Postat în original de feco
Vezi post
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
AmaTur, Sfântu Gheorghe - 08.12.2012
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 9 (0 members and 9 guests)
-
Coordonator Onorific
- 01.aug.2010
- 8126
- Brașov
Likes given: 1615Likes received: 3040
Se retrage Orza Catalin Open Suceava
Bafta tuturor participantilor....TB SPIRIT
TGY 05
TGY 05 FX
Comentariu
Echipa AmaTur- 05.feb.2011
- 4376
- botosani
- 55
Likes given: 3779Likes received: 1743
nenea doctoru' are MA20. Inscrieti-l la sectiunea nepoti daca e posibil ! (cand am vazut ca te-ai "cerut" la amatori faceam ca ala micu din reclama actuala de la Orange...). Hai sa ne vedem sanatosi !Blade: lemn off...ce lemn !
Bh: cu tepi
Fh: fara tepi
Comentariu
Înțelept- 01.apr.2009
- 6058
- Brașov, Romania, Romania
- 66
Likes given: 29Likes received: 43
Mai am de efectuat doua sedinte de fizio-terapie,miercuri seara s-au in cursul zilei de joi,in cazul in care nu pot lua parte va anunt,cu stima.
Comentariu
Postat în original de andrei_r Vezi postSe intampla sa mai am si eu loc la amatori? Din Iași, Coroiu Andrei Catalin pozitia 288 in clasamentul AmatourTEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Lista actualizata dupa noul clasament este pe prima pagina .
Limitare la Open=90, Amatori=186
Deocamdata jucatorii care si-au exprimat optiunea pentru Open, dar n-au medie, sint inca inscrisi la Amatori.
Dumbrava Georgian
Olaru Costin
Foca Victor
Ionescu Tudor
Dinicescu Ion
Migea Cornel
Totpal Marius
Costache ClaudiuUltima editare de FlorinBN; 04.dec.2012, 19:28.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Se retrage Tudorache Constantin din Targoviște...FH/Butterfly Tenergy 05
Blade/DHS Hurricane King
BH/Butterfly Tenergy 05
Comentariu
Echipa AmaTur- 21.nov.2007
- 5827
- Fălticeni
- 64
Likes given: 981Likes received: 1516
Tiganasu Mihai-Amatori .m-a rugat sa-l inscriu la Amatori,se incadreaza in MA dupa ultimul clasament(rog verificati)of all the things i lost i miss my mind the most
Comentariu
Capusa Bogdan - Bacău - open (am uitat sa mentionez)Lemn:Viscaria
FH: Hurricane 3
BH: Dignics 05
Comentariu
Rog un coleg care locuieste in zona Sighișoara sa-mi spuna in ce stare este drumul dintre Sighișoara si Sfantu-Gheorghe....din fericire .......suntem cu totii diferiti......
Enjoy PING-PONG-mottoul Campionatului mondial din China 2015
Un inteligent observă tot timpul, un prost face tot timpul observaţii.? Heinrich Heine
Comentariu
Coordonator Onorific- 01.aug.2010
- 8126
- Brașov
Postat în original de sofidoor Vezi postRog un coleg care locuieste in zona Sighișoara sa-mi spuna in ce stare este drumul dintre Sighișoara si Sfantu-Gheorghe
Imediat cum intri in Bv, la sensul giratoriu (peco pe stg), faci stg pe centura. Cand se terimina centura faci iarasi la stg. ...Harman, Sf.Gh.
Comentariu
organizator local- 22.mar.2010
- 775
- Sfântu Gheorghe
- 53
Likes given: 0Likes received: 44
Nu trebuie sa intri in brasov,la feldioara ,in centru este un indicator spre sf.gheorghe drumul este destul de bun ,dupa feldioara prima comuna este haghigh dupa care araci din centrul araciuluio sa fie un indicator spre sf,gheorghe prin valcele.pe drumul acesta este mai aproape sf.gheorghe cu vreo 50 de km ,in loc sa intri in brasov
Comentariu
Coordonator Onorific- 01.aug.2010
- 8126
- Brașov
Postat în original de olah oliver Vezi postNu trebuie sa intri in brasov,la feldioara ,in centru este un indicator spre sf.gheorghe drumul este destul de bun ,dupa feldioara prima comuna este haghigh dupa care araci din centrul araciuluio sa fie un indicator spre sf,gheorghe prin valcele.pe drumul acesta este mai aproape sf.gheorghe cu vreo 50 de km ,in loc sa intri in brasov
Ruta1
Sighișoara-Stupini/Brasov 110km
Stupini (centura Brașov)4,3 km
Harman -Sf.Gh 21km
Total. ......................135 km
Ruta 2
Sighișoara-Araci-Haghig.........124 km
Pt o diferenta de 11 km nu merita sa mergi pe Haghig, cu siguranta faci mai putin timp pe Stupini Bv. Nici drumul nu este asa bun pe ruta 2.
Comentariu
Va rog sa verificati la Imecs Attila din Miercurea Ciuc, in clasament apar la pozitia 571 iar la inscriere la 587. Nu de alta dar acum fiecare loc conteaza. Cu respect.BL = Levi Sintech ALL-
FH = Joola Badman reloaded
BH = Tibhar Super Defense 40
Comentariu
Postat în original de FlorinBN Vezi postLista actualizata dupa noul clasament este pe prima pagina .
Limitare la Open=88, Amatori=186
Deocamdata jucatorii care si-au exprimat optiunea pentru Open, dar n-au medie, sint inca inscrisi la Amatori.
Dumbrava Georgian
Olaru Costin
Foca Victor
Ionescu Tudor
Dinicescu Ion
Migea Cornel
Totpal Marius
Costache Claudiu
Clasamentul dupa locul 60 trebuie sa fie unicul criteriu de acces al amatorilor in sectiunea OPEN.
Cine are prioritate din cei nominalizati mai sus la inscriere la open, cel cu media mai mare sau cel clasat mai bine?
88 si 186 este o limitare ciudata si ca nr. de grupe corelat cu nr de mese.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 18:58.Procesare...X
Comentariu