chiar daca Turneul Final se va desfasura la Sf.Gheorghe(la o juma de ora de mers de la Brașov-si inapoix2),intalnirea,analiza,regulament,propuneri pentru a elimina starea tensionata in care se afla in acest moment Amatur-ul,sunt de acord cu propunerea d.lui Gelu,de a ne aduna,dezbate si hotari ce-i mai bine,pentru continuitate si cele bune pentru Amatur la Brașov..)
In acest sens rog persoanele implicate sa-si anunte prezenta,eventual intr-un topic nou pentru a stii ce si cum,precum si propuneri din partea acestora ca ordine de zi...eventul cei care nu pot sa participe, un videomessenger,nu cred ca-i prea costisitor.
Dupa cum am citit pana acum,sunt persoane care au confirmat participarea,ca si mine de altfel care o fac acum,cu urmatoarea propunere pentru dezbatere:
-calendar competitional 2013,modul de acordare al organizarii turneeleor A+
In acest sens rog persoanele implicate sa-si anunte prezenta,eventual intr-un topic nou pentru a stii ce si cum,precum si propuneri din partea acestora ca ordine de zi...eventul cei care nu pot sa participe, un videomessenger,nu cred ca-i prea costisitor.
Dupa cum am citit pana acum,sunt persoane care au confirmat participarea,ca si mine de altfel care o fac acum,cu urmatoarea propunere pentru dezbatere:
-calendar competitional 2013,modul de acordare al organizarii turneeleor A+
Comentariu