupa cum spuneam : un tip conflictual.

Ok, esti nesportiv si strigi CIOO ,cand castigi 8 pcte cu tusul , nu iti ceri scuze ,ba din contra , te bucuri , eu te fac nesimtit aici ,pe forum, nu la masa de joc , UNDE E JIGNIREA ADUSA ???? . Daca era un tip normal tacea din gura , daca avea BUN SIMT isi cerea scuze . In meciul eliminatoriu disputat in pauza dintre puncte in asa zisa stergere de masa a palmei , de transpiratie , renumitul jucator venea in terenul meu pt a se sterge de masa . Are pretentia de a respecta regulamentul , dar de sters cu prosopul asa cum prevede regulamentul din cele 6 punte , el se sterge oricand iar daca tu ca adversar faci acest lucru , incepe sa vocifereze pt a face TOTUL CA SA ENERVEZE , SA TE SCOATA DIN JOC.

In cei 20 ani, nu am intalnit jucator in Amatur care sa refuze in cele 3 minute dinaintea meciului, sa refuze sa loveasca mingea cu una din fete , in speta iarba.
                                                  Cand ia TIMEOUT , il cere dupa ce apuc sa servesc, in loc sa il ceara in pauza dintre puncte.
                                                  Pai si daca eu mentionez ca face GESTURI GOLANESTI la masa de joc si in afara mesei ,JIGNESC CU CEVA ????

- Sub asa zisa platosa a baiatului de treaba ,in care se ascunde , nu evita niciodata pt a recurge la astfel de tertipuri , ATUNCI CAND ARE NEVOIE.
                                                  Sunt lucruri care mi s au intamplat mie personal datorita faptul ca il bat mai mereu la masa de joc , existand o invidie si rautate dusa la extrem de catre acest individ. Tricoul de Campion Judetean , anu asta merge la mine datorita muncii mele.

Rog Consiliu Director sa ia aminte la cele mentionate de mine mai sus , cer suspendarea jucatorului CAPUS GIANI din competitia AMATUR , competitie asa cum o stiu eu ,in lunga mea activitate, o competitie bazata pe oameni cu, caracter frumos sub egida sportivitatii.

Rog de asemenea Consiliu Director pt a verifica autenticitatea spuselor mele mai sus , sa ia legatura cu persoanele in cauza. Eu nu am nimic de ascuns si am relatat lucrurile asa cum stau, erau de prea mult ascunse ,
                                                  Inainte de toate Dumnezeu va judeca cine spune adevarul si cine nu.

Fata de comportamentul nesportiv , golanesc ,provocator stropit cu mult alcol , voi scrie si catre FRTM , pt a sti si dumnealor despre caracterul jucatorului LEGITIMAT B.

Comentariu

• In legătura cu comentariile Dm Botezatu (cu b mic ),referitor ca eu beau multa bere.. (este adevărat ca beau 2-3-4- daca nu conduc )in funcție de anturaj si buna supoziție si prieteni pe care te întâlnești, după un timp îndelungat..nu mi se pare exagerat …la turneul de ieri nu am gustat bere ca am condus …dar frustrarea ca l-am bătut 3-0 (11-3..11/6..11..11/8 )(mucles pe românește )sau (ciocul mic) rămâne tipărit in Amatur ..ps unde te prind te bat si te voi bate ..si va continua serialul Drumul lung si Omul prost …!

Comentariu

Procesare...
                                                    X