Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Yasaka Rakza 7

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Yasaka Rakza 7

Sunt nou pe acest forum si as fii foarte curios daca cineva a jucat cu fetele Yasaka Rakza 7 soft sau DHS H3 desi cred ca ati jucat si poate va plac . Eu as vrea sa stiu daca sunt spinoase si cam daca se merita ... Multumesc frumos !

,Daniel .

Salut Daniel,si bine ai venit.
    Eu am jucat cam 1 an si jumatate cu Rakza 7 soft,si mi-au placut foarte mult.
    Au mult control,foarte spinoase,datorita buretelui moale poti genera spin destul de usor,iar la viteza nu stau rau deloc,surprinzator de buna chiar
    Sunt ideale la distanta mica si medie de masa,dar de la distanta mai mare de 2 metri,nu mai au putere,bineinteles,aici intervine si puterea lemnului.

Spune-ne daca ai mai jucat cu vreo paleta profesionala pana acum,daca ai un lemn deja cumparat,asta nu ai specificat in anunt.
    Un singur punct slab le-am gasit fetelor,si anume la preluari,trebuie o miscare foarte intepata,la fel si la mngile taiate,trebuie sa apesi un mic mai mult pe burete.
    Eu am avut fetele pe Yasaka Sweden Classic,fiind o paleta as putea spune eu ideala pentru invatarea corecta a miscarilor.

Bafta!
    Lemn:Butterfly Liu Shiwen
    FH: Tenergy 05
    BH: Dignics 05

Comentariu

Salut! bine ai venit,avand in vedere ca ai doar 13 ani si cred ca esti la inceput de drum recomand yasaka rakza 7 soft fiind niste fete mai iertatoare si mai usor de jucat cu ele decat DHS h3..fetele dhs sunt foarte pretentioase si dificile daca esti la inceput de drum...pune niste rakza 7 soft pe un lemn All+ sau Off- si o sa ai o paleta foarte buna
      DHS Hurricane Long 5
      FH: Tenergy 05
      BH: Giant Dragon Talon

Comentariu

Multumesc frumos de raspunsuri . Da am mai jucat cu mai multe palete si daca ar fi asa un top am jucat cu un tenergy 05 pe ceva lemn tot Bty si sareau foarte tare si nu m-au atras avand in vedere ca costa ”o caruta de bani” , Am lemnul de la o fosta paleta Joola rossktopf attack mai am un lemn de la paleta Donic Carbotech 50 . Dar nu prea ma pasioneaza atac-ul ci apararea si mai mult joc BH .

Comentariu

Pentru mine, dhs-ul e o fata foarte buna, dar care necesita o forta mai mare de lovire, pe care nu o ai neaparat la 13 ani ( nu vreau sa generalizez, e ceea ce presupun). Eu am incercat la 15 ani sa joc cu H3, am detestat fata , dar acum asta folosesc pe FH, odata ce ai mai multe posibilitati din punct de vedere fizic devine o optiune din ce in ce mai buna.
          Desigur, chinezii joaca toata viata cu asa ceva, deci nu e neaparat o regula

Comentariu

Salut....rakza soft este, din punctul meu de vedere, una dintre cele mai bune fete de rever...desigur, pentru un anumit stil de joc...viteza are mai mut decat suficienta (eu o folosesc pe rever) dar, daca zici ca esti mai defensiv....este foarte buna pentru atac in control pe FH....taie foarte bine, topspin foarte rapid si in efect....
            Lemn: XIOM Vega Pro FL /Fh: Tenergy 05 /Bh: Stiga Calibra LT spin
            Lemn: Butterfly Innerforce ZLC FL /Fh: Tenergy 80 /Bh: Xiom Vega Europe
            Lemn: Butterfly Mizutani Jun FL /Fh: Tenergy 80 /Bh: Tenergu 80 FX

Comentariu

Un coleg si-a facut un setup cu Razka 7 Soft si Primorac Off-, mi se pare o combinatie excelenta pentru o prima paleta. Controlabila, suficient de iertatoare si in acelasi timp suficient de puternica.
              Interesant apropo de ce scria George e ca alt coleg are Razka 7 Soft pe Yasaka Sweden Classic, e o combinatie la fel de buna. Personal mi-a placut putin mai mult prima, arunca mai tare.
              Jun Mizutani
              Tenergy 05 FX

Comentariu

Procesare...
              X