Boroleanu Robert si Nicolae Alyn ,ambii din Bucuresti la elite
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Cupa VivaShop.ro, București –12/13.11.2022
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 29 (0 members and 29 guests)
-
Buna dimineata !
Cocan Mircea - Bucuresti - avansati
Dumitrescu Robert Nicolae - Bucuresti - avansati
Multumesc !
- Aprecieri 3
Comentariu
senior- 07.iul.2020
- 360
- București
- 48
Likes given: 37Likes received: 297
Buna ziua! Am cateva intrebari pentru organizatori. 1. Geamurile vor fi acoperite? 2. Va exista culoar de trecere pe mijloc? 3. Vor fi mantinele si in zonele libere sau setupul va fi ca in pozele de prezentare? Multumesc!
- Aprecieri 8
Comentariu
Postat în original de DAniel Burcea Vezi postBuna ziua! Am cateva intrebari pentru organizatori. 1. Geamurile vor fi acoperite? 2. Va exista culoar de trecere pe mijloc? 3. Vor fi mantinele si in zonele libere sau setupul va fi ca in pozele de prezentare? Multumesc!
In plus....vor ramane fotoliile la locul lor, asa cum sunt acum?
- Aprecieri 5
Comentariu
organizator local- 22.iul.2010
- 1772
- București Sos. Oltenitei 103, Romania
- 40
Likes given: 21Likes received: 135
Postat în original de DAniel Burcea Vezi postBuna ziua! Am cateva intrebari pentru organizatori. 1. Geamurile vor fi acoperite? 2. Va exista culoar de trecere pe mijloc? 3. Vor fi mantinele si in zonele libere sau setupul va fi ca in pozele de prezentare? Multumesc!ADN likes this.Adresa: Sos. Oltenitei nr. 103, Bucuresti / Program: Luni-Vineri intre 11-19 / Telefon: 0722.678.078 / Mail: contact@vivasportshop.ro
http://www.VivaSportShop.ro
- Aprecieri 1
Comentariu
organizator local- 22.iul.2010
- 1772
- București Sos. Oltenitei 103, Romania
- 40
Likes given: 21Likes received: 135
Postat în original de armani Vezi post
Mi-ai luat-o inainte!
In plus....vor ramane fotoliile la locul lor, asa cum sunt acum?Adresa: Sos. Oltenitei nr. 103, Bucuresti / Program: Luni-Vineri intre 11-19 / Telefon: 0722.678.078 / Mail: contact@vivasportshop.ro
http://www.VivaSportShop.ro
- Aprecieri 2
Comentariu
senior- 07.iul.2020
- 360
- București
- 48
Likes given: 37Likes received: 297
Postat în original de VivaSportClub Vezi post
Buna ziua! Am incercat toate modalitatile de a acoperi geamurile in timp util pana in data turneului insa, din pacate, geamurile nu vor fi acoperite nici la acest turneu. Referitor la mantinele, incercam sa gasim o varianta pentru a acoperi toate spatiile libere. Culoar de trecere pe centru va exista.Johny GH likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 18:32.Procesare...X
Comentariu