Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

"Cupa Unirea Săveni TDM", Săveni, jud. Botoșani - 03.12.2022

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 66 (0 members and 66 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Stau și ma gindesc la podiumul de la saveni(elite), printre ei a fost și dl Buzatu care a avut demnitatea sa spună ca a fost premiat. Nu cred ca a avut vreo vina, putea fi oricare alt jucător. Lumea tot îl "ataca" mărunt.
    Întrebarea e simpla:
    Ceilalți premianți de ce nu recunosc? Asa poate aflam și unde a rămas diferența de premiere!
    A fost premiu, nicidecum mita!!
    Aaaaa.........acum am aflat:ardex este echipa de tenis de masa!!!

​​​​​​

Comentariu

• Se pare ca nu s-a inteles nimic. In momentul in care s-a anuntat fondul de premiere cu cateva minute inainte de inceperea concursului (de fapt a fost mai mult o stare de entuziasm, cum? prima competitie de tenis de masa la Saveni, numar neasteptat de mare de participanti - surpriza totala din partea celor din Saveni) a fost foarte clar faptul ca nu s-a discutat inainte de intentia de a se oferi ceva. Insa organizatorii care se presupune ca cunosc regulamentul puteau sa discute imediat dupa ce jocurile au inceput si sa reanalizeze apoi sa faca un anunt compensatoriu. E clar pana aici? Ca de aia nu oricine organizeaza turnee (se presupune ca se cunoaste regulamentul in intregime si cu mintea limpede). Totul s-a petrecut foarte repede. Chiar nu ma asteptam la decizia comitetului director referitor la penalizare dar cred sincer ca ar trebui sa i se dea o sansa (reducerea penalizarii decat de loc) de revenire a domnului Viorel Popescu. E doar o parere si nu o impunere. Cu totii gresim si trebuie sa gasim puterea de a ne indrepta singuri sau cu ajutor. Sper sa fie ultima interventie pe aceasta discutie in rest spor la antrenamente.
      marin bada marin bada likes this.

Comentariu

• Cu toții greșim dar nu cu toții furăm!!!

Comentariu

• tare....

Comentariu

• Postat în original de Lucian SV Vezi post

Nu știu ce fel de analize faceți , însă și darea și luarea se interzic. Ca să reparăm ce s-a stricat , în spiritul Amaturului, ar trebui restituiți toți banii la primărie. Toți cei care s-au înscris la concurs au venit să concureze pe anunțul concursului , nu pe premiile autorităților locale. Dacă cei de la Săveni insistă să premieze nu au decât să respecte regulamentul Amatur, adică premii în materiale sportive, etc.
            Am inteles (nu sunt sigur) ca acel fond de premiere a fost din buzunarul d-lui primar, nu are nici o legatura cu bugetul statului/primariei, a fost o chestie spontana si nu a avut alt interes decat strict sportiv si omenesc.

Dar daca trebuiesc "daruite" statului si premiile din sport, atunci asa sa facem. Ca nu degeaba pun astia impozit si pe soare! (aici inchei raspunsul d-lui Lucian)

===========================================

Cei din conducerea Amatur au luat o decizie in acest sens (penalizarea greselii organizatorice), spiritul Amatur nu are nici o legatura ce ceea ce s-a intamplat la Saveni, premierea unor jucatori facuta de terte persoane este intr-adevar in spiritul binelui si a recunostintei unor persoane pentru lucrurile bune pe care le facem, d-nul primar este de laudat ca a facut acest lucru, este un prieten al sportului si nu trebuie amestecat in balacareala asta.

Ne place sa vedem sange, acest scandal se duce chiar in derizoriu (precum conducerea Amatur ar avea vreo vina (nu sunt vreun fan al acesteia)), va repet, a fost o chestie spontana atat decizia premierii de catre d-nul primar cat si cea a impartirii premiilor in mod diferentiat. D-nul Popescu a fost penalizat pentru acest lucru, probabil ca va corecta ce este de corectat si gata.
            Nu inteleg cu ce sunt vinovati altii de greselile altora, cu atat mai mult cu cat a fost o problema instant, niste decizii gresit luate care nu au nici o legatura cu persoanele din administratia Amaturului.
            Linistiti-va, e luna decembrie, luna impacarii si a veseliei. Pentru ce atata vrajba? La ce bun !?

Respect.

-------------------
            p.s.
            Statistica spune ca 88% n-au citit o carte dupa scoala (daca au facut-o), "aruncatul cu pietre" a ramas si dupa 2000 de ani, imbatranim si nu invatam. Primitivi. Limbajul, comportamentul suburban, absolut tot ce-i nepotrivit incepe sa ne caracterizeze, nu incetam sa nu mai fim oameni.
            Lasati rautatea si imprieteniti-va cu voi insiva daca cu altii nu puteti. Luati un pahar cu vin si reflectati la cat a mai ramas din ce v-ati propus sa faceti in viata asta. Maine/poimaine se termina...

