as vrea sa stiu si eu cum se traduce "spatiu de joc excelent"???asta pentru a lua o decizie in privinta participarii mele la Turneul final.Nu doresc sa particip la un turneu unde tarcurile sunt la 1,5 m de masa si unde nu pot sa practic un joc de calitate.Baiu Costel
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
AmaTur, Sfântu Gheorghe - 08.12.2012
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 19 (0 members and 19 guests)
-
Postat în original de Antal Denes Vezi postAdi nu te poti trasfera,ai MA 20,daca mai participai la turnee urcai in clasament si puteai sa-ti asiguri locul de participare.
Comentariu
Înțelept- 01.apr.2009
- 6058
- Brașov, Romania, Romania
- 66
Likes given: 29Likes received: 43
Costele v-a fi bai mare daca nu vi ! Spatiu este suficent de mare sa incapa 24 de mese,cu stima.
Comentariu
organizator local- 22.mar.2010
- 775
- Sfântu Gheorghe
- 53
Likes given: 0Likes received: 44
Domnule taietot,spatiu excelent inseamna ca distanta dintre mese o sa fie 4,5*9,5 dimensiunea salii este de 42*22 (metri bine inteles)
Pentru cazare am gasit o oferta buna de la un prieten care are o vila in sugas bai cu 6 camere, 4 camere pentru doua persoane si doua camere pentru 4 persoane.
Pretul este 50 lei pe noapte cu mic dejun inclus
WWW.SEPSIPHOENIX.RO
CINE DORESTE CAZARE ACOLO SA MA SUNE PE NR.TEL.0744331777 OLAH OLIVERUltima editare de olah oliver; 01.dec.2012, 18:05.
Comentariu
senior- 05.dec.2005
- 415
- Liteni
Likes given: 0Likes received: 6
Vlaisan Vasile - Vicovu de Jos - AmatoriBLADE: NITTAKU SEPTEAR
FF: XIOM VEGA EUROPE MAX
BH: XIOM VEGA EUROPE MAX
jucam tenis ... si asta ne ocupa tot timpul
Comentariu
Intrebarea sa stiti ca nu a fost malitioasa,doar ca la multe turnee am jucat mai mult pe tarcuri decat in spatiul destinat.cei care au vazut cum joc cred ca-mi dau dreptate.Va multumesc pentru informatii.Sper sa ne vedem sambata.
Comentariu
Cum se retrage vali suta,ce vorba este asta cred ca ai gresit postarea pai nu este turneu final daca lipseste cel mai carismatic amaturist,asteptam sa te razgandesti
Comentariu
300 inscrisi pana acum, din care 79 din primii 100 dupa clasament.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Postat în original de Emil Tudor Vezi postFratilor, i-a spart cineva parola lui Vali. Ca el singur nu s-ar retrage...BLADE- BUTTERFLY TIMO BOLL ALC
FH - TENERGY 64
BH - XIOM VEGA EUROPE
Comentariu
Se intampla sa mai am si eu loc la amatori? Din Iași, Coroiu Andrei Catalin pozitia 288 in clasamentul Amatour
Comentariu
Coordonator Onorific- 14.apr.2008
- 3369
- Topoloveni-Argeș
Likes given: 30Likes received: 343
Se inscriu la Open:
Ciuca Dan - Pitești
Traistaru Marius si Parvan Radu - Topoloveni
Comentariu
Echipa AmaTur- 30.dec.2005
- 6837
- București
- 65
Likes given: 260Likes received: 721
Am intrat in ultima saptamana de asteptare si emotiile sunt tot mai mari.
Sa o incepem cu o veste buna:
Vom avea la dispozitie doua sali de concurs, cea de a doua va putea primi 10 sau 12 mese!
Ramaneti pe pozitii, vom confirma cat de curand numarul de participanti, care ar putea ajunge la 192 de amatori si 96 de OPENisti!
Comentariu
Stoica Iuri, din Republica Moldova se retrageblade: Zhang Jike Super ZLC
fh: Butterfly Tenergy 05
bh: Dr. Neubauer Killer
Comentariu
Coordonator Onorific- 01.aug.2010
- 8126
- Brașov
Likes given: 1615Likes received: 3040
Postat în original de Dan2 Vezi postAm intrat in ultima saptamana de asteptare si emotiile sunt tot mai mari.
Sa o incepem cu o veste buna:
Vom avea la dispozitie doua sali de concurs, cea de a doua va putea primi 10 sau 12 mese!
Ramaneti pe pozitii, vom confirma cat de curand numarul de participanti, care ar putea ajunge la 192 de amatori si 96 de OPENisti!
Oricum ar fi, colegii nostri care cred ca nu participa si s-au inscris din "reflex" trebuie sa se grabeasca sa nu astepte pana vineri seara cand cei care doresc sa participe si nu au loc vor fi ocupati cu alt program.
Personal le multumesac pt intelegere!
Comentariu
Re: Turneul Campionilor Amatur, Sfantu Gheorghe, 8 decembrie 2012
Daca se suplimenteaza locurile la open, ma inscriu si eu. COSTACHE Claudiu, Calarai , OPEN
Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 19:37.Procesare...X
Comentariu