Postat în original de DeVinSpin
Vezi post
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
AmaTur, Sfântu Gheorghe - 08.12.2012
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 9 (0 members and 9 guests)
-
senior
- 02.mar.2008
- 359
- Sibiu, Romania
- 41
Likes given: 6Likes received: 18
Din Sibiu - Benyovszki Bela - Amatori (Loc 765, MA 12)...Blade : DHS Hurricane King / Butterfly M. Maze
DHS Skyline TG3 (Blue Sponge) & Tibhar Evolution MX-P / JOOLA Maxxx 450
Just do it !
Comentariu
Postat în original de Bebe Mihaila Vezi postDin Busteni vine Totpal Marius-open
Mai sint inca 6 jucatori in aceeasi situatie, ii voi reinscrie la open (daca vor mai dori) numai daca vor exista retrageri.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Am vorbit si cu SORIN BOTIRCA dar mai vreau o explicatie si de la dvs dl DAN sau dl. FLORIN APIAN.Eu sunt pe locul 146 actualmente si am MA19,daca nu prind loc la open am sanse cu MA19 sa fiu trecut la amatori pt ca imi doresc mult sa ajung la SF.GHEORGHE,mi-am bagat concediu special pt turneul final
Comentariu
Coordonator Onorific- 08.mai.2007
- 1731
- Constanța, Romania, Romania
- 60
Likes given: 352Likes received: 309
Din Constanța - Popescu Andrei - amatori - 431Blade Dr Neubauer Phenomenon, FH Dignics 05, BH Yasaka Antipower
Comentariu
Pana la urma, acest forum este si un mijloc de educatie... Vedem cu totii, mai sus, ca bunul simt nu este intotdeauna proportional cu varsta...
Comentariu
Coordonator Onorific- 01.aug.2010
- 8139
- Brașov
Likes given: 1619Likes received: 3056
Postat în original de Bogdan Raducan Vezi postAm vorbit si cu SORIN BOTIRCA dar mai vreau o explicatie si de la dvs dl DAN sau dl. FLORIN APIAN.Eu sunt pe locul 146 actualmente si am MA19,daca nu prind loc la open am sanse cu MA19 sa fiu trecut la amatori pt ca imi doresc mult sa ajung la SF.GHEORGHE,mi-am bagat concediu special pt turneul final
Chiar daca nu sunt autorizat pot sa-ti spun ca media nu te ajuta sa "cobori" la amatori. In concluzie nu se poate.
Comentariu
junior- 03.mar.2012
- 82
- Hermannstadt, Sibiu, Romania, Romania
- 34
Likes given: 2Likes received: 2
se pare ca pe forum s-au format doua tabere care se ataca continuu.nu stiu eu sunt tanar neexperimentat dar asta nu cred ca e spiritul AMATUR de care se vorbeste.stima sa ne vedem cu bine la turneul finallemn Donic waldner senso carbon
fata fh: donic baracuda
fata bh: tenergy 05
Comentariu
Postat în original de Bogdan Raducan Vezi postAm vorbit si cu SORIN BOTIRCA dar mai vreau o explicatie si de la dvs dl DAN sau dl. FLORIN APIAN.Eu sunt pe locul 146 actualmente si am MA19,daca nu prind loc la open am sanse cu MA19 sa fiu trecut la amatori pt ca imi doresc mult sa ajung la SF.GHEORGHE,mi-am bagat concediu special pt turneul final
Datorita grilei de punctare jucatori clasati pe locurile 1 - 16 la 2 concursuri TIP A NU AU DREPTUL SA PARTICIPE LA AMATORI.
Ptr. a elimina aceasta discriminare media trebuie sa se aibe numitorul 12 si atunci adevaratul OPENIST SE DEFINESTE FUNCTIE NUMAI SI NUMAI DUPA POZITIA IN CLASAMENTUL AMATUR ( im momentul de fata pana la poz. 60 sunt definiti openisti cu toate ca uni au medii intre 15 -18 dar ei isi mertita cu adevarat statutul de OPENISTI in acest circuit)
P.S. Participarea dvs la OPEN pt mine este nedreapta fata de mine deorece eu cu toate ca nu am valoarea dvs dar am cheltuit banii din pensie pt a participa la cel putin 3 ,6 ,3 concursuri tip A+,A si B in loc sa cumpar lapte la nepoti.
