Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Domnule Stratulat Gheorghe, Mp-ul dumneavoastra este de Avansati, dupa singurul turneu din 2022..Asa ca dumneavoastra decideti daca ve ti participa la categoria Avansati.
Stiu ca nivelu dumneavoastra este de Hobby, mai stiu ca sunteti destul de tanar, aveti doar 72 de ani ,ocazie cu care va doresc multa sanatate, mai stiu ca in cele 8 turnee la care ati participat aveti 5 victorii si 34 infrangeri.
Eu am ridicat aceasta speta conducerii amatur cu acordarea punctelor bonus la hobby pentru clasarea in 5-8 (~60%), acum depinde cu cata celeritate vor actiona in solutionarea acestei situatii.
In cazul in care veti dori sa participati la categoria Avansati si veti avea zero victorii va voi returna 50% din taxa de participare.
Buna ziua!
Eu sunt prieten cu D-nul Stratulat Gheorghe, eu l-am inscris si am discutat cu dansul si nu doreste sa joace la avansati, dansul are 72 de ani, nu poate sa se ridice la acest nivel! Parerea mea este sa se modifice MP pentru a participa la hobby!
Va mutumesc!
Comentariu