Postat în original de Johny GH
Vezi post
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
"Cupa TTA", Bucuresti – Sambata si Duminica – 19 si 20 Noiembrie 2022 la CSTA Bucuresti
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 9 (0 members and 9 guests)
-
maestru
- 17.iun.2011
- 1907
- Mioveni
- 68
Likes given: 3531Likes received: 1358
Din Mioveni la E/O, Mihu Florin.Blade: Donic Alligator Combi
FH: Butterfly Dignics 80
BH: Der Materialspezialist Spectre OX
Comentariu
Echipa AmaTur- 21.apr.2014
- 9520
- Nedelea,PH
- 41
Likes given: 9872Likes received: 4533
Ultima retragere fara penalizare:
-Joi, 17.11.2022 ora 21.00 pentru categoria Avansati;
-Vineri 18.11.2022 ora 21.00 pentru categoriile Open+Elite si Hobby.
- retragerea jucătorilor înainte de termen 0 puncte;
- retragerea jucătorilor după termen (R) 2 puncte;
- absență nemotivată (N) 3 puncteGabrielD likes this.FH:Butterfly-Tackiness Drive 1.7mm
BLADE: Gewo Clasic-ALL+/Joola Air Fibre
BH:Stiga Energy Absorber
- Aprecieri 1
Comentariu
senior- 12.sep.2010
- 221
- Bucharest, Romania, Romania
- 36
Likes given: 2Likes received: 70
Salut Cătălin. Nu este aceeași persoana. Băiatul asta abia sa apucat de joc. Stanciu andrei vlad București este corect din cele doua. Un singur turneu jucat
Comentariu
senior- 12.sep.2010
- 221
- Bucharest, Romania, Romania
- 36
Likes given: 2Likes received: 70
În urma a mai multe discuții, se pare ca da, mai participase la încă un turneu înainte, pe numele celuilalt profil. Mai exact Stanciu andrei inregistrat in 2007. A participat la Tospin Body and mind by Laura la categoria avansati. Dar el nu a participat in 2007 și 2011 ci din 2022. Așadar acel Stanciu Andrei nu este el ci altcineva. Numele lui a creat confuzie în notarea acelui turneu dar el a vrut sa aibă un profil nou și de aici a apărut profilul lui actual Stanciu Andrei Vlad. Acum nu știu cum se va gestiona în acest caz din partea conducerii caci totul a fost o confuzie. Insa orice decizie se ia este ok căci nu vrea sa păcălească pe nimeni sau sa câștige pe nedrept. Asa ca el va aștepta decizia și de asemenea îmi cer scuze pentru toată povestea. Eu așa am fost anunțat însă nui nici o problema căci și eu îmi asum orice decizie.TEODOR URSU darmaz ion like this.
- Aprecieri 2
Comentariu
- 9520
- Nedelea,PH
- 41
Postat în original de Valeriu Vezi postSalut Cătălin. Nu este aceeași persoana. Băiatul asta abia sa apucat de joc. Stanciu andrei vlad București este corect din cele doua. Un singur turneu jucatJohny GH likes this.FH:Butterfly-Tackiness Drive 1.7mm
- Aprecieri 1
Comentariu
Buna ziua,
Doresc sa adresez o intrebare exclusiv organizatorului si participantilor la ,,avansati'': pot sa ma inscriu la concursul de avansati daca am doua softuri rosii(MXP pe fh si ELP pe bh)?
Cu respect, Alexe Dan
Comentariu
organizator principal- 13.sep.2010
- 8583
- București
Likes given: 475Likes received: 1102
Postat în original de Dan Roh Vezi postBuna ziua,
Doresc sa adresez o intrebare exclusiv organizatorului si participantilor la ,,avansati'': pot sa ma inscriu la concursul de avansati daca am doua softuri rosii(MXP pe fh si ELP pe bh)?
Cu respect, Alexe Dan
“Paleta poate avea orice mărime, formă sau greutate, dar lama trebuie să fie plată și rigidă. Partea paletei folosită pentru a lovi mingea va fi acoperită cu cauciuc simplu, cauciuc cu zimții spre exterior, sau cauciuc sandwich cu zimții spre exterior sau spre interior cu condiția de a fi pe lista fețelor omologate ITTF. Orice strat din componența paletei și orice strat de material acoperitor sau adeziv, folosit pentru a lovi mingea, va avea continuitate și va fi de grosime egală. Suprafața materialului de acoperire a fețelor paletei trebuie să fie mată, de culoare neagră pe o parte și una din culorile aprobate, pe cealaltă parte. Două culori vor fi obligatorii și pentru cazul când una dintre cele două fețe ale paletei nu este acoperită.
