Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Buna ziua! Conform regulamentului in vigoare are dreptul sa participe la categoria unde il incadreaza media.
4. Organizarea turneelor și dreptul de participare 4.1. Participanții 4.1.5. Jucătorii care nu au împlinit 16 ani la data de 01.11.2022 și care activează în Campionatul FRTM (divizia A sau B) pot participa la categoria concordantă MP-ului.
Buna ziua! Conform regulamentului in vigoare are dreptul sa participe la categoria unde il incadreaza media.
4. Organizarea turneelor și dreptul de participare 4.1. Participanții 4.1.5. Jucătorii care nu au împlinit 16 ani la data de 01.11.2022 și care activează în Campionatul FRTM (divizia A sau B) pot participa la categoria concordantă MP-ului.
Da, am observat si eu ca e posibil sa existe o neconcordanta (poate nu am inteles eu bine) intre ce scrie in regulament si ce apare la Saftoiu Tudor....si probabil ca mai sunt si altii.
In acest caz ar trebui ca CD sa remedieze situatia sau sa o lamureasca.
PS: nu ma deranjeaza participarea lui la Avansati, era doar o pb de principiu, referitoare la aplicarea unei reguli.
Da, am observat si eu ca e posibil sa existe o neconcordanta (poate nu am inteles eu bine) intre ce scrie in regulament si ce apare la Saftoiu Tudor....si probabil ca mai sunt si altii.
In acest caz ar trebui ca CD sa remedieze situatia sau sa o lamureasca.
PS: nu ma deranjeaza participarea lui la Avansati, era doar o pb de principiu, referitoare la aplicarea unei reguli.
Gata, s-a lamurit ..... "tehnicul turneului posteaza anul nasterii si i se comunica mp-ul calculat" este raspunsul CD.
cum poate avea o medie de 33 cand cel mai mare punctaj castigat este de 27.8 ?
Nu mai are importanta pentru ca s-a lamurit cazul acesta, dar mai sint altele in care jucatorii au peste 16 ani, legitimati, obligati sa joace la Elite chiar daca au medie de avansati sau open ... li se atribuie un MP = 33 cat este limita la Elite.
Comentariu