VAND MATERIALE AMSIR,TRICOURI,TRENINGURI,PANTALONI SCURTI SI LEMN TIMO BOLL ALC,fete folosite tenergy
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Vand materiale amsir,tricouri,treninguri,pantaloni scurti si lemn timo boll alc
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Postat în original de viorel.andrei Vezi posttricourile sunt din bumbac sau material sintetic??Lemn: XIOM Vega Pro FL /Fh: Tenergy 05 /Bh: Stiga Calibra LT spin
Lemn: Butterfly Innerforce ZLC FL /Fh: Tenergy 80 /Bh: Xiom Vega Europe
Lemn: Butterfly Mizutani Jun FL /Fh: Tenergy 80 /Bh: Tenergu 80 FX
Comentariu
Postat în original de gabikr Vezi postMai nou, n sport in general, nu prea mai vezi bumbac...ci tot felul de materiale sintetice... o fi bine, o fi rau....asta nu mai stiu...stiu doar ca am un tricou si un short de la Adidas, aduse direct din state, "de la mama lor"...ultimul "racnet" in materie, la vremea aia, adica in urma cam cu 5 ani...le-am purtat de cateva ori si m-am lecuit...nu as da bumbacul pentru nimic in lume ca material pentru articole sportive."Sa fim precum ne-am impaca"(Ion Barbu)
Lemn:BTY - Keyshot Light; FH-Tibhar Genius 2.0
BH-Xiom Yanus DF 1,5[/COLOR]
Comentariu
Ma intereseaza daca aveti marimea S la treninguri
- - - Actualizat - - -
Postat în original de gabikr Vezi postMai nou, n sport in general, nu prea mai vezi bumbac...ci tot felul de materiale sintetice... o fi bine, o fi rau....asta nu mai stiu...stiu doar ca am un tricou si un short de la Adidas, aduse direct din state, "de la mama lor"...ultimul "racnet" in materie, la vremea aia, adica in urma cam cu 5 ani...le-am purtat de cateva ori si m-am lecuit...nu as da bumbacul pentru nimic in lume ca material pentru articole sportive.
Comentariu
salut poze pentru timo boll alc ?
numarul unde va pot contacta si pretul .
MultumescUltima editare de Tenis club 60; 20.nov.2012, 20:57.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 14:05.Procesare...X
Comentariu