Cumpar YASAKA ANTI POWER 2 MM, rosie, dimensiuni minime 154 x 153, burete curatat si neciupit.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Cumpar yasaka anti power
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Inapoi la dragostea dintai ?Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
1979-2019- 06.feb.2011
- 450
- Brașov, Romania, Romania
- 45
Likes given: 0Likes received: 1
Nea Titi daca vreti am un Joola Amy control da' negru. Jucat odata
Lemn : Nittaku Septear ; InnerForce ALC
FH: Xiom Omega IV Elite ; Joola Maxx
BH: Xiom Omega IV Elite ; Joola Maxx .... No more Anti .. Game
Comentariu
Înțelept- 25.feb.2008
- 3889
- Deva
- 74
Likes given: 2041Likes received: 1394
Postat în original de Ceausescu Vezi postNea Titi daca vreti am un Joola Amy control da' negru. Jucat odata
- - - Actualizat - - -
Postat în original de soft Vezi postera mai simplu scris ...cumpar fata antijoc!....daca si asta este placere....
Comentariu
Am eu una de vanzare, numai ca nu e yasaka, ci butterfly, nu e de 2.0, ci de 1.5 si nu e rosie, ci neagra.
Pe care o putem juca la pariu.4/3 din oameni au probleme cu fractiile
Comentariu
Daca imi trimite-ti adresa dvs. cu un mesaj privat va pot da eu o fata YASAKA ANTI POWER 2 MM, rosie.
Comentariu
dimensiuni 154 x 153(+/-1?), stare buna, burete neciupit. Eu v-o trimit, dvs. o evaluati calitativ si daca va place o opriti si imi trimiteti cat considerati ca merita. Daca nu va place, o trimiteti inapoi. Daca imi dati adresa eu o trimit
Comentariu
Înțelept- 25.feb.2008
- 3889
- Deva
- 74
Postat în original de KSP Vezi postdimensiuni 154 x 153(+/-1?), stare buna, burete neciupit. Eu v-o trimit, dvs. o evaluati calitativ si daca va place o opriti si imi trimiteti cat considerati ca merita. Daca nu va place, o trimiteti inapoi. Daca imi dati adresa eu o trimit
Comentariu
Multumesc si eu. Este mai mult decat corect. Daca am multumit un om si am recuperat si un ban, sunt si eu multumit. Poate ne vedem si la un joc... la turneul final? Va doresc numai bine.
Comentariu
Înțelept- 25.feb.2008
- 3889
- Deva
- 74
Postat în original de KSP Vezi postMultumesc si eu. Este mai mult decat corect. Daca am multumit un om si am recuperat si un ban, sunt si eu multumit. Poate ne vedem si la un joc... la turneul final? Va doresc numai bine.
Sanatate si numai bine !!!
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 15:40.Procesare...X
Comentariu