Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Pentru camere de hotel au ramas urmatorii :
- Toth Laszlo - 1 camera
- Boris Carpovici - 1 camera
- Ursuleanu Vasile - 1 camera
- Valentin Mircea - 1 camera
- Marius ...... - 1 camera
- Nemtoi Gabriel - 2 camere
- Macabinski Robert - 1 camera
- Trifu Bogdan - 1 camera
Daca este corect ar fi bine de confirmat miine dimineata. Poate mai gresesc dar sunt extrem de obosit.
este ok !
multumim frumos !
de atata bunavointa cred ca se uimeste toata tara !
!!! FELICITARI !!!
Blade: SCHLAGER CARBON OF+
FH: Tenergy 05 FX
BH: Tenergy 05 FX
Pentru camere de hotel au ramas urmatorii :
- Toth Laszlo - 1 camera
- Boris Carpovici - 1 camera
- Ursuleanu Vasile - 1 camera
- Valentin Mircea - 1 camera
- Marius ...... - 1 camera
- Nemtoi Gabriel - 2 camere
- Macabinski Robert - 1 camera
- Trifu Bogdan - 1 camera
Daca este corect ar fi bine de confirmat miine dimineata. Poate mai gresesc dar sunt extrem de obosit.
este ok !
multumim frumos !
de atata bunavointa cred ca se uimeste toata tara !
!!! FELICITARI !!!
Inshetishor bre !!!...Vrei sa mi si creasca urechili ?!!...
,,urecili" să z?shi la noi...da pân...atunshi să creasc? inima că d?r? merit?...
acum româneste :
eu si fiul meu plecam cu masina pe la ora 12.00 aprox. din Straja-SV si cred ca facem vreo 7--8 ore (cu pauze) pana in Galați...va sun cand ajung.
n-a fost chiar romaneste dar mergeeeeeeeeeee......
SA FIE CEL MAI ,,TARE" TURNEU
Blade: SCHLAGER CARBON OF+
FH: Tenergy 05 FX
BH: Tenergy 05 FX
Mai bine se facea un topic cu "cine nu vine", era mai simplu! Cam toata lumea buna e prezenta! (scuze pt. omisiuni...)
Vor fi mari "descarcari electrice!" Cameramanii sa fie pe pozitii! O sa aiba destul material!
Numaratoarea inversa a inceput!... 21 ore, 20, 19....
sambata cand sa inceapa concursul ar fi "frumos" sa nu se mai tina,asa prezenta anuntata chiar ca nu am mai vazut(sau poate ca inscrierea e MOCA)... putina codita nu strica niciodata
Cred ca ar trebui sa faceti grupele din seara asta, chiar daca vor mai fi modificari miine, sa existe macar o forma bruta. Altfel cred ca jucam si duminica. Sugestie: 10 grupe inferioare, ... 40 calificati, 8 grupe superioare de 5 jucatori...16 calificati si de aici incolo in functie de ora...
Repet este numai o sugestie.
Blade:TSP Balsa 8.5 Top Speed //Re-Impact Medusa// Gergely Carbon FH:Yasaka Rakza 7 soft // Yasaka Rakza 7 soft // Tenergy 05 BH:HALLMARK Power Spin // R.I.T.C.802-40 // Tenergy 05
Din Cta nu mai vine Mata Liviu, probleme de ultima ora...
Multumim!
PS Aici e cam ceata, sper sa se risipeasca pana dimineata...
inca ceva, cum se numeste cartierul in care este sala, sau puteti oferi alt punct de reper in afara numelui strazii?...
Cred ca ar trebui sa faceti grupele din seara asta, chiar daca vor mai fi modificari miine, sa existe macar o forma bruta. Altfel cred ca jucam si duminica. Sugestie: 10 grupe inferioare, ... 40 calificati, 8 grupe superioare de 5 jucatori...16 calificati si de aici incolo in functie de ora...
Repet este numai o sugestie.
Marius,exact acelasi sistem l-am gandit si noi,si probabil dupa asta vom si juca maine.Problema e ca vor fi cel putin 55 de meciuri in grupa inferioara iar asta ne va obliga sa jucam 2 din 3 pana in grupele superioare.Asta a fost si sugestia lui Filo.
Grupele le facem la fata locului ca sa nu fie discutii,dar totul e pus la punct.
Vom lua capii de serie dupa clasament,exceptand capii de serie locali,dupa care vom imparti jucatorii prin tragere la sorti,astfel incat sa nu se intalneasca mai multi din acelasi oras.
Poate ne dai si tu o mana de ajutor maine dimineata.
Numai bine.
Este OK. Numai ca eu ajung la ora 9.00, dar daca se accepta jucarea 2 din 3 in grupa inferioara cred ca totul poate sa curga repede.
Shuni a ajuns deja si cred ca va poate ajuta foarte bine el.
Ne vedem dimineata.
Blade:TSP Balsa 8.5 Top Speed //Re-Impact Medusa// Gergely Carbon FH:Yasaka Rakza 7 soft // Yasaka Rakza 7 soft // Tenergy 05 BH:HALLMARK Power Spin // R.I.T.C.802-40 // Tenergy 05
In jurul orelor 23:30 s-a incheiat turneul "maraton" de la Galați
Au fost prezenti un numar record de 112 jucatori,lucru nemaintalnit pana acum la vreun turneu de tenis de masă!
Au participat jucatori din:Moladova,Dobrogea ,Ardeal,Muntenia, si Bucovina.
Tin sa felicit sincer pe domnii Mocanu si Dragomir care au meritul principal la aceasta reusita.Multumim pentru ospitalitatea de care ati dat dovada.
Iata si clasamentul:
1.Trifu Bogdan,București
2Nitu Bogdan,Piatra Neamț
3.Leorda Rares,Reghin
Nemtoi Gabriel,Suceava
5-8.
Toth Laszlo,Cluj
Opincaru Marius,Paitra Neamț
Berescu Claudiu,Galați
Radu Costica,Galați
Un turneu extraordinar,reusit, avand in vedere nr. de participanti unde nu au fost nici un fel de discutii.Felicitari organizatorilor pt. ospitalitate si toate celelalte.
Blade Dr Neubauer Phenomenon, FH Dignics 05, BH Yasaka Antipower
Imi trebuie la toti numele complet si localitatile, si ultimii 30 clasati trebuie departajati in plus (macar in 2 sau 3)
Filo,voi completa azi sau maine si orasele care lipsesc.
Azi noapte am calculat clasamentul pana la locul 7,Voi incerca in limita timpului disponibil sa calculez pana la locul 11 si sa afisez pe site.Problema e ca sunt grupe unde nu sunt notate toate rezultatele asa ca imi va fi mai dificil.
FELICITARI !
Ospitalitate extraordinara. Ne-am bucurat de o atentie cu totul speciala din partea gazdei acestui turneu, care a reusit sa multumeasca pe toata lumea. Totul a fost la superlativ.
Bravo cistigatorilor, care au muncit nu gluma sa ajunga pina la final!
In alta ordine de idei, as vrea sa remarc din nou cu placere ca desi ne mai contrazicem pe acest forum pe fel de fel de teme, la acest Megaturneu sau mai bine zis si la acesta nu au existat discutii la modul de desfasurare al concursului. Bravo si felicitari celor care sau ocupat si de aceasta parte deloc usoara!
Una peste alta au mai avut si timp sa joace si chiar sa urce pe podium.
Bravo!!!!!!!!!!!!!!
Comentariu