Comentariu
Înțelept- 25.feb.2008
- 3936
- Deva
- 74
Likes given: 2086Likes received: 1413
Postat în original de amedeo Vezi postPana la urma, acest forum este si un mijloc de educatie... Vedem cu totii, mai sus, ca bunul simt nu este intotdeauna proportional cu varsta...
Comentariu
Postat în original de mateidumitru Vezi postA spune lucrurilor pe nume, intr-un mod cit mai clar si mai concret, nu inseamna lipsa de bun simt, inseamna ca ai coloana vertebrala. Lipsa de bun simt inseamna, printre altele, sa-i vorbesti pe altii pe la spate.
Numerosi oameni lucreaza la propria imagine si simt nevoia ori sa taca ori sa vorbeasca.
Comentariu
Înțelept- 25.feb.2008
- 3936
- Deva
- 74
Likes given: 2086Likes received: 1413
Postat în original de dinicescuion Vezi postDl. MATEI cred ca nu trebuiesc cenzurate si judecate aspru diverse opinii .
Numerosi oameni lucreaza la propria imagine si simt nevoia ori sa taca ori sa vorbeasca.
Comentariu
maestru- 23.oct.2007
- 1854
- Straja, Suceava, Romania, Romania
- 51
Likes given: 36Likes received: 56
Domnule Matei,
cred ca unii isi mai aduc aminte ,
in urma cu 2 sau 3 ani am vrut sa-l ,,detronez" pe dn. Dan2 (ma suparat cu ceva) si era aproape-aproape sa demisioneze(chiar a scris pe forum ca demisioneaza)dupa care mi-am dat seama ca nu era cea mai buna varianta demisia lui, pt. ca fiecare gresim in multe feluri si mai avem nevoie si de iertare,
hai sa vedem lucrurile bune care (cred eu ) le domina pe cele rele: Dn Bodeanu a facut multe lucruri bune pt. AmaTur si daca mai greseste o data sau de doua ori pe an , merita iertat, pt. ca din cate il cunosc eu este un om al pacii,
cel mai bine pt. amandoi este sa dati mana de pace! pt. ca razboiul nu place la nimeni !(sau poate sunt uni la care le place sa vada pe altii in razboi dar sa fi in razboi e un lucru neplacut). Zona materiala se rezolva cu siguranta, daca ne dorim pacea care e de pretuit!
Scuze daca am deranjat pe cineva si va zic:
PACE VOUA !
- - - Actualizat - - -
si mai aduc ceva in legatura cu acest concurs ca sa nu fiu off-topic
se inscrie din Straja:
Ursulean Vasile-amator
Ursulean Florin-amator
Ursulean Daniel-amatorUltima editare de ursuleanvasile; 29.nov.2012, 15:48.Blade: SCHLAGER CARBON OF+
FH: Tenergy 05 FX
BH: Tenergy 05 FX
Comentariu
Postat în original de mateidumitru Vezi postA spune lucrurilor pe nume, intr-un mod cit mai clar si mai concret, nu inseamna lipsa de bun simt, inseamna ca ai coloana vertebrala. Lipsa de bun simt inseamna, printre altele, sa-i vorbesti pe altii pe la spate.
Comentariu
senior- 29.nov.2005
- 351
- Bucharest, Romania, Romania
- 40
Likes given: 0Likes received: 0
Postat în original de dinicescuion Vezi postDl. MATEI cred ca nu trebuiesc cenzurate si judecate aspru diverse opinii .
https://diacritica.wordpress.com/201...area-dumisale/
Comentariu
Din Bacău, la amatori, se inscrie Tiganesteanu Adrian loc 92bty joo sae hyuk / bty defense 2
victas v20 xiom omega 5 tour
tsp curl p1r feint long 2
Comentariu
Postat în original de Bebe Vezi postNu stiu care este parerea celorlalti, dar parerea mea este ca ar trebui sa cititi articolul de mai jos.
https://diacritica.wordpress.com/201...area-dumisale/
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 20:11.Procesare...X
Comentariu