Blade: lemn off...ce lemn !
            Bh: cu tepi
            Fh: fara tepi

Comentariu

• Postat în original de mariomoro Vezi post
              Se pare ca nu s-a inteles nimic. In momentul in care s-a anuntat fondul de premiere cu cateva minute inainte de inceperea concursului (de fapt a fost mai mult o stare de entuziasm, cum? prima competitie de tenis de masa la Saveni, numar neasteptat de mare de participanti - surpriza totala din partea celor din Saveni) a fost foarte clar faptul ca nu s-a discutat inainte de intentia de a se oferi ceva. Insa organizatorii care se presupune ca cunosc regulamentul puteau sa discute imediat dupa ce jocurile au inceput si sa reanalizeze apoi sa faca un anunt compensatoriu. E clar pana aici? Ca de aia nu oricine organizeaza turnee (se presupune ca se cunoaste regulamentul in intregime si cu mintea limpede). Totul s-a petrecut foarte repede. Chiar nu ma asteptam la decizia comitetului director referitor la penalizare dar cred sincer ca ar trebui sa i se dea o sansa (reducerea penalizarii decat de loc) de revenire a domnului Viorel Popescu. E doar o parere si nu o impunere. Cu totii gresim si trebuie sa gasim puterea de a ne indrepta singuri sau cu ajutor. Sper sa fie ultima interventie pe aceasta discutie in rest spor la antrenamente.

.
              E clar pana aici? Ca de aia nu oricine organizeaza turnee (se presupune ca se cunoaste regulamentul in intregime si cu mintea limpede). Totul s-a petrecut foarte repede. Chiar nu ma asteptam la decizia comitetului director referitor la penalizare dar cred sincer ca ar trebui sa i se dea o sansa (reducerea penalizarii decat de loc) de revenire a domnului Viorel Popescu. E doar o parere si nu o impunere. Cu totii gresim si trebuie sa gasim puterea de a ne indrepta singuri sau cu ajutor. Sper sa fie ultima interventie pe aceasta discutie in rest spor la antrenamente.

La ora asta când citesc, ori din cauză că sunt f răcit și abia mă mai țin pe picioare si mintea îmi joaca feste ori din cauza altor probleme de sănătate eu văd așa lucrurile:
              Persoanele care începând cu ziua de sâmbătă sau duminică care au fost neîndreptatițe și ați menționat pe forum acest lucru ați primit între timp și voi telefoane de binevointa de la organizator?
              Nu de alta dar cred că de maine vom începe să-i facem și statuie organizatorului!
              Dacă vreți să știți de la mine care am plecat "mulțumit" din sală eu mai penalizăm încă vreo trei!
              Ce s-a întâmplat acolo a fost " delapidare " de fonduri cu premeditare (având în vedere timpul scurs 0.90-17.00)și complici !
              Acum îmi dau seama că pe nimeni nu-l interesează Amaturul....doar burta sa fie plină!
              Va salut!

Comentariu

• Postat în original de sorin_client Vezi post

Dar daca trebuiesc "daruite" statului si premiile din sport, atunci asa sa facem. Ca nu degeaba pun astia impozit si pe soare! (aici inchei raspunsul d-lui Lucian)

Am senzația că mă trolezi ! Eu contestam modul de rezolvare al CD iar în general o reparație constă în repunerea în situația inițială. Deci până la urmă indiferent de unde vin banii nu pot face obiectul unei premieri directe.
                lemn-DHS H301
                FH-729 Batle II / BH-V15 Extra

Comentariu

Am senzația că mă trolezi ! Eu contestam modul de rezolvare al CD iar în general o reparație constă în repunerea în situația inițială. Deci până la urmă indiferent de unde vin banii nu pot face obiectul unei premieri directe.
                  Stai liniștit Am comandat din ei 3 seturi de mingii butterfly 3* care fac fix 150 lei . Transportul l-am platit din buzunar!
                  mariomoro mariomoro likes this.

Comentariu

• Postat în original de jurescu sorin Vezi post
                    Stau și ma gindesc la podiumul de la saveni(elite), printre ei a fost și dl Buzatu care a avut demnitatea sa spună ca a fost premiat. Nu cred ca a avut vreo vina, putea fi oricare alt jucător. Lumea tot îl "ataca" mărunt.
                    Întrebarea e simpla:
                    Ceilalți premianți de ce nu recunosc? Asa poate aflam și unde a rămas diferența de premiere!
                    A fost premiu, nicidecum mita!!
                    Aaaaa.........acum am aflat:ardex este echipa de tenis de masa!!!

