Din motive obiective se retrage Vasiliu Remus, din Mioveni. Succes tuturor si La multi ani 2013!
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
AmaTur, Sfântu Gheorghe - 08.12.2012
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 6 (0 members and 6 guests)
-
Lista finala de inscrieri este afisata pe prima pagina.
La Open pot participa cei 90 de jucatori, iar la Amatori primii 186.
Sambata se vor confirma inscrierile la sala, in cazul in care nu se prezinta toti cei 186 respectiv 90, locurile libere vor fi completate cu jucatori care doresc sa se inscrie pe loc, daca exista, in ordinea sosirii lor la sala.
Bafta tuturor!TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Echipa AmaTur- 30.dec.2005
- 6833
- București
- 65
Likes given: 260Likes received: 708
Iata cum incet, incet, cele 3 saptamani de inscrieri s-au scurs, s-au inscris si s-au retras o multime de participanti, iar cei care sunt deja inscrisi pana la ora 21.00 si confirmati in lista de inscriere de pe prima pagina vor avea locul asigurat.
Comentariu
Completare:
Am reactualizat lista tinand cont si de cele 6 wildcarduri la open/amatori.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Se retrage gradinaru alin dac stiam ca joc imi luam biletele bafta tuturorINNERFORCE ALC, TENERGY 05 -BUTTERFLY CHALENGER ATTACK
Comentariu
Normal Florin acum o luna eram nu stiu 55 acum cateva zile eram cred ca 58 sau 60 acuma mai trecut culmea chiar la 61 ; ) Glumesc Florin asta este macar nu incerc cobor ca sa joc cu in Amatori cu Sorin mai astept asta este Succes si rabdare Florin
Comentariu
Ziceam sa astepti pana la ora 21, acuma cred ca ai vazut care-i situatia si vii sa joci la Open.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Coordonator Onorific- 01.aug.2010
- 8126
- Brașov
Likes given: 1615Likes received: 3040
Postat în original de DeVinSpin Vezi postDupa asa veste si dupa retragerile care "este" parca vad ca mai avem nevoie de concurenti.
Oricum ar fi, colegii nostri care cred ca nu participa si s-au inscris din "reflex" trebuie sa se grabeasca sa nu astepte pana vineri seara cand cei care doresc sa participe si nu au loc vor fi ocupati cu alt program.
Personal le multumesac pt intelegere!
Comentariu
Coordonator Onorific- 06.feb.2006
- 916
- Cluj-Napoca
- 57
Likes given: 0Likes received: 0
Vad ca am multi admiratori in tara asta " MULTUMESC " tuturor care ma cunosc , dar si oameni care au renuntat in favoarea mea sa particip la turneul final .Tin sa va anunt ca voi fi prezent in sala de sport din Sfintu Gheorghe
Comentariu
maestru- 23.oct.2007
- 1854
- Straja, Suceava, Romania, Romania
- 51
Likes given: 36Likes received: 56
Postat în original de sorin_client Vezi postsperam sa nu fie probleme cu incalzirea salilor
va rog sa ne informati despre incalzirea salilor !
daca e una mai racoroasa, va rog sa ma puneti in cea mai calduroasa...multumesc !
cred ca ar fi bine pe timp de iarna sa se scrie in prezentarea turneului cate ceva despre incalzirea salii,
nu de alta dar am patit la unele turnee, la care daca stiam ca e frig cu siguranta ramaneam acasa,
si cred ca sunt multi in asentimentul meu,
daca s-ar sti ca e frig cred ca s-ar rerduce la jumatate nr. participantilor...
dar la Sf. Gheorghe speram sa fie amandoua sali incalzite...
dar va rog informati-ne!
multumim!Blade: SCHLAGER CARBON OF+
FH: Tenergy 05 FX
BH: Tenergy 05 FX
Comentariu
ma retrag, Constantin TeodorLemn: Joola Zhou Qihao Super ALC 90 FL, 85gr
FH: Butterfly Tenergy 05 2.1
BH: Tibhar Quantum X Pro Max
Comentariu
Se retrage Constantin Gabriela - București - amatori
- - - Actualizat - - -
Va doresc mult succes tuturor!Gabita - Tenismena
Comentariu
- 6833
- București
- 65
Sponsorii Turneului sunt:
Andro Gir SRL prin amabilitatea d-lui Gelu Popescu; Butterfly Romania prin TT- Shop Bistrița, Rasvan Crisan; TT-Sport București prin amabilitatea lui ValiGTI; Yasaka Romania prin Viva Sport Shop.ro;
Le multumim pentru apropierea si ajutorul dat miscarii Amatur si Turneului Campionilor.
Comentariu
- 6833
- București
- 65
Organizatorii circuitului multumesc tuturor amaturistilor care au inteles sa pastreze un climat de echilibru si de liniste, conditii esentiale pentru buna desfasurare a Turneului Campionilor. Deasemenea, subliniem eforturile deosebite ale organizatorilor din Sf. Gheorghe, ale d-lui Oliver OLAH, precum si ale colaboratorilor, pentru ca participantii la turneu sa se simta cat mai bine in perioada desfasurarii concursului.
Tuturor, un turneu reusit si cat mai multe clipe placute in Sfantu Gheorghe!
Comentariu
junior- 03.feb.2009
- 142
- Filipesti de Targ Prahova
- 63
Likes given: 0Likes received: 0
ma retrag si eu...florin mos
motive ...destule...Blade...dr Neubauer Bulldozer anatomic handle
FH. dr. Neubauer Domination red
BH.dr. Neubauer Diamant
WE WILL ROCK YOU...
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 04:56.Procesare...X
Comentariu