as vrea sa stiu si eu cum se traduce "spatiu de joc excelent"???asta pentru a lua o decizie in privinta participarii mele la Turneul final.Nu doresc sa particip la un turneu unde tarcurile sunt la 1,5 m de masa si unde nu pot sa practic un joc de calitate.Baiu Costel
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
AmaTur, Sfântu Gheorghe - 08.12.2012
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Postat în original de Antal Denes Vezi postAdi nu te poti trasfera,ai MA 20,daca mai participai la turnee urcai in clasament si puteai sa-ti asiguri locul de participare.
Comentariu
-
Domnule taietot,spatiu excelent inseamna ca distanta dintre mese o sa fie 4,5*9,5 dimensiunea salii este de 42*22 (metri bine inteles)
Pentru cazare am gasit o oferta buna de la un prieten care are o vila in sugas bai cu 6 camere, 4 camere pentru doua persoane si doua camere pentru 4 persoane.
Pretul este 50 lei pe noapte cu mic dejun inclus
WWW.SEPSIPHOENIX.RO
CINE DORESTE CAZARE ACOLO SA MA SUNE PE NR.TEL.0744331777 OLAH OLIVERUltima editare de olah oliver; 01.dec.2012, 19:05.
Comentariu
-
dantimLikes given: 0Likes received: 0
-
Postat în original de Emil Tudor Vezi postFratilor, i-a spart cineva parola lui Vali. Ca el singur nu s-ar retrage........omul,are si el dreptul la a veni ori nu,de ce nu poti crede ca tocmai a aparut (probabil o problema ) si nu ar putea sa vina?...sincer,fiecare dintre noi putem sa ne organizam cum dorim ,la un moment dat.......prioritatile,ce e asa greu de inteles?Hai sa nu ne isterizam gratuit...No offense..
BLADE- BUTTERFLY TIMO BOLL ALC
FH - TENERGY 64
BH - XIOM VEGA EUROPE
Comentariu
-
Am intrat in ultima saptamana de asteptare si emotiile sunt tot mai mari.
Sa o incepem cu o veste buna:
Vom avea la dispozitie doua sali de concurs, cea de a doua va putea primi 10 sau 12 mese!
Ramaneti pe pozitii, vom confirma cat de curand numarul de participanti, care ar putea ajunge la 192 de amatori si 96 de OPENisti!
Comentariu
-
Postat în original de Dan2 Vezi postAm intrat in ultima saptamana de asteptare si emotiile sunt tot mai mari.
Sa o incepem cu o veste buna:
Vom avea la dispozitie doua sali de concurs, cea de a doua va putea primi 10 sau 12 mese!
Ramaneti pe pozitii, vom confirma cat de curand numarul de participanti, care ar putea ajunge la 192 de amatori si 96 de OPENisti!
Oricum ar fi, colegii nostri care cred ca nu participa si s-au inscris din "reflex" trebuie sa se grabeasca sa nu astepte pana vineri seara cand cei care doresc sa participe si nu au loc vor fi ocupati cu alt program.
Personal le multumesac pt intelegere!
Comentariu
Comentariu