​​​​​​
                    Am avut și am demnitate in primul rand pentru că am avut un părinte responsabil care mi-a arătat la timpul potrivit ce e bine și ce e rău!
                    Am avut și am demnitate pentru că la vârsta de 9 ani îl citeam pe Eugen Ionescu pe care l-am indrăgit si care spunea despre fericire așa:

-Vrei să fi fericit?
                    Daca vrei sa fi fericit privește în jos.Daca vei privi în sus vei vedea oameni mai fericiți că tine cărora nu le va păsa decât de fericirea lor și atunci vei deveni invidios și va durea!
                    Dacă vrei sa fi fericit privește în jos la cea mai mare nenorocire și atunci vei constata că ești fericit . Așa că eu privesc mereu în jos inclusiv la Săveni!

Comentariu

• Găsit= privește Duce = durea
                      Din păcate traducătorul îmi joaca feste!

Comentariu

• Duce ...la p....asta îi în bănățeană...tu ce vrei să schimbi un primar....

Comentariu

• Postat în original de Dantim Vezi post
                          Duce ...la p....asta îi în bănățeană...tu ce vrei să schimbi un primar....
                          Mentalitatea Petrov! Mentalitatea!
                          in România se fură peste tot de sus până jos Zilele trecute îsi puneau tricolorul pe ei și se dădeau mari români. Ne-am format că popor cu 2000 de ani înaintea SUA!!!!!! Ei au evoluat noi am involuat!
                          jurescu sorin jurescu sorin likes this.

Comentariu

• Vezi ce...p...de om ești..zi și tu că esti var cu viceprimarul din telenovela asta...apropo vicele este în același partid cu primarul sau este în opoziție...că mă faci să scriu împotriva umorului românesc...

Comentariu

• Păi nu mai bine rămâneai în filozofia ta de....Depeche Mode...sau lăsa că iar mă faci să scriu ....de Ando...

Comentariu

• Dacă tot faci pe haiducul de ce dreak nu ai donat banii la orfani sau nu îi luai...pe bune cind ai scris de divizionari team susținut, când te-au banat...la fel....dar acum nu înțeleg de ce tot scri ra.......hahahaturile astea...greu la pensie

Comentariu

Dacă tot faci pe haiducul de ce dreak nu ai donat banii la orfani sau nu îi luai...pe bune cind ai scris de divizionari team susținut, când te-au banat...la fel....dar acum nu înțeleg de ce tot scri ra.......hahahaturile astea...greu la pensie
                                  Daca ai citit mai sus at nu știi să privești în jos!
                                  Am spus și repet : daca trebuie ....dau banii înapoi. Te înțeleg și înțeleg și modul tau de a gândi! Probabil că dacă erai pe podium la elite in locul meu nu se mai isca scandalul ăsta.

Comentariu

• Din punctul meu de vedere nu a fost nici un scandal. Doar s-a adus la cunostinta poporului situatia care a fost. Domnul Vasile Buzatu este 100% indreptatit sa faca ce vrea dansul cu ce a primit. Suparator este faptul ca si altii ar fi trebuit sa scrie despre situatia data dar nu au scris din motive doar de ei cunoscute. Si uite asa dupa cateva zile apele se limpezesc si o luam de la inceput. Ma gandesc ca daca ar fi castigat altcineva locul I la open ar fi scris ceva despre situatia data? Chiar ma retrag si voi fi mai atent la ce concursuri voi alege sa particip.

Comentariu

• Postat în original de buzatu vasile Vezi post

Daca ai citit mai sus at nu știi să privești în jos!
                                      Am spus și repet : daca trebuie ....dau banii înapoi. Te înțeleg și înțeleg și modul tau de a gândi! Probabil că dacă erai pe podium la elite in locul meu nu se mai isca scandalul ăsta.

Comentariu

• Ai început și tu să te umfli în pene după pacaliciul ăla cu care te lu-ai în discuții că ați ajuns din pinguini în jucatori care rup capetele jucătorilor divizionari ...pe bune sunteți penibili...hai să controlam ortodoxia fetelor la anumiți jucatori din Amatur că mi se face scârbă de mirsaviile fetelor de paletă ale multor jucatori....
                                        Catalin Sumanaru Catalin Sumanaru likes this.

Comentariu

• Sincer....de Ando că m-am scârbit să mai scriu și de toată corectitudinea CD .....tot timpul am fost neutru și am scris realitatea....

