Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Xiom TmXi An Jaehyun
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Xiom TmXi An Jaehyun
Pentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.Taguri: Nimic
- Aprecieri 4
Postat în original de Alex.C Vezi postblade : Xiom Hayabusa Z; fh Donic Bluestorm Pro; bh Donic Bluestorm Z2
Postat în original de gpopescu Vezi post
este mai bine finisat decat un lemn Butterfly. il am si eu dar nu stiu ce fete ar putea merge pe el (pentru jocul meu). ma gandeam la Yasaka Rakza 7 soft si fh si bh?Pentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.
Comentariu
Suna mult a marketing TMX(TRIMETRIX) , pana la urma cum sunt asezate layerele si e cu Limba la exterior?
Ma intereseaza si pe mine lemnul dar nu sunt inca convins
Comentariu
Postat în original de Rares1337 Vezi postSuna mult a marketing TMX(TRIMETRIX) , pana la urma cum sunt asezate layerele si e cu Limba la exterior?
Ma intereseaza si pe mine lemnul dar nu sunt inca convinsedanila likes this.Pentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.
- Aprecieri 1
Comentariu
Sweet spot mare ca la zjk szlc
Feeling sub viscaria spre hard
La topspin se activează cele 2 straturi de lemn ayous-spruce....la drepte sau smash se activează timetrix care dă și vibrație mai putin ca la mizutani zlc dar sesizabila
timetrix este ceva intre alc si zlc mai aproape de zlc
Control peste Viscaria sub Zjk szlc
Viteză puțin peste Viscaria sub Zjk szlc
Arc sub Viscaria și puțin peste Zjk szlc
Puncte forte .... control= sweetspot = mare ca la zjk szlc
Elemente comparate
Xiom Ajh TMX inner = 90 gr
Viscaria 90 gr
ZJK szlc 92 gr
Liuian likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 20:51.Procesare...X
Comentariu