Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Sfaturi paleta pentru un nou venit

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Sfaturi paleta pentru un nou venit

Buna baieti sunt nou) (pe acest site bineinteles). Am citit cateva posturi si am zis sa imi fac un cont si sa va pun cateva intrebari...
    practic tenis de masă de vreo 2-3 ani (am 13 ani) nu practic la vreun club, practic la scoala impruna cu alti cativa colegi cand profesorul de sport are timp...
    Anul trecut am iesit pe locul 8 pe judet....
    Si anul acesta am decis sa renunt la gold cup-ul meu si sa imi achizitionez un DONIC SCHILDKROT deoarece doresc sa ajung anul acesta in primi 3 Pentru ca am un coleg care anul trecut a luat locul 3 iar anul acesta am ajuns sa-l cam bat...
    Voi ce credeti ar trebuii sa trec de pe acum la lemne si fete sau sa mai astept sa vad cum decurg lucrurile...?
    Mie teama sa no fac acum pentru ca am auzit ca multe fete sunt greu de controlat si mingile nu vor fi pe masa, dar mie teama sa no fac prea tarziu deoarece am sa ajung sa nu mai am concurenti de varsta mea si so fac degeaba.
    Ma scuzati daca par "idiot" dar nimeni nu s-a nascut invatat

Salut! bine ai venit, de preferat ar fi sa renunti cat mai repede la paleta hobby si sa treci la una profi foarte controlabila pentru inceput ca sa inveti miscarile corecte,paleta hobby mai mult ti le.a stricat...
    cauta un lemn All+ cu niste fete moi si o sa cresti mult in joc,dar trebuie sa ne spui ce stil de joc ai ca sa.ti putem recomanda ce e mai bine pentru tine...
    DHS Hurricane Long 5
    FH: Tenergy 05
    BH: Giant Dragon Talon

Comentariu

In primul rand bun venit,si ma bucur sa vad ca mai exista copii ambitiosi ca si tine,care vor sa isi depaseasca valoarea actuala.
      O paleta Donic Schildkrot am si eu,parca seria 300,si nu este buna de absolut nimic,fetele nu au burete mai deloc,lemnul este foarte slab din toate punctele de vedere.
      Normal ca poti sa joci de pe acum cu o paleta profesionala,joaca chiar si copii de la 8 ani cu echipamente pro.
      Nu te teme ca nu o vei putea controla,doar sa ne spui cati bani poti da pe o paleta,iar noi iti vom recomanda o paleta cu maximum de control,dar care va fi mult peste paleta cu care ai jucat.
      Deasemenea,va trebui daca nu poti apela la un antrenor,sau nu poti sa frecventezi un club de tenis de masă,macar sa urmaresti cu atentie tutoriale de pe youtube,iar loviturile invatate acolo sa le aplici in meciuri.
      Lemn:Butterfly Liu Shiwen
      BH: Dignics 05

Comentariu

Bine ai venit in comunitate...este indicat sa iti achizitionezi cat mai curand o paleta profesionala, pentru ca esti tanar, si te poti adapta foarte repede la schimbari si poti evolua rapid... orice zi cu paleta veche este un timp pierdut.
        Toti copiii ce joaca peste un anumit nivel, sau de la cluburi, nu au decat palete profesionale...nu poti ajunge sa faci performanta cu materiale de...amatori....desi majoritatea dintre cei de aici suntem amatori, pentru ca nu castigam bani din tenis...doar cheltuim.
        Ar fi indicat sa achizitionezi un lemn all, all+, si fete cu un control mai mare, pentru ca trecerea la prima paleta profi sa fie mai usoara...apoi, daca e necesar, sa treci la ...alte trepte de viteza, dar totul in timp, pe masura ce iti perfectionezi tehnica...
        Pentru inceput, tutorialele sunt foarte bune...apoi, daca nu-ti permiti antrenor personal, cel putin sfaturile unei persoane avizate, cu care sa joci si sa te invete "pe viu"...
        Lemn: XIOM Vega Pro FL /Fh: Tenergy 05 /Bh: Stiga Calibra LT spin
        Lemn: Butterfly Innerforce ZLC FL /Fh: Tenergy 80 /Bh: Xiom Vega Europe
        Lemn: Butterfly Mizutani Jun FL /Fh: Tenergy 80 /Bh: Tenergu 80 FX

Comentariu

Pe youtube te uiti cam degeaba,mai bine mergi la o sala si joci cu cativa oameni mai experimentati,imediat o sa inveti miscarile,cel putin ti le vor arata,e altceva in fata calculatorului si cu totul altceva la masa de joc..succes
          DHS Hurricane Long 5
          BH: Giant Dragon Talon

Comentariu

Procesare...
          X