Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Buna ziua
Se poate face o suplimentare de locuri la avansati ?
Buna ziua .Am analizat cerererea Dumneavostra,dar datorita faptului ca suprafata ne permita plasara optima a 4 mese in rind cu despartitoare am decis ca in favoarea calitatii jocului si confortul jucatorilor sa ramanem la varianta initiala de 16 mese in sala de tip Nastase ..Multumim mult de intelgere ( Cred ca oricum cu retragerile actuale o sa prindeti loc)..
Se pare că nici de data aceasta, nu am avut noroc să particip la Sovata! Poate... mă trezesc mai devreme, data viitoare! Așa că mă retrag de pe lista de așteptare, de la Open! Migea Cornel, din Sibiu! Vă doresc un turneu reușit, așa cum dealtfel sunt toate turneele organizate de PRIETENII FAINI, UNGURI! Să ne vedem cu bine!
Se pare că nici de data aceasta, nu am avut noroc să particip la Sovata! Poate... mă trezesc mai devreme, data viitoare! Așa că mă retrag de pe lista de așteptare, de la Open! Migea Cornel, din Sibiu! Vă doresc un turneu reușit, așa cum dealtfel sunt toate turneele organizate de PRIETENII FAINI, UNGURI! Să ne vedem cu bine!
Va multumim mult de gandurile bune si totodate ne pare rau ca nu putem sa ne vedem si sa jucam impreuna...Va asteptam la editilie viitoare ,cu mare drag...Multe sanatate si sa ne revedem cu bine..
Va multumim mult de gandurile bune si totodate ne pare rau ca nu putem sa ne vedem si sa jucam impreuna...Va asteptam la editilie viitoare ,cu mare drag...Multe sanatate si sa ne revedem cu bine..
Un turneu reușit, vă doresc, Levy! Să ne vedem sănătoși, la următoarele turnee, să putem bea și o... pălincă!
Comentariu