Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Campionatul European

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Campionatul European

maine 20. nov. 2012 la 18.30 transmisiune live pe GSP TV-de la campionatul European:
    Romania-Cehia - feminin
    Sa le tinem pumnii fetelor si sa speram ca nu vor avea probleme
    "Sa fim precum ne-am impaca"(Ion Barbu)
    Lemn:BTY - Keyshot Light; FH-Tibhar Genius 2.0
    BH-Xiom Yanus DF 1,5[/COLOR]

Unde se joaca acest meci?

Comentariu

Echipa naționala feminina de tenis de masă a României va evolua din nou în fața publicului buzoian. Marți, de la ora 18.30, în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”, reprezentativa României va întâlni selecționata Cehiei, într-o partida cont?nd pentru calificarea la Campionatul European din 2013.
      Echipa antrenata de Viorel Filimon are în componența campioanele europene Elizabeta Samara și Daniela Dodean dar și pe mai tinerele Cristina Hirici, Camelia Postoaca și Bernadette Szocz.

înaintea acestei partide, reprezentativa României se afla pe locul 2 în clasamentul grupei B, dupa doua meciuri câștigate, cu Rusia și Anglia. Din Grupa B de calificare mai fac parte reprezentativele Germaniei, Rusiei, Spaniei, Cehiei și Angliei.

Intrarea la partida de marți seara, gazduita de Sala sporturilor, va fi libera.

Bafta fetelor
      "Sa fim precum ne-am impaca"(Ion Barbu)
      Lemn:BTY - Keyshot Light; FH-Tibhar Genius 2.0
      BH-Xiom Yanus DF 1,5[/COLOR]

Comentariu

ar fi avut nevoie de multa bafta....0-3
        BLADE- BUTTERFLY TIMO BOLL ALC
        FH - TENERGY 64
        BH - XIOM VEGA EUROPE

Comentariu

Sincer..Prestatia Danielei Dodean cred ca a fost cea mai impunatoare! Intradevar si Eliza si Bernadette s-au straduit dar nu a fost sa fie...Oricum bravo lor pentru efortul depus!

Comentariu

Erau favorite clare romancele,probabil au fost obosite Dodean si Samara dupa jocurile din Liga campionilor,iar Bernadette dupa un turneu castigat in Africa,altfel nu imi explic infrangerea asa drastica,intr-o grupa grea.
            Lemn:Butterfly Liu Shiwen
            FH: Tenergy 05
            BH: Dignics 05

Comentariu

Procesare...
            X