Comentariu

Ai început și tu să te umfli în pene după pacaliciul ăla cu care te lu-ai în discuții că ați ajuns din pinguini în jucatori care rup capetele jucătorilor divizionari ...pe bune sunteți penibili...hai să controlam ortodoxia fetelor la anumiți jucatori din Amatur că mi se face scârbă de mirsaviile fetelor de paletă ale multor jucatori....
                                            Nu-ți mai răspund că ești puțin . .....
                                            paleta mi-a fost verificată de cel puțin 2 jucători unul din ei este Cristi Ciortescu care este ierbar! Este Dawei 388-d1 omologata și nebagată la cuptor!

Chiar nu mă mir că ți-a dat like Sumanaru!
                                            Când a fost întrebat de zeci de ori daca a primit ceva a băgat capul sub masă!
                                            Acum da like-uri ! Mare ți-e grădina ta doamne!Probabil puștiul nu are "oglinda" acasă!
                                            S-a văzut caracterul și onestitatea jucătorilor și a președinților de club PROFESIONISTE și deocamdată nu generalizez! Numai de amatori nu-i interesează!
                                            Când am scris de "interese " și m-au banat probabil că după ziua de sambată trebuie formulat altfel răspunsul :
                                            . Prin votul Da includeri divizionariilor in Amatur mulți din voi protejați fara sa va dați seama alte "interese"! Și asta e doar începutul!

M-aș mira să-mi de like Sumanaru!
                                            Oglinda i-o fac cadou gratis!
                                            Catalin Sumanaru Catalin Sumanaru likes this.

Comentariu

Sincer....de Ando că m-am scârbit să mai scriu și de toată corectitudinea CD .....tot timpul am fost neutru și am scris realitatea....
                                              Dar când dai cu pumnul nu mai ești neutru?
                                              Și din punctul meu de vedere a gresit CD-ul la unele decizii dar acum ce vroiai sa facă? Să-i ridice statuie ? Nu ești logic deloc și asta mă face să mă gândesc la altceva! Ești Gica-contra și la deciziile bune și la alea mai puțin bune! Cred totuși că răspunsul e bine să-l dai la primele ore din zi!!!! Și gata că deja depășim topicul!
                                              Dantim Dantim likes this.

Comentariu

. Prin votul Da includeri divizionariilor in Amatur mulți din voi protejați fara sa va dați seama alte "interese"! Și asta e doar începutul!
                                                Preconizați că în viitor premiile vor fi lipite pe frunte ca la lăutari?
                                                Dantim Dantim likes this.
                                                lemn-DHS H301
                                                FH-729 Batle II / BH-V15 Extra

Comentariu

Preconizați că în viitor premiile vor fi lipite pe frunte ca la lăutari?
                                                  Nu mă refer la premii! Mă refer la atitudinea și comportamentul unor președinți și jucători de club profesionist fata de amatori! Marea majoritate au transport și taxe de turnee plătite , antrenamente și materiale platite si salariu și când vin la turneele de amatori vin să ia tot "cașcavalul" inclusiv premierile de la open,avansați și Hobby!
                                                  Spunea de curând cineva că el vine sa joace cu profesionisti nu cu o fosilă că mine! Că ce să învețe de la mine! Acum poate să învețe ceva și de la amatori..... cinste și onestitate! Fiți sigur că dacă nu urcam pe podium nu se ajungea aici! Plecau fericiți spre casa numărând banii Nu cred că alt organizator care nu era implicat în activitatea profesionista făcea așa ceva. Că sa nu mai vorbesc că la copii și doamne a luat taxă întreaga mai ales că mulți au venit din rep Moldova! Bine că nu au fost cupele și medaliile dintr-un metal mai prețios că le ramânea amatorilor doar o hârtie și o strângere de mână.
                                                  Niculae.G Niculae.G likes this.

Comentariu

Nu-ți mai răspund că ești puțin . .....
                                                    paleta mi-a fost verificată de cel puțin 2 jucători unul din ei este Cristi Ciortescu care este ierbar! Este Dawei 388-d1 omologata și nebagată la cuptor!

Chiar nu mă mir că ți-a dat like Sumanaru!
                                                    Când a fost întrebat de zeci de ori daca a primit ceva a băgat capul sub masă!
                                                    Acum da like-uri ! Mare ți-e grădina ta doamne!Probabil puștiul nu are "oglinda" acasă!
                                                    Sa văzut caracterul și onestitatea jucătorilor și a președinților de club PROFESIONISTE și deocamdată nu generalizez! Numai de amatori nu-i interesează!
                                                    Când am scris de "interese " și m-au banat probabil că după ziua de sambată trebuie formulat altfel răspunsul :

M-aș mira să-mi de like Sumanaru!
                                                    Oglinda i-o fac cadou gratis!

Comentariu

Procesare...
                                                    X