Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

"Cupa TTA", Bucuresti – Sambata si Duminica – 19 si 20 Noiembrie 2022 la CSTA Bucuresti

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 7 (0 members and 7 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Postat în original de Johny GH Vezi post
    100%=NU
    ESTE un tânăr adus in AmaTur de Constantin Mihaela. Era prea mic in 2007.....
    Deci este cel ce a castigat la hobby VIVASPORT.
    mic, mic dar pe acel profil este inregistrat un turneu in aprilie.

Comentariu

• Din Campina la elite GRIGORE ALEXANDRU

Comentariu

• Din Mioveni la E/O, Mihu Florin.
        Blade: Donic Alligator Combi
        FH: Butterfly Dignics 80
        BH: Der Materialspezialist Spectre OX

Comentariu

• Ultima retragere fara penalizare:
          -Joi, 17.11.2022 ora 21.00 pentru categoria Avansati;
          -Vineri 18.11.2022 ora 21.00 pentru categoriile Open+Elite si Hobby.
          - retragerea jucătorilor înainte de termen 0 puncte;
          - retragerea jucătorilor după termen (R) 2 puncte;
          - absență nemotivată (N) 3 puncte
          GabrielD GabrielD likes this.
          FH:Butterfly-Tackiness Drive 1.7mm
          BLADE: Gewo Clasic-ALL+/Joola Air Fibre
          BH:Stiga Energy Absorber

Comentariu

• Salut Cătălin. Nu este aceeași persoana. Băiatul asta abia sa apucat de joc. Stanciu andrei vlad București este corect din cele doua. Un singur turneu jucat

Comentariu

• Și se retrage Stanciu Andrei Vlad, nu din acest motiv.

Comentariu

• În urma a mai multe discuții, se pare ca da, mai participase la încă un turneu înainte, pe numele celuilalt profil. Mai exact Stanciu andrei inregistrat in 2007. A participat la Tospin Body and mind by Laura la categoria avansati. Dar el nu a participat in 2007 și 2011 ci din 2022. Așadar acel Stanciu Andrei nu este el ci altcineva. Numele lui a creat confuzie în notarea acelui turneu dar el a vrut sa aibă un profil nou și de aici a apărut profilul lui actual Stanciu Andrei Vlad. Acum nu știu cum se va gestiona în acest caz din partea conducerii caci totul a fost o confuzie. Insa orice decizie se ia este ok căci nu vrea sa păcălească pe nimeni sau sa câștige pe nedrept. Asa ca el va aștepta decizia și de asemenea îmi cer scuze pentru toată povestea. Eu așa am fost anunțat însă nui nici o problema căci și eu îmi asum orice decizie.

Comentariu

• Postat în original de Valeriu Vezi post
                  Salut Cătălin. Nu este aceeași persoana. Băiatul asta abia sa apucat de joc. Stanciu andrei vlad București este corect din cele doua. Un singur turneu jucat
                  Salut! Stanciu Andrei Vlad este acelasi jucator cu Stanciu Andrei care a participat la turneul B de la Bucuresti de pe data de 30 aprilie 2022 la Top Spin Body.Profilul respectiv unde a fost intregistrata participarea lui in clasament nu este al lui dar este acelasi jucator(mi a confirmat in dmineata asta participarea la turneul respectiv)
                  Johny GH Johny GH likes this.

Comentariu

• Se retrage boaca

Comentariu

• Georgescu Robert Stefan - Bucuresti - Avansati
                      Johny GH Johny GH likes this.

Comentariu

• Iorga Ronalldo - Hobby

Comentariu

• Salut! Pătrașcu Alin - Slatina - Avansați

Comentariu

• Buna ziua,

Doresc sa adresez o intrebare exclusiv organizatorului si participantilor la ,,avansati'': pot sa ma inscriu la concursul de avansati daca am doua softuri rosii(MXP pe fh si ELP pe bh)?

Cu respect, Alexe Dan

Comentariu

• Postat în original de Dan Roh Vezi post
                              Buna ziua,

Doresc sa adresez o intrebare exclusiv organizatorului si participantilor la ,,avansati'': pot sa ma inscriu la concursul de avansati daca am doua softuri rosii(MXP pe fh si ELP pe bh)?

Cu respect, Alexe Dan
                              Extras din regulamentul Amatur:
                              “Paleta poate avea orice mărime, formă sau greutate, dar lama trebuie să fie plată și rigidă. Partea paletei folosită pentru a lovi mingea va fi acoperită cu cauciuc simplu, cauciuc cu zimții spre exterior, sau cauciuc sandwich cu zimții spre exterior sau spre interior cu condiția de a fi pe lista fețelor omologate ITTF. Orice strat din componența paletei și orice strat de material acoperitor sau adeziv, folosit pentru a lovi mingea, va avea continuitate și va fi de grosime egală. Suprafața materialului de acoperire a fețelor paletei trebuie să fie mată, de culoare neagră pe o parte și una din culorile aprobate, pe cealaltă parte. Două culori vor fi obligatorii și pentru cazul când una dintre cele două fețe ale paletei nu este acoperită.
                              În caz de nemulțumiri sau reclamații, organizatorul va decide, respectiv va lua măsurile ce se impun, iar în cazul în care jucătorii nu au sesizat aceste nereguli înainte de începerea partidei, se poate continua jocul fără măsuri suplimentare. În cazul unei contestații, până la sosirea unui arbitru, punctele jucate rămân valabile.​“

