speram sa nu fie probleme cu incalzirea salilor
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
AmaTur, Sfântu Gheorghe - 08.12.2012
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 16 (0 members and 16 guests)
-
Postat în original de FlorinBN Vezi postDaca voi face eu grupele, asa va fi. Deocamdata sint 4 jucatori de repozitionat + cei 6 cu wildcard pe care nu-i cunosc inca.
Buna Florin sunt in aceasi situatie venim cu Bunicul meu dl Cozma. Deci seara asta sau cel terziu maine se clafirica situatie nu ?
Mersi
- - - Actualizat - - -
Postat în original de sorin_client Vezi postsperam sa nu fie probleme cu incalzirea salilor
Comentariu
In seara asta la ora 21 vei sti exact daca este loc.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Postat în original de Dan2 Vezi postIn mesajul turneului este trecut acest aspect.
Am vazut, insa, ca Laszlo se retrage pt ca nu are cum sa prinda loc si cred ca ar trebui sa fie prezent daca isi doreste acest lucru. Parerea mea...
Multumesc pt raspuns, Dane.
Comentariu
1971-2020- 29.iun.2011
- 10932
- Galați
- 53
Likes given: 242Likes received: 808
Postat în original de FlorinBN Vezi postOn 06-Dec-12 at 12:14:28
Inscrieri AMATORI:
...
184.Barbu Vasile-Brașov-667-7
185.Giosan Marcel-Galați-670-6
186.Lapadat Eugen-Sighișoara-674-15
----------
187.Rozenfeld Cristian-Cluj Napoca-696-13
188.Olteanu Mihai-Brașov-713-17
Se retrage Giosan Marcel - Galați.Blade: Butterfly Amultart; FH: Andro Rasanter R42, BH: Andro Rasanter R37
Comentariu
Cu parere de rau, din motive personale se retrage Daneliuc Gabi (Mister Forehand)-Sibiu. Va doresc un turneu reusit.
Comentariu
CORNEL tot nu i sigur locul tau in turneul de la open cu toate eforturile t sa fi prezent la multe concursuri.
Nu a fost suficient ca ai venit cu copilul ,sotia la unele turnee si chiar dc si socra te insotea tot cei cu 1 ,2 3 concursuri A au proritate. A fost cazul cand cineva din oravita a luat copii si pe socru sa aiba grije de copii sa fie prezent la turneu,dar partea rea a fost ca batranului i a placut mult tuica si omul nu mai stia cum sa se imparta ori la copii ori la masa de joc sau la socru.
Comentariu
Buna ziua, va rog frumos imi pute.ti spune daca este cineva disponibil de un loc liber in masina pentru mine care merge la concursul de amatori de la Sf. Gheorghe si platesc drumul, dar sa fie din București. Va multumesc!Gabita - Tenismena
Comentariu
Postat în original de raducu Vezi postScuzele mele pt omisiune, insa chiar n-am citit tot, mai ales ca in cadrul acestui topic sunt multe discutii care ma depasesc...
Am vazut, insa, ca Laszlo se retrage pt ca nu are cum sa prinda loc si cred ca ar trebui sa fie prezent daca isi doreste acest lucru. Parerea mea...
Multumesc pt raspuns, Dane.Iulian Toma
Comentariu
organizator local- 23.ian.2008
- 937
- Valenii de Munte Prahova
- 56
Likes given: 589Likes received: 356
Din Teisani se retrage Panait Genu-amatori;
din Maneciu se retrage Barbu Cristian-amatori.YOU WANT SOME CANDY???DYIN' AIN'T MUCH OF A LIVIN' BOY!!!
Comentariu
Echipa AmaTur- 05.feb.2011
- 4376
- botosani
- 55
Likes given: 3779Likes received: 1743
Mehmet amatorul ! ...ce vremuri au fost cand au fost !
si cand te gandesti ca alti amatoristi (se stiu ei care) SE ZBAT sa ramana amatori iar unul care-si doreste sa joace la open...nu mai prinde loc...decat la amatori....
Ce-i si cu viata asta Mehmet ! (vezi ce rau sunt ? )Blade: lemn off...ce lemn !
Bh: cu tepi
Fh: fara tepi
Comentariu
Daca nu se schimba nimic pana la ora 21, Mehmet - care este primul in asteptare - si inca 8 jucatori vor avea loc la Open. Deocamdata are media 18, este pe locul 61 si trebuie sa astepte. La anul probabil se vor schimba criteriile de selectie la open si vor fi sigur o gramada de amatori nemultumiti ca vor deveni "carne de tun" - vorba lor.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Echipa AmaTur- 05.feb.2011
- 4376
- botosani
- 55
Likes given: 3779Likes received: 1743
aha...deci se schimba schimbarea ! o sa-i vad eu pe cei de se chinuie sa ramana amatori...cum se vor mai fofila... !?Blade: lemn off...ce lemn !
Bh: cu tepi
Fh: fara tepi
Comentariu
Echipa AmaTur- 30.dec.2005
- 6837
- București
- 65
Likes given: 260Likes received: 721
Postat în original de dr.Toma Vezi post...Acum, sa fim seriosi, daca Laszlo Toth, unul dintre animatorii AMTUR-ului ani la rand si fost nr 1 in clasament, nu ar avea loc, inseamna ca undeva este chiar o problema serioasa... Personal, nu pot spune ca-l cunosc prea bine, dar consider ca unul dintre acele wild-card-uri i se cuvine de drept, in caz ca vrea sa participe. Gresesc? Sper ca nu...
Comentariu
cu parere de rau se retrage Farkas Gabor si Farkas Benceblade:timo boll tamca 5000
fh:YASAKA RAKZA 9 MAX
bh:YASAKA RAKZA 9 MAX
Comentariu
maestru- 23.oct.2007
- 1854
- Straja, Suceava, Romania, Romania
- 51
Likes given: 36Likes received: 56
Postat în original de sorin_client Vezi postaha...deci se schimba schimbarea ! o sa-i vad eu pe cei de se chinuie sa ramana amatori...cum se vor mai fofila... !?Blade: SCHLAGER CARBON OF+
FH: Tenergy 05 FX
BH: Tenergy 05 FX
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 19:02.Procesare...X
Comentariu