Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Palio Blitz 47.5

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 6 (0 members and 6 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Palio Blitz 47.5

Salut, tuturor,

Sunt tare proaspat in comunitate ... scuze pentru erori de exprimare, termeni gresit utilizati ...
    Am tocmai facut un prim pas spre echipamentele profesionale de tenis de masă si am nevoie de o informatie.
    Am un lemn BTY Timo Boll All+ FL.
    Am o fata Joola Energy Green Power (BH).
    Am jucat/testat in aceasta seara - si m-am indragostit instantaneu - o fata Blitz Palio 47.5 grade hardness.

Am ajuns si la intrebare: De unde pot sa achizitionez fata Palio Blitz 47.5 (max. thick) si la ce pret ? Eventual cat ar costa si cat ar dura sa fie adusa de cineva de undeva ?
    Ma intereseaza sa fie noua.

Sugereaza cineva vreo alternativa apropiata de aceasta fata, care sa se gaseasca pe piata ?

Multumesc mult.

Eu am cumparat de aici:ttnpp.com.Sa le scrii sa-ti specifice coletul ca un "gift",ca sa nu platesti la vama 24%.
    Dr.Levi Balsa Carbo Combi.FH:Xiom Vega Pro 2.0 BH:TSP Curl P1-r 0.5.
    Red+Black Kazak C. FH:SpinLord Marder IV Max BH:SpinLord Agenda 1.0

Comentariu

Multumesc, Vladislav.

Comentariu

Tot de pe ttnpp am cumparat si eu (au cel mai bun pret) si n-a trebuit sa-mi scrie nimic pe plic. Pentru ceva atat de mic nu se percepe vama. Doar daca-ti comanzi cu zecile, pentru comercializare.
        DR. Levi All+; FH: Andro Impulse PowerSponge 2.0 mm; BH: Giant Dragon Dragon's Talon OX
        Dr. Levi All; FH: Yasaka Razka Max; BH: TSP Curl-PH OX

Comentariu

Multumesc, Tudor.
          Am facut dimineata comanda pe ttnpp.
          Cu toate ca zarurile sunt aruncate deja, care este parerea ta despre aceasta fata ?
          - - - Actualizat - - -
          Scuze, am uitat o mica poveste.
          In cat timp ti-a ajuns pachetul ?

Comentariu

La noi la Valcea se plateste TVA si pe aer.Am vrut sa avertizez doar,ca exista varianta aceasta.
            Dr.Levi Balsa Carbo Combi.FH:Xiom Vega Pro 2.0 BH:TSP Curl P1-r 0.5.
            Red+Black Kazak C. FH:SpinLord Marder IV Max BH:SpinLord Agenda 1.0

Comentariu

Din ce mai stiu, Userul Claufiu84 a facut comenzi de pe acest site...intr-o situatie comanda a ajuns in 2 saptamani, in alta comanda...cred ca dupa o luna si jumatate....iar vamesii nu te iarta deloc...cand e vorba de bani la buget...
              Nu stiu daca merita asteptarea, cu TVA cu tot...cand poti lua o Rakza 7....care e cam la fel....si o poti lua de pe site-uri romanesti, cu livrare rapida....
              Lemn: XIOM Vega Pro FL /Fh: Tenergy 05 /Bh: Stiga Calibra LT spin
              Lemn: Butterfly Innerforce ZLC FL /Fh: Tenergy 80 /Bh: Xiom Vega Europe
              Lemn: Butterfly Mizutani Jun FL /Fh: Tenergy 80 /Bh: Tenergu 80 FX

Comentariu

Da, multumesc frumos, Gabi.
                Am pus ieri comanda si ramane sa vad in cat timp ajunge incoace ...
                Am sa postez timpul de livrare si cum a decurs procesul (va fi un subiect nou - "ttnpp.com".
                Ce sa fac, "love at first sight" si pitici pusi ...

Comentariu

Am avut comenzi care mi-au ajuns in 10 zile. am avut comenzi care au ajuns in 2 saptamani si unele chiar in o luna jumatete dupa cum spunea gabi... acum... nu este vina lor, ei au expediat cum trebuie... este vina sistemului de curierat/posta romana, care mi-au ratacit coletul pe undeva prin constanta, si apoi spre calarasi...deci...no coment.... In legatura cu TVA-ul, nu am platit niciodata, insa mereu in comanda i-am rugat sa marcheze coletul "as a gift" pentru a evita impunerea TVA-ului... iar doamnele de la vama au fost niste dragute, doar m-au rugat sa desfac coletul, cand au vazut ce am... nici nu s-a pus vorba de TVA.

Comentariu

In legatura cu expedierea, cred ca pentru chinezi e greu sa faca diferenta intre CL si CT....cel putin cand scriu adresa de livrare...hehe, ca doar sunt obisnuiti cu scrierea lor aia simpla...
                    Claudiu, in schimb ai uitat sa spui ca nu e oblgatoriu sa primeasca ce a comandat, cum ti s-a intamplat si tie, cand, in loc de Palio Blit"z ai primit MacoEra...hehe
                    Lemn: XIOM Vega Pro FL /Fh: Tenergy 05 /Bh: Stiga Calibra LT spin
                    Lemn: Butterfly Innerforce ZLC FL /Fh: Tenergy 80 /Bh: Xiom Vega Europe
                    Lemn: Butterfly Mizutani Jun FL /Fh: Tenergy 80 /Bh: Tenergu 80 FX

Comentariu

Postat în original de dudu Vezi post
                      Multumesc, Tudor.
                      Cu toate ca zarurile sunt aruncate deja, care este parerea ta despre aceasta fata ?
                      In cat timp ti-a ajuns pachetul ?
                      - - - Actualizat - - -
                      Salut,
                      Am fost plecat din tara o perioada si abia acum am vazut intrebarea ta.
                      Mi s-a parut rapida fața, dar destul de controlabila. Foarte buna pentru blocuri, atacuri in forta si underspinuri la fileu. Nu cred ca-i grozava pt topspin, dar cum nu-s expert in acest procedeu ii las pe altii sa se pronunte. Avand burete de duritate medie si throw angle cam la fel, se impaca bine aproape cu orice tip de lemn.
                      E in mod cert o fața care-si merita banii.
                      De pt ttnpp mi-au ajuns intotdeauna in aprox. 10 zile.
                      DR. Levi All+; FH: Andro Impulse PowerSponge 2.0 mm; BH: Giant Dragon Dragon's Talon OX
                      Dr. Levi All; FH: Yasaka Razka Max; BH: TSP Curl-PH OX

Comentariu

Procesare...
                      X