Comentariu

• Postat în original de TopTenisArena Vezi post

Extras din regulamentul Amatur:
                                “Paleta poate avea orice mărime, formă sau greutate, dar lama trebuie să fie plată și rigidă. Partea paletei folosită pentru a lovi mingea va fi acoperită cu cauciuc simplu, cauciuc cu zimții spre exterior, sau cauciuc sandwich cu zimții spre exterior sau spre interior cu condiția de a fi pe lista fețelor omologate ITTF. Orice strat din componența paletei și orice strat de material acoperitor sau adeziv, folosit pentru a lovi mingea, va avea continuitate și va fi de grosime egală. Suprafața materialului de acoperire a fețelor paletei trebuie să fie mată, de culoare neagră pe o parte și una din culorile aprobate, pe cealaltă parte. Două culori vor fi obligatorii și pentru cazul când una dintre cele două fețe ale paletei nu este acoperită.
                                În caz de nemulțumiri sau reclamații, organizatorul va decide, respectiv va lua măsurile ce se impun, iar în cazul în care jucătorii nu au sesizat aceste nereguli înainte de începerea partidei, se poate continua jocul fără măsuri suplimentare. În cazul unei contestații, până la sosirea unui arbitru, punctele jucate rămân valabile.​“
                                Multumesc pentru raspuns. Va doresc un concurs reusit.

Comentariu

100%=NU
                                  ESTE un tânăr adus in AmaTur de Constantin Mihaela. Era prea mic in 2007.....
                                  Deci este cel ce a castigat la hobby VIVASPORT.
                                  Super tare, a câștigat la hobby când avea deja de 7 luni media de avansați.

Comentariu

• Sebastian Balan -Bucuresti - Hobby

Comentariu

• Postat în original de Comitetul Director Vezi post
                                      Jucătorul Stanciu Andrei Vlad, care a jucat la hobby cu mp de avansați, cu bună știință, este suspendat din competițiile AmaTur pentru o lună 13.11.2022-12.12.2022 și i se anulează punctele obținute prin câștigarea turneului Viva. Totodată, Constantin Eduard, persoana care l-a înscris în concurs, primește avertisment.

Comentariu

• Eu spun ca toata problema pleaca de la faptul ca cine l-a inscris la concursul din aprilie a OMIS din NEGANDIRE sa il treaca cu numele intreg. La VIVASPORT a fost inscris la indemnul Mihaelei Constantin ( sotia lui Eduard Constantin---ambii mp-uri la AVANSATI).Eu nu cred ca SUSPENDAREA e cel mai bun VERDICT ( Tanarul Stanciu nu are nici o vina ca in aprilie a fost inscris cu nume ciuntit).Nici nu a citit regilamentul AmaTur!
                                        Haideti sa analizam CORECT , in spiritul AmaTur ( miscare si socializare insotite de voie buna ). AVERTISMENT pentru toti cei implicati in acest caz cred ca este SUFICIENT .
                                        DUMNEZEU CREATORUL spune sa iertam pe cei de langa noi DACA vrem sa fim IERTATI de CREATORUL nostru.
                                        AmaTur nu este campionat mondial , european sau OLIMPIADA. Deci :

Rog REANALIZARE caz.

La buna vedere , prieteni ai sportului !

Comentariu

• Erata : regilamentul = regulamentul

Comentariu

• Buna seara. Se inscrie la categoria ''Avansati'' Hutanu Adrian din Slobozia. Multumesc frumos.
                                            Când vulturii tac, papagalii încep să trăncănească.

Comentariu

Eu spun ca toata problema pleaca de la faptul ca cine l-a inscris la concursul din aprilie a OMIS din NEGANDIRE sa il treaca cu numele intreg. La VIVASPORT a fost inscris la indemnul Mihaelei Constantin ( sotia lui Eduard Constantin---ambii mp-uri la AVANSATI).Eu nu cred ca SUSPENDAREA e cel mai bun VERDICT ( Tanarul Stanciu nu are nici o vina ca in aprilie a fost inscris cu nume ciuntit).Nici nu a citit regilamentul AmaTur!
                                              Haideti sa analizam CORECT , in spiritul AmaTur ( miscare si socializare insotite de voie buna ). AVERTISMENT pentru toti cei implicati in acest caz cred ca este SUFICIENT .
                                              DUMNEZEU CREATORUL spune sa iertam pe cei de langa noi DACA vrem sa fim IERTATI de CREATORUL nostru.
                                              AmaTur nu este campionat mondial , european sau OLIMPIADA. Deci :

Rog REANALIZARE caz.

La buna vedere , prieteni ai sportului !
                                              La înscrierea lui Stanciu Andrei Vlad la turneul de la Viva am întrebat dacă este jucator NOU în Amatur sau dacă este vorba despre Stanciu Andrei jucator cu Mp=16.Desi am întrebat de vreo 2 ori nu mi s a răspuns apoi la telefon domnul Constantin Eduard cu 2 zile înainte de turneu mi a spus ca este jucator NOU în amatur si ca nu a mai avut participari(lucru neadevarat).
                                              Astăzi Stanciu Andrei Vlad în urma unei discuții telefonice, a recunoscut ca a mai avut un turneu jucat în Amatur,ca ii pare rău de situația creata și ca accepta suspendarea data de Comitetul Director.

Postat în original de ADN Vezi post

Salut! Stanciu Andrei Vlad este jucator NOU sau este Stanciu Andrei cu Mp =11.6 (A) ?

Comentariu

• Darmaz Ion din Târgoviște se retrage de la O/E.

Comentariu

• Popescu Apreottesei Mihai se retrage de la Elite.
                                                  Lemn: Butterfly Innerforce Layer ALC
                                                  FH: Butterfly Dignics 05
                                                  BH: Tibhar Grass D.TecS

Comentariu

• Urda Teodor Bucuresti avansati

Comentariu

Procesare...
                                                    X