Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

"Cupa Unirea Săveni TDM", Săveni, jud. Botoșani - 03.12.2022

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 36 (0 members and 36 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Postat în original de Dantim Vezi post
    Pai Cristi Ciortescu joacă tot cu pocnitori

Comentariu

• Postat în original de ADN Vezi post

Domnule Doru Popescu Viorel ati oferit BANI castigatorilor categoriei Elite? Da sau nu?

Nu. Cine a afirmat acest lucru are obligatia sa demonstreze.

Postat în original de Comitetul Director Vezi post
      În cadrul analizei celor întâmplate la turneul de la Săveni din 3 decembrie 2022, s-a hotărât:
      1. Suspendare un an din organizarea de competiții în cadrul Circuitului Amatur a domnului Doru Viorel Popescu (Ardex Botoșani) și a altor persoane interpuse în cazul în care premiile oferite de primar vor ajunge la cei îndreptățiți până luni, 12 decembrie 2022.
      în caz contrar
      2. Suspendare trei ani din organizarea de competiții în cadrul Circuitului Amatur a domnului Doru Viorel Popescu (Ardex Botoșani) și a altor persoane interpuse.​

Domnul primar NU a oferit premii, nici macar nu a fost prezent in sala la festivitatile de premiere.

Postat în original de Comitetul Director Vezi post
      Cu toții greșim dar nu cu toții furăm!!!
      Sa fiu acuzat ca fur si sunt hot este o afirmatie lipsita de bun simt si cel sau cei care au postat-o vor trebui sa demontreze acest lucru in fata unei adevarate instante de judecata.

Whats-App-Image-2022-12-12-at-19-01-26 Whats-App-Image-2022-12-12-at-19-01-26-2

Personal cred ca ar fi necesara o noua analiza obiectiva a suspendarilor.
      Nimeni nu se face vinovat de nimic. Toate vorbele aruncate la voia intamplarii nu constituie fapte sau dovezi.
      Polemica nu este punctul meu forte de aceea va doresc sa aveti parte de Sarbatori fericite precum va este sufletul.

Multumesc.

Catalin Sumanaru Catalin Sumanaru likes this.

Comentariu

• Sunt cel putin doua aspecte ( mai sus) care dovedesc ca aduceti fapte si dovezi .... la voia intamplarii sau asa cum vreti voi. Cine stie sa citeasca (juristii sau/si magistratii) stie ce vreau sa scriu. Dupa data intocmirii acelor inscrisuri de mai sus adica 28.11.2022 ar fi fost foarte simplu faptul de a nu mai lasa sa se scrie din fasa tot ce s-a scris mai sus iar neintelegerea ar fi fost rezolvata. Insa anuntul facut l-am auzit cel puitn eu adica si cel putin peste 80 de persoane. Bine, nu de domnul primar a fost facut anuntul in fata tuturor celor prezenti organizatori cat si jucatori, dar de cineva a fost facut. Parerea mea este ca se merge prea departe si nu se merita. Sunteti odihniti iar voi incercati sa ne prostiti in fata. As putea sa dau cateva exemple din citate despre adevar daaaar .... timpul le va descoperi pe toate.
        Incredibil ................. doar atat puteti?
        GabrielD GabrielD likes this.

Comentariu

• Domnule Popescu avem în Amatur judecători competenți unii fost magistrați care dacă vreți să ajungem într-o instanță adevarată va veți alege și cu ceva cu iz penal! Nu uitați ce vă spun : Deocamdată Amaturul a judecat faptele povestite, instanta se va pronunța pe faptele adevărate. Indiferent daca cineva "se sucește" in toată povestea asta INREGISTRĂRILE TELEFONICE răman la operator 24 luni și cu acordul unui judecător de "drepturi și libertăți" se pun de indată la dispoziție și sunt proba importanta in instantă!

Personal cred ca ar fi necesara o noua analiza obiectiva a suspendarilor.
          Nimeni nu se face vinovat de nimic. Toate vorbele aruncate la voia intamplarii nu constituie fapte sau dovezi.
          Polemica nu este punctul meu forte de aceea va doresc sa aveti parte de Sarbatori fericite precum va este sufletul.

Dacă vreți părerea mea conducerea Amaturului in seara asta trebuie sa reanalizeze cererea și daca a fost blândă in verdictul dat în prima instanță acum având în vedere pozitia dumneavoastră după prezentarea faptelor , complicitatea jucătorilor din clubul d-vstra care au fost pe podium și va susțin în continuare cu like-uri eu vă interziceam la toți accesul în Amatur pe perioada nedeterminată!​
          Asta nu e polemica ci FAPTE reale și nu cred că vreți să vă stricați Sărbătorile de Iarna continuând in acest mod. În viața mea nu am crezut că o mână de oameni care au în comun un club și acest minunat sport pot să treacă peste niste principii ,fapte și întâmplări că să facă front comun cu minciuna și hoția. Acum mă faceți să cred că prin complicitatea jucătorilor de a tăcea și mai mult de a va susține cu like-uri că restul de banii nu au rămas la dumneavoastră ci i-ați împărțit cu jucătorii din clubul pe care îl patronați !
          Totuși e bine sa vă anunțați avocatul care va îndruma că există convorbirea de 9.45 min între subsemnatul și dumneavoastră!!!!!!!! ​

Comentariu

• Vom avea parte de un raspuns oficial din partea conducerii Amatur, dupa toate analizele efectuate si probele administrate? Doar din curiozitate...
            mariomoro mariomoro likes this.

Comentariu

• Postat în original de Claudiu P Vezi post
              Vom avea parte de un raspuns oficial din partea conducerii Amatur, dupa toate analizele efectuate si probele administrate? Doar din curiozitate...
              Stai liniștit ! Omul a terminat-o cu Amaturul iar referitor la jucătorii de club care au participat și au urcat pe podium daca nu vor fi suspendați sunt curios cum vor mai da ei "ochi" cu jucătorii din Amatur la primul concurs!.

Comentariu

Procesare...
              X