În caz de nemulțumiri sau reclamații, organizatorul va decide, respectiv va lua măsurile ce se impun, iar în cazul în care jucătorii nu au sesizat aceste nereguli înainte de începerea partidei, se poate continua jocul fără măsuri suplimentare. În cazul unei contestații, până la sosirea unui arbitru, punctele jucate rămân valabile.“
Comentariu
Postat în original de TopTenisArena Vezi post
Extras din regulamentul Amatur:
“Paleta poate avea orice mărime, formă sau greutate, dar lama trebuie să fie plată și rigidă. Partea paletei folosită pentru a lovi mingea va fi acoperită cu cauciuc simplu, cauciuc cu zimții spre exterior, sau cauciuc sandwich cu zimții spre exterior sau spre interior cu condiția de a fi pe lista fețelor omologate ITTF. Orice strat din componența paletei și orice strat de material acoperitor sau adeziv, folosit pentru a lovi mingea, va avea continuitate și va fi de grosime egală. Suprafața materialului de acoperire a fețelor paletei trebuie să fie mată, de culoare neagră pe o parte și una din culorile aprobate, pe cealaltă parte. Două culori vor fi obligatorii și pentru cazul când una dintre cele două fețe ale paletei nu este acoperită.
În caz de nemulțumiri sau reclamații, organizatorul va decide, respectiv va lua măsurile ce se impun, iar în cazul în care jucătorii nu au sesizat aceste nereguli înainte de începerea partidei, se poate continua jocul fără măsuri suplimentare. În cazul unei contestații, până la sosirea unui arbitru, punctele jucate rămân valabile.“
Comentariu
Echipa AmaTur- 10.ian.2019
- 420
- Romania
- 18
Likes given: 86Likes received: 990
Postat în original de Comitetul Director Vezi postJucătorul Stanciu Andrei Vlad, care a jucat la hobby cu mp de avansați, cu bună știință, este suspendat din competițiile AmaTur pentru o lună 13.11.2022-12.12.2022 și i se anulează punctele obținute prin câștigarea turneului Viva. Totodată, Constantin Eduard, persoana care l-a înscris în concurs, primește avertisment.
Comentariu
Eu spun ca toata problema pleaca de la faptul ca cine l-a inscris la concursul din aprilie a OMIS din NEGANDIRE sa il treaca cu numele intreg. La VIVASPORT a fost inscris la indemnul Mihaelei Constantin ( sotia lui Eduard Constantin---ambii mp-uri la AVANSATI).Eu nu cred ca SUSPENDAREA e cel mai bun VERDICT ( Tanarul Stanciu nu are nici o vina ca in aprilie a fost inscris cu nume ciuntit).Nici nu a citit regilamentul AmaTur!
Haideti sa analizam CORECT , in spiritul AmaTur ( miscare si socializare insotite de voie buna ). AVERTISMENT pentru toti cei implicati in acest caz cred ca este SUFICIENT .
DUMNEZEU CREATORUL spune sa iertam pe cei de langa noi DACA vrem sa fim IERTATI de CREATORUL nostru.
AmaTur nu este campionat mondial , european sau OLIMPIADA. Deci :
Rog REANALIZARE caz.
La buna vedere , prieteni ai sportului !
Comentariu
Buna seara. Se inscrie la categoria ''Avansati'' Hutanu Adrian din Slobozia. Multumesc frumos.Când vulturii tac, papagalii încep să trăncănească.
Comentariu
- 9520
- Nedelea,PH
- 41
Postat în original de Johny GH Vezi postEu spun ca toata problema pleaca de la faptul ca cine l-a inscris la concursul din aprilie a OMIS din NEGANDIRE sa il treaca cu numele intreg. La VIVASPORT a fost inscris la indemnul Mihaelei Constantin ( sotia lui Eduard Constantin---ambii mp-uri la AVANSATI).Eu nu cred ca SUSPENDAREA e cel mai bun VERDICT ( Tanarul Stanciu nu are nici o vina ca in aprilie a fost inscris cu nume ciuntit).Nici nu a citit regilamentul AmaTur!
Haideti sa analizam CORECT , in spiritul AmaTur ( miscare si socializare insotite de voie buna ). AVERTISMENT pentru toti cei implicati in acest caz cred ca este SUFICIENT .
DUMNEZEU CREATORUL spune sa iertam pe cei de langa noi DACA vrem sa fim IERTATI de CREATORUL nostru.
AmaTur nu este campionat mondial , european sau OLIMPIADA. Deci :
Rog REANALIZARE caz.
La buna vedere , prieteni ai sportului !
Astăzi Stanciu Andrei Vlad în urma unei discuții telefonice, a recunoscut ca a mai avut un turneu jucat în Amatur,ca ii pare rău de situația creata și ca accepta suspendarea data de Comitetul Director.
Postat în original de ADN Vezi post
Salut! Stanciu Andrei Vlad este jucator NOU sau este Stanciu Andrei cu Mp =11.6 (A) ?
FH:Butterfly-Tackiness Drive 1.7mm
Comentariu
organizator tehnic- 18.mai.2015
- 2085
- Străoane, Vrancea
Likes given: 1397Likes received: 963
Popescu Apreottesei Mihai se retrage de la Elite.Lemn: Butterfly Innerforce Layer ALC
FH: Butterfly Dignics 05
BH: Tibhar Grass D.TecS
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 13:50.Procesare...X